- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
-
Kadin dogum doktoruIlk defa duyuyorum dogum kontrol hapinin sivilcelere iyi geldigini, bu ilaci yazan ne doktoru?
Kadin dogum doktoru
Sivilceler için kadın doğum doktoruna mı gittiniz?
Cildiyeye gitmelisiniz bence doğum doktoru ne anlasın sivilceden.
Kilo almak istiyorum zaten alsam cok iyi olur. Yaglanmayi duzenliyomusum sanirim o yuznden sivilce tedavisine verebiliyolarmista bilemedimBenim düzensizlik vardı yıllar önce ve banada doktor vermişti inanılmaz kilo almıştım.
Sivilceler için kullanıldığını bilmiyordum hormon hapı daha kötü etkiler yaratmasın
Kilo almak istiyorum zaten alsam cok iyi olur. Yaglanmayi duzenliyomusum sanirim o yuznden sivilce tedavisine verebiliyolarmista bilemedim
Cildiyeye hep gidiyodum yine gittim bi ilac verdi mahfoldu yuzum hala kurtulamadim o ilacin etkisinden .bana hic yaramadiBir deneyin o zaman, kötü etkiler gözlemlerseniz bırakırsınız.
Ama yinede bir cildiye doktoruna gitmenizde fayda var, onlar daha hakim konuya.
Eğer bu sorunu vücudunuz yaratıyorsa zaten başka doktorlara sevkeder.
Cildiyeye hep gidiyodum yine gittim bi ilac verdi mahfoldu yuzum hala kurtulamadim o ilacin etkisinden .bana hic yaramadi
Iyi doktorlarada denk geldim ama tam geciyor cildim sonra devam. Ozelde bi prof. Gidiyodum en son o bile garanti veremedi kurtulucagima . Baska carem yok bunu kullanmaktan baska tesekkurlerHmm doktoruna denk gelmemişsinizdir doğrudur.
O zaman bunu bir kullanın belkide iyi gelecektir.
Bilmiyorum ama bi kaç kişi kullanıp bitirdikten bi süre sonra sivilcelerinin daha çoğaldığını ve tüylenme yaşadığını yazmıştı bu sitede ya da başka bi yerde okudum yine iyice araştırın
Anladım inşallah ikiside olmaz geçer sivilcelerin, benimde sivilcelerden yana sıkıntım var konun onun için dikkatimi çekmiştiSivilceler uzerine fazla bi bilgi bulamadim. Tuylenme mumkunmus
Bence kullanın. Doğum kontrol hapı hormonlarınızı düzenlemek için. Demek ki hormonlarınız düzenli değil ve bu da sivilce yapıyor.
İçiniz rahat değilse bir doktora daha danışın.
Bence kullanma. Bana da ayni sekilde doktor vermisti 5-6 sivilce için. Sonra bir sebepten biraktim ve yüzümü sivilce basti. Kullanirken nerdeyse hic sivilce cikmiyor ve yüz düzeliyor evet ama biraktigin an eskisi gibi olacagini hatta daha siddetli olabilecegini bil. Yillar boyunca düzenli kullanabileceksen alabilirsin ama.
Sürekli kullanmayacaksan ve hormonal bir problemin yoksa başlama bence. Karacigerini boşuna yorarsin. Sivilceye yönelik tedavi uygula.sürekli kullanmak istediğimi sanmıyorum . araştırdım bi kaç kişi sizin dediğiniz gibi demiş. şuan kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?