Kuma gemisi yürürmüş de, elti gemisi yürümezmiş

Kesinlikle sadece suç eltimde demedim, onunla beraber dibine vurduğumuzu anlattım, baktım kendimi esimi kaybediyorum duyduğum pişmanlığı ve eltimin asıl niyetini anlattım.

Sizin karakterinizin yönlendirmeye müsait oluşunda sıkıntı yok ama eltiniz bir şeyler dediğinde sıkıntı var?
Dedikoduyu beraber yapıyorsunuz?
Kadının ağzına göre eşinize taksiye git/gitme diyorsunuz, ama problem eltide?

Neyse yanlışının farkına varmışsın, küslük iyi değildir bu tarz insanlarla mesafeni koy kimseyi de kocanla arana sokmamaya bak canım.

Ben çok anlayamadim. Eltinle dedikodu yaptiniz diye eşinle aran niye bozuldu.?

Sanırım sadece eltimle eleştiri yaptigimi , onu kotulemeye calistigimi düşündünüz ben hatalı olduğumu da söyledim zaten ama eltimin asıl amacı farklı olduğunu söyledim dedikodu siz hiç yapmıyo musunuz dedikodu değil konum bunu zaten yanlış doğru yaptık amaci iki insanın sohbette dedikodu yapmasından çıktı asıl niyetini gördüm diyorum.

Elti gaza getirmiş eşin taksiye çıkıyor kötü şeyler olur demiş taksici fantazileri (!) anlatmış.
Bizde öyle kolun kırılsa herkesin kolu kırılır kanser olsan herkes kanserdir taksici olunca ya gasp edilirsin ya da genç kızlar taciz eder

Neyse yanlışının farkına varmışsın, küslük iyi değildir bu tarz insanlarla mesafeni koy kimseyi de kocanla arana sokmamaya bak canım.
Teşekkür ederim anlayışın için bende bundan sonra öyle yapmaya karar kıldım

Hayır, dedikodu yapmıyorum. Kalbimdeki neyse ağzımdaki de o oluyor, en fazla yumuşatma yapıyorum. Bu sebeple insanlara kavun senin için şunu bunu dedi dediklerinde inanmıyorlar, keza eşim ve ailesi de karakterimi bildikleri için ne bir tatsızlık yaşıyorum bu konuda ne de bir baş ağrısı.

Anlattıklarınızın eltiniz ile ilgisi yok, bu kişi arkadaşınız da olabilirdi. Siz kolay yönlendiriliyorsanız, bu karşınızdakinin suçu değildir.

Evet gereksiz çok uzun ve bir paragraf bile yok aman ha elinize yapışır doğru düzgün yazmak

Tamam zaten son noktayı koymussunuz eşiniz ve siz.

Yorumunuz için teşekkür ederim ama ne yazıkki soyledikleriniz samimi gelmedi asla dedikodu yapmıyor olmanız muhakkak kendinizi açtığınız sıkıntınızı paylaştığınız biri olmalı insanız sonucta ben bundan nemalanip insanın esiyle arasini açmak nedendir onu anlayamadığımi söyledim. Neyse sagolun yorumunuz için tekrar.

Dedikodu yapmak ile dert paylaşmak farklı şeylerdir. Önce onu öğrenin lütfen, böylece insanlarla dedikoduya kaçmadan dertleşebilirsiniz. Çok samimi söylüyorum bunu. Diğer türlü başınız çok ağrır.

Kendinize dert ettiğiniz biriyle ilgili konuyu konu sahibi olmadan konuştuğumuz her an dedikoduya girer ne kadar sıkıntı paylaşıyo olsaniz bile. Bende bunu kabul eden biriyim zaten yanlış ya da doğru biseyleri fark etmişim bunu da samimi bi şekilde hatamla beraber size dile getirmek istedim. Siz sadece ağır eleştiri yapmak için yorum yapıyo gibi geldiniz bana sizi de anlıyorum. Bu konuyu her turlu eleştiriyi almak için açtım zaten. Sorun yok dusuncelerinize saygı duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…