- Konu Sahibi Turuncukelebekk
Ya zaten çocuk 4 ayda ilk kez gelmiş. Zaten o da calisiyor sık gelemez. Lafda da olsa gel hep bekleriz denir yani. Brn cocuga uzuldüm 4 ay sonra ilk kez abine gidiyorsun yengen ilk kez gelmene ragmen herhaftasonu gelmesin deyip gelmeme pazarligi yapiyor abinle. Abin seninle evden ayriliyir yani sorunlari goruyorsun.Empati yapiyorum kardeşim yaşadığım şehirde çalışsa öncelikle bende değilde amcamda yaşamasına çok içerlerdim. Üzerine 4 ay geçmiş evime ilk kez geliyor olsa çok kötü hissederdim. Ona yakınımızda bir ev ayarlamaya çalışırdım, apart gibi misafirhane gibi. İstediğin zaman yemeğe gel, kal derdim. Aksini düşünemiyorum.
Eşimin kardeşine aynı samimiyetle yaklaşamazdım tabii, ama gelmiş madem tabii yarında kal hata arada gel böyle bizede değişiklik oluyor derdim. Ama her haftasonu istemezdim yalan yok.
Ne bileyim ustuste 3 haftasonu en azindan gelse de ya boyl3 olmuyor dese konusahivlbi esine anlasilabilir. Ama daha bismillah yani.
Sonucta da konu sahibi geri adim atmaz belli. Ama eş ailesini en azindan o bence resmen evden kovdugu cocuğu kaybetmiş. E esi de zaten bu durumdan memnun değil. Bu evlilik ya kötü yurür ya da glyurumez.
19 yasinda birine herhaftasonu gelme derseniz o zaten yalvarsaniz gelmez birdaha. Resmen kovulmuş oluyor istenmedigi soyl3niyor yani.