Kiz seni unutmuyorum ismin degisti ya daha ezberleyemedim
Benim cekmecem yok.Bugunun odevi kasiklik cekmesi duzenlemek olsun ben resimli olarak yapacagim birazdan atarim buraya
Bende yokum. Biz gececiyiz.Ben de varım çalışıyorum ama sizede yetişmeye çalışıyorum gündüz maratonlarında yokum
Öyle düşünme bence badi candır canım badiiiimmmm görmeden sevdiğim kardeşimdirha_mim
Özel mesajdan birbirimizin halini hatrını sorar destek oluruz biz kesinlikle kendine yakın hissettiğin birini seçmeni tavsiye ederim
Ocak ayi odak noktası yatak odası olsa iyi olurdu ama yapmissiniz sanirim , mutfak dişinda bi yer seçilsin isterim seçilen odak noktası ile yatak odasini da inşallah aradan cikaririm.
19.30 20.30 maratonu yapcam gelen var mi
yaa bende başlatcaktım maraton yorulmuşum19.30 20.30 maratonu yapcam gelen var mi
Badicanıııııım ne güzel sözler bunlar.çok mutlu ettin beni.iyiki varsın canımyeter beni yalnız bıraktığın sahalara dön artık canım
Çok teşekkür ederim arkadaşım.
Badicanıııııım ne güzel sözler bunlar.çok mutlu ettin beni.iyiki varsın canımyeter beni yalnız bıraktığın sahalara dön artık canım
chentiq odak olayına bi el atıver canım kararsız kaldık.bende oyumu banyo antreden yana kullanıyorum ikisi beraber 15 gün olabilir.
Döndüm badim burdayım çok şükür@ha_mim
@chentiq benim oyumda antre ve banyo başkan
Yarın da sen baslatirsin :)yaa bende başlatcaktım maraton yorulmuşum
Karman ile çorman bizim her odada halay cekiyorlar :)Çok teşekkür ederim arkadaşım.
chentiq odak olayına bi el atıver canım kararsız kaldık.bende oyumu banyo antreden yana kullanıyorum ikisi beraber 15 gün olabilir.
Ben varım mutfakta karman ile çorman halay çekiyorlar.
Karman ile çorman bizim her odada halay cekiyorlar :)
Aynen :)Bazen neşeleri tüm eve dağılabiliyor.bizde çocuklarla onlara katılıyoruz.ortalık harman yerine dönüyor
Bu badilik sistemi iki kişilik mi olmak zorunda?bensivastrabzon unuda almak istiyorumda.bence süper grup oluruz.hııı ne diyonuzz
Maraton sonucum
Mutfak toplandı
Kirliler sudan geçirildi
Makine boşaltıldı dolduruldu
Yarısından çoğu elde yıkandı
Tezgah ocak masa silindi
Mutfak gırgırlandı yerler silindi
Ödeve yardım edildi
Ahaha :) kader bizi birbirimize yazmis :)))uye oldugum gun nickini görünce ay dedim ne tasadüf ben yildiz o yıldız. Vardı bir gariplik mi desem nedesem
Bu badilik sistemi iki kişilik mi olmak zorunda?bensivastrabzon unuda almak istiyorumda.bence süper grup oluruz.hııı ne diyonuzz
Maraton sonucum
Mutfak toplandı
Kirliler sudan geçirildi
Makine boşaltıldı dolduruldu
Yarısından çoğu elde yıkandı
Tezgah ocak masa silindi
Mutfak gırgırlandı yerler silindi
Ödeve yardım edildi
Ahaha :) kader bizi birbirimize yazmis :)))
Tecrübeli badi araniyor :)Bu üçlü badi benimde aklıma gelmişti hatta bize tecrübeli bir badi verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?