Samimi olmam canım, zatne istesem de samimi olamam,maşallah benle telefonda konuşurken bile köylerindeki hiç tanımadığım insanları anltıyodu, yanlarındayken olanları hiç anlatmıyım sanki ben yokmuşum gibi konuşmalar...
Çokkk etkili canım çokkkk..........Bana çok söylediler zamanında ama böle basit bişey sorun çıkarır mı dedim hep...
Aileleri hesaba hiç katmıyorum zaten.Düşünsene hiç bir uyuştukları nokta yok.Sadece kızımın doğum günlerinde yada ortak günlerde bir arada olurlar.Bunu çok problem etmem ben.
Ama inan zamanla o kadar problem yaşanıyorkii eşler arasında bile.....Ya uçurum resmen.Sen A diyorsun,o bana niye B dedin diye darılıyor.O derece inan.
Sen istediğin kadar samimi olma,onlar seninle samimi olacaklardır.
Ayrı şehirdeyiz diye seviniyorsun,içine su serpiliyor belki ama bir de şunu düşün,onlar size gelip kalacaklar,siz izin ve bayram zamanları onlara gidip kalacaksınız.
Bu tabloları gözünde canlandırabiliyor musun ?
Eşinle,okurken mi tanıştınız ?
Evet aynı okuldaydık üni.deyken
Pardon eşin demişim,sözlün yerine :)
Şimdi üni. bitti,sözlün hangi şehirde ? Çalışıyor mu ?
İzmir'de, evet çalışıyo şu an işle ilgili sıkıntımız yok
Bi de bunlar beni görmeden daha ben havalı gelinmişim bunları bana sözlüm sonradan anlatıyo
Tanımıyosun bilmiyosun nası böyle bi düşüncen olabiliyo, farklıyım diye böyle düşünüyolarmış
sen alamanyalı kızsın çiftçi ailesi nişanlının başka hayat başka ülke gördüklerini sanmıyorum hatta onlar yerde yemek yerler seninde onlara uymanı isteyecekler belki şalvar dahi giymeni zorlayacaklar bunlar olabilir bunlara hazırlıklımısın , sonuçta et tırnaktan ayrılmaz
yani katlanacaksın !!!
Şunun için sordum,öğrencilik hayatı ile gerçek hayat,yani hayat sorumluluğu aldıktan sonrası çok farklı oluyor.
Bir de tabii İzmir'e yerleşmeye karar vermesi önemli.
Bence acele etme,Türkiye'ye döndükten sonra biraz daha zaman geçirmenizi,hemen evlenmemenizi tavsiye ederim.
Bu süreçte,mümkünse sözlünün ailesinin yanına gidin.Onu bir de kendi aile ortamında gör,ailesinin yanında sana nasıl davrandığını gözlemle.
Şimdi söylüyken hayat tozpembe olabilir.Ama evlenince çoğu erkek değişiyor.Temkinli olmakta fayda var.
Haklısın canım,
Gerçi öncelikli olan hangisi onu çözemiyorum ama, orda da problemimiz var,
Bilmiyorum benim yapım mı tuhaf ben ona hiç karışmıyorum, hiç karışmamam bile sorun oluyo,ben onu kıskanmıyomuşum sevmiyomuymuşum.
Ben de şöyle düşünüyorum, benim ona karışmam saygısızlık olmaz mı, o kendisi ne yapacağını bilecek olgunlıkta sonuçta,
Sanki sen bilmiyosun ya da sen düşünemiyosun demek gibi olmaz mı
Şunu da anlatıyım,
Biz buraya ikimiz gelecektik herşey ayarlanmıştı fakat babası son anda ona para göndermiyeceğini söylediği için gelemedi buraya
Kayıt olduğu okulda okuyamadı çocuk.
keske erkek ark.in da yurt disina cikabilseydi, o zaman emin ol bakis acisi cok cok degisecekti... benim ki 175 derece döndü diyebilirim :))
aile ile olan farkliliklara gelince, görüsmedigin sürece cok problem olmaz bence ama yine de belli olmaz...
sen en iyisi en basindan sinirlarini belirle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?