- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
yardım meselesini o anlamadı zaten bence onun bana bozuk atma sebebi erkek var mı diye sormam . ben bunu sorduktan sonra son msjı yazanda benim bana cvp atsaydı devamında açıklama yapacaktım . şunu yazdım iş yerinden ekip geliyordur o şekilde gelebilirler ben bilemem ki bunu canım kusura bakma ben kendimi yanlış ifade ettim yazdım o okudu ama cvp yok . yardım meselesine gelince bana güzelce söylese ve yardım isteseydi tabiki ona yardımcı olurdum ben asla kötü biri değilim onun kötü olmasını istemem inan zaten yardımcı olmayacak biriside olsam ona kek yapmam ve balayından döndü diye çorba yollamazdım. Ona gittiğimiz akşam hala düzgün birlikte olamadıklarını anlattı bana . ben iyi olsun diye bir sürü şey anlattım inan banaErkekler varsa ve kıl tüy tabak mevzularında hatalısın ama diğer konularda ben hatalı bulmadım seni.Daha samimi de değilsiniz üstelik.Samimi olsan da yapmak zorunda değilsin.Ayrıca ben gerdek gecesi sana yapamıyorum mesajı atmasını da anlayamadım.Acaba arkadaşı mı yok.Şahsen ben iki kere gördüğüm birine bu kadar özelimi ne yazarım ne söylerim.Erkekler olayıyla ilgili gönlünü al gerisinde rahat ol.Herkes koşa koşa yardım edecek diye bir zorunluluk yok canım.
normal şartlarda evet yaparım sorun değil . Ama hayatımda ilk defa gittiğim bir evde yemek yapmak istemedim sorun oydu oradaBen sizi biraz fazla soğuk buldum bu kadar kasmasanız mı acaba yemekleri birlikte yaparız derken sizden samimiyet duymuş siz ise altında birşey arıyosunuz saçma geldi açıkcası sevmediğim insan tipi elinize yapışmaz sonuçta
Yakın görmüş sizi bence bu kadar takmayın ama eğer rahatsız oluyosanız mesafe koyun yinede ben şahsın davranışlarında kötü birşey görmedimnormal şartlarda evet yaparım sorun değil . Ama hayatımda ilk defa gittiğim bir evde yemek yapmak istemedim sorun oydu orada
ne kadar kaba bir tavrınız var üzücü gerçekten . nereden bilebilirim belki samimi arkadaşı var kocasıda görüşüyor gidip geliyorlar nereden bilebilirim ya insan gibi soruyorumAllah aşkına erkeklerin ne işi olacak kadının evinde? Esin ve sen ne kadar sacmalamissiniz. Yazık o kız da seni dost görmüş kiyamam. Bana biri senin tarzin yaklassa erkek gelecek mi dese sonsuza kadar hayatımdan defederdim
bu hisse nereden ulaştım hemen ifade edeyim bana yardım eder misin demedi yazdığı aynen şu:Biz de bu ortamlarda bulunduk doguda arkadaşlıklar çok samimiydi içtendi.
Bir kaç tane çıkardı o da belli ederdi kendini zaten.
Yemekleri genelede birbirimize yardım ederek yapardık.
Çocugu olanlardan iş beklemezdik.
Herkez eşit olmuyor siz beceriklisinizdir o değildir.
Zamanla öğrenecektir.
Kullanılmış olarak göremedim ben mesajınızda.
Belki samimi geldiniz ona yakındınız siz de yeni evli oldugunuz için kendisini anlayacagınızı düşünüp size özel hayatını açmıştır.
onun sorunu bunlar değil canım erkek misafir varmı diye sormamBen karşınızdaki kişinin yerine koydum da kendimi çok kırıldım .
Nolmuş yeni evlenmiş bazı konularda destek alıyor sizden , yakın görmüş demek ki . Bilmiyorum ben böyle düşündüm yani .
sorduğum için sanki namusuna laf söylemişim gibi bir havaya girdi kendimi iğrenç hissettirdi inanCNm bence hazır böle bısey olmusken mesafe koy araya kız bellıkı rahat biri ne kadar yakın olsanızda ilk gece bile seni araması çok garıp kı yakın degılsınız bir anda boyle yakınlık kurulmaz yarın oburgun sende kalcam der bıton sıkıntı ayrıca erkek konusunda haklısın sormak zorundasın belkı kuzenı fılan gelcek yada kardesı erkek sonra esın sana patlıcak kesınlıkle mesafeli ol
Çünkü tek başıma kalkamam yemeklerden
işte biz ne zaman böyle samimi olduk anlamakta güçlük çekiyorum ilk gece meselesini o yüzden anlattım size . bu tabak yemek meselesini de bu konularda iyi olmadığını bu yüzden beni kullanmaya çalıştığını düşündüğüm için anlattım ama herkes kıskanıyorsun dedi aslında kıskanmıyorum allaha çok şükür hayatımda kimseyi kıskanmadımZaten burda söylemiş tek başına kalkamayacagını yardım istediğini.
Sizin de kabul edeceginizi düşünerek o tarzda söylemiştir.
Misal ben samimi buldugum arkadaşa misafirim var yetiştiremem derim, müsaitse gelir.
Mesela teyzeme rica ederim ezile büzüle yardıma gelebilir misin diye.
Kıskandığınızı düşünmedim.Tamamen yapı meselesi.işte biz ne zaman böyle samimi olduk anlamakta güçlük çekiyorum ilk gece meselesini o yüzden anlattım size . bu tabak yemek meselesini de bu konularda iyi olmadığını bu yüzden beni kullanmaya çalıştığını düşündüğüm için anlattım ama herkes kıskanıyorsun dedi aslında kıskanmıyorum allaha çok şükür hayatımda kimseyi kıskanmadım
aile ile ilgili bir sorun mu var ne bunlar balayına gittiler . kızın ailesi gelinliği gelinlikçiye bırakmamış bunlarda bizi aradılar gidip annesinin evinden gelinliği aldık gelinlikçiye bıraktık çok ilginç ciddenAhahah ay guldum valla çok sacma iyide soran sen degılsınkı esın sana sor demıs adam alla alla ya takma bıle net tavrını koy kendını haklı gormesın bısey derse kusura baka esım sormamı ıstedı de geç o kımkı yanı ayrıca ne bıcım aılesı varmıs nıye bırı yanında kalmıyor yada o aılesının saçma sapan ısler gercekden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?