Sivilceli Ciltler Kullanmali miyim?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
Merhaba bayanlar sivilce ve lekeleri sorunumu bilenler bilir. Cok cektim halada cekiyorum. Butun kontrollerimi yaptirdim gecen ay sivilcelerimi tetikliycek bir sorun cikmadi. Kadin dogumada gitmistim hormonlarimda var kesin bisey dedim ondanda birsey cikmadi ama doktor bana yasmin verdi. adetinin ilk gunu kullanmaya basla dedi. Sivilceler icinde veriyoruz dedi.

Ben o ay cesaret edemedim kullanmaya. Hormonel bir sorunum yokken ve cinsel birlikteligimde yokken kullanmam uygun mu bilemedim. Doktor sonucta bir bildigi var ama bana ne verseler cildime hic yaramadi dahada sorunlu bir cilde kavustum zamanla.doktorlarada guvenemez oldum.

Bir kac gune adet olucam ve yasmine baslamaya karar verdim. 21 gun boyunca ne kadar ara vererek kullanmam lazim yada hic ara vermemem mi lazim, kullanimi konusunda bilgilendirir misiniz? Kullananlarin deneyimlerine ihtiyacim var.

Not:Konumu tasimazsaniz sevinirim. Gecen ay baska baslikta bu konuma hic cevap alamadim.

Ilk defa duyuyorum dogum kontrol hapinin sivilcelere iyi geldigini, bu ilaci yazan ne doktoru?

Benim düzensizlik vardı yıllar önce ve banada doktor vermişti inanılmaz kilo almıştım.
Sivilceler için kullanıldığını bilmiyordum hormon hapı daha kötü etkiler yaratmasın

Konu ilgili bolume tasindi.
Alt basligi olan konularin bdv de olmasi uygun degil, ilgili bolumlere veya ana alt basliklar altindaki topiklere sorularimizi iletelim.

Sivilceler için kadın doğum doktoruna mı gittiniz?
Cildiyeye gitmelisiniz bence doğum doktoru ne anlasın sivilceden.

Sicilceler icin degil hormonel bir sorunum mu varda onca sey kullandim hap kullandim bu sivil celer gecemedi diye genel kontrole gittim. Hormonel sorun varsa ondan cikiyolarsa tedavi oliyim diye

Benim düzensizlik vardı yıllar önce ve banada doktor vermişti inanılmaz kilo almıştım.
Sivilceler için kullanıldığını bilmiyordum hormon hapı daha kötü etkiler yaratmasın
Kilo almak istiyorum zaten alsam cok iyi olur. Yaglanmayi duzenliyomusum sanirim o yuznden sivilce tedavisine verebiliyolarmista bilemedim

Kilo almak istiyorum zaten alsam cok iyi olur. Yaglanmayi duzenliyomusum sanirim o yuznden sivilce tedavisine verebiliyolarmista bilemedim

Bir deneyin o zaman, kötü etkiler gözlemlerseniz bırakırsınız.
Ama yinede bir cildiye doktoruna gitmenizde fayda var, onlar daha hakim konuya.
Eğer bu sorunu vücudunuz yaratıyorsa zaten başka doktorlara sevkeder.

Bir deneyin o zaman, kötü etkiler gözlemlerseniz bırakırsınız.
Ama yinede bir cildiye doktoruna gitmenizde fayda var, onlar daha hakim konuya.
Eğer bu sorunu vücudunuz yaratıyorsa zaten başka doktorlara sevkeder.
Cildiyeye hep gidiyodum yine gittim bi ilac verdi mahfoldu yuzum hala kurtulamadim o ilacin etkisinden .bana hic yaramadi

Cildiyeye hep gidiyodum yine gittim bi ilac verdi mahfoldu yuzum hala kurtulamadim o ilacin etkisinden .bana hic yaramadi

Hmm doktoruna denk gelmemişsinizdir doğrudur.
O zaman bunu bir kullanın belkide iyi gelecektir.

Bilmiyorum ama bi kaç kişi kullanıp bitirdikten bi süre sonra sivilcelerinin daha çoğaldığını ve tüylenme yaşadığını yazmıştı bu sitede ya da başka bi yerde okudum yine iyice araştırın

Hmm doktoruna denk gelmemişsinizdir doğrudur.
O zaman bunu bir kullanın belkide iyi gelecektir.
Iyi doktorlarada denk geldim ama tam geciyor cildim sonra devam. Ozelde bi prof. Gidiyodum en son o bile garanti veremedi kurtulucagima . Baska carem yok bunu kullanmaktan baska tesekkurler

Sivilceler uzerine fazla bi bilgi bulamadim. Tuylenme mumkunmus

Bence kullanın. Doğum kontrol hapı hormonlarınızı düzenlemek için. Demek ki hormonlarınız düzenli değil ve bu da sivilce yapıyor.
İçiniz rahat değilse bir doktora daha danışın.

Bence kullanma. Bana da ayni sekilde doktor vermisti 5-6 sivilce için. Sonra bir sebepten biraktim ve yüzümü sivilce basti. Kullanirken nerdeyse hic sivilce cikmiyor ve yüz düzeliyor evet ama biraktigin an eskisi gibi olacagini hatta daha siddetli olabilecegini bil. Yillar boyunca düzenli kullanabileceksen alabilirsin ama.

Bence kullanın. Doğum kontrol hapı hormonlarınızı düzenlemek için. Demek ki hormonlarınız düzenli değil ve bu da sivilce yapıyor.
İçiniz rahat değilse bir doktora daha danışın.

hormonlarımda hiç birşey çıkmadı . o yüzden kullanmak mantıklı gelmemişti.

sürekli kullanmak istediğimi sanmıyorum . araştırdım bi kaç kişi sizin dediğiniz gibi demiş. şuan kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…