kultur carpismasi

Yukarıdaki yazılara noktası virgüle kadar katılıyorum. Kendine gel kullanılıyorsun.
Kendini boş yere hiç etme, kendine uygun birini bul sonra ah vah edip kafanı duvarlara vurma.

Sorun kultur farkli degil sorun sizin sevgiye olan acliginiz gozlerinizi kulaklarinizi kapatip sevgi sandiginiz seyin pesine takilmaniz. Gercekleri gordugunuz halde vazgecememeniz sonunu bildiginiz halde bagimli bir sekilde o iliskiyi surdurmeniz. Bu konulari gordukce cok uzuluyorum insan nasil bu kadar koru korune devam ederbilir aklim almiyor.

Yorumlarin beni benden alıyor beybisi.. Çat çat döşeyip geçiyosun, bakicam artık konulara sen yazdiysan yormicam kendimi:))

Aslında mutsuz olacağını biliyosun ama hala adamın peşindesin

Bu sadece kültür farkı değil karakter farkı da var arada. Haayatını kompleks içinde geçirir size hayatı dar eder o şimdiden böyleyse.

Almanyada doğup büyüyen biri olarak katılıyorum. Yapışmaya ve seni para/rahat hayat kaynağı olarak görenler var. Hepsi değilse bile isteyenlerin çoğu "oğlumu iş/güç sahibi yapar, oğlum rahat eder" kafasında. Kızları bu konuda uyarmak lazım aslında

Turkiyeye göre aylık neredeyse 40bin maaş alıyorsunuz ne işiniz var bu adamla Allah aşkına aklınızı mi yediniz. Şanslı dogmussunuz ama o şansı ellerinizle mahvetmek ancak bu kadar olur. Yol verin gitsin

benimde bildiğim bir şey varsa bu kızlatın bu sevgililerden ayrışmamaları.Daha ne sizi kendinize getirecek Allah aşkına.Bu konuları gördükçe içim içimi yiyor sizi bulunduğunuz çukurdan nasıl kurtarabiliriz diye.Evet konu sahibi 7 yıldır kuyunun dibine çekilmişsin noğukmak üzeresin haberin yok.Kendini mahvetme bu adamla.

Allah aşkına harcama kendini yaaa ömür boyu uğraşıcak mısın bu halleriyle ? Evlilik hiç göründüğü gibi bişey değil şuan sorun olan şeyler evlenince seni hayattan soğutacak emin olabilirsin . Lütfen seni yormayacak yıpratmayacak iki ayda bir onu görmeye ülke değiştirdiğin halde makyajına laf söyleyen biriyle birlikte olma . Erkekler çok kompleksli varlıklar emin ol evlenince seni iyice bastırmaya calısıcak

Dedinmi yok be güzelim git kendine denk birini bul. Der will nur nach Deutschland und wenn er dann da ist wird er garantiert nicht arbeiten dann hast du noch mehr Probleme.

Valla panpa uyanık erkek de çok, aile de. Artık erkekler de paralı kadın arar oldu

Ne terapisi ya.
Ota poka terapi diyosunuz.
Karakter terapi ile değişmez.
Konu sahibi hanımcım ; okadar maaşın var , ne işin var böle adamla , hadi parası yok anlarız , huyları beş para etmez , evlenince anlarsın.
Bu tipler hem kel hem hödük olurlar(mecaz anlamda)
Yani sen ekonomik anlamda ondan güçlü olunca yediremez erkekliğine aptal saptal şeylere sarmaya başlar.

Kültür farkı değil de erkek arkadaşınızın kafa yapısı sorun olur belli ki sorumsuz giderim aile birleşimi vizemi alır çocuğumu yapar garantiye alırım işsizlik paramla da yer içer gezerim kafası.7 yıl yazıl etmişsiniz kendinize bence.

Çatışmadır o çarpışma olsa duramazdin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…