Ya Allah razı olsun gerçekten duygularima tercüman oldunuz bende biliyorum hatami ama oldu diyorum kendimi savunmaya da kalkmiyorum asla ama çok kötü bi durumdaydim o zamanlar ben eşimle uzun sure flort ettim hiç gunahsizca esimin annesi ve akrabalarından problemler gordum dugunum olduğu gün en basiti annesi abileri olsun evden çıkartmaya bile gelmedi hic kötü söz söylemedim Eşim de bende çok mahcup bi dugun gecirdik düğünümuzde sadece kız tarafi ve eşimin annesi ve abileri vardı o taraftan ister istemez içim öfkeyle doldu onlara ve bende o eltim sıcak davranıyor diye öyle gaflar yaptım işte bi sure önce şimdi cok pismanim ama farkettim olan biteni ve döndüm hatamdan. Yaşadığım onca şeyi tek tek yazamadigim için insanlar bana tepki gösterdi ama tanımadıkları için böyle şeyler yazıyorlar onlara da hak veriyorum. Rabbim sizleri yanlış yapmaktan korusun ne diyim..Burda diger yorum yapan arkdslrdan bazilarida sizi sucluyo sanirim hataniz yok denilemez ewet ama kendileri hic mi kimsenin sözünün etkisinde kalmadilar birakin allah askina herkes sözün etkisinde kalip kafasnda kurabiliuo yani bunu yaoan cok farknda olmadan siz bunu dewam ettrmeyn yeterli boswern olan olmus ewlilignz kurtulmus enazindan zararn neresinden donersen o kar boswer
Anliyorum canm insanoglu yapabiliyor bazen daralinca icini açıyor baskalarina olmus bitmis boswer herkes hata yapablr sen dgruyu gorup donmussun enazindan esinlede iyiysen gerisi sknti degilYa Allah razı olsun gerçekten duygularima tercüman oldunuz bende biliyorum hatami ama oldu diyorum kendimi savunmaya da kalkmiyorum asla ama çok kötü bi durumdaydim o zamanlar ben eşimle uzun sure flort ettim hiç gunahsizca esimin annesi ve akrabalarından problemler gordum dugunum olduğu gün en basiti annesi abileri olsun evden çıkartmaya bile gelmedi hic kötü söz söylemedim Eşim de bende çok mahcup bi dugun gecirdik düğünümuzde sadece kız tarafi ve eşimin annesi ve abileri vardı o taraftan ister istemez içim öfkeyle doldu onlara ve bende o eltim sıcak davranıyor diye öyle gaflar yaptım işte bi sure önce şimdi cok pismanim ama farkettim olan biteni ve döndüm hatamdan. Yaşadığım onca şeyi tek tek yazamadigim için insanlar bana tepki gösterdi ama tanımadıkları için böyle şeyler yazıyorlar onlara da hak veriyorum. Rabbim sizleri yanlış yapmaktan korusun ne diyim..
Elhamdülillah çok şükür canım çok iyiyizAnliyorum canm insanoglu yapabiliyor bazen daralinca icini açıyor baskalarina olmus bitmis boswer herkes hata yapablr sen dgruyu gorup donmussun enazindan esinlede iyiysen gerisi sknti degil
Kesinlikle doğru. Amin inşallah canımKonunuzu okudum simdi , hatanın neresinden dönseniz kârdır. Sizinde hatanın var biraz ama kendinizi uzmeyin. Bu dedikodu yapmak degil bence . Sadece siz onu yakin bulmussunuz ve derdinizi soylemissiniz. Yazdıklarınızı okuyunca kendim geldi aklıma.
Aynı sorundan bende muzdariptim , ve bnm eltim seninle dedikodu yapmaya degil sadece, ağzından gørumcemlle yada kv ilgili laf almaya çalışıyordu sanki biliyormuş gibi, sonrada kocasına söyleyip bütün aileyi karıştırıp, kavgaya dönüşuyordu sonu. Ben o zaman a kadar hiç bu kadar kötü kalpli birini görmemiştim. Şimdi kendimden o kadar uzaklaştırdım ki ailem huzurlu ve kafam rahat. Laf sokmalarını ve fesat laflarini dinlemiyorum artık. Ama kocasinda da suç olduğunu düşünüyorum çünkü karisi ne yaparsa yapsın deslekliyo ve haklı buluyor. Kocası da böyle biri olmasını istiyor demekki . Belki de eşini böyle güçlü hissediyordur yanında.
Kısacası bu insanlardan çok etrafta. Allah bizi bu insanların şerrinden korusun.
Evet çok çirkin buldum ben de..Konuyu okumadım. Sadece başlık inanılmaz itici. Lütfen kadınlarımızı aşağılayan bu tarz kuma vs. kelimeleri kullanmayalım,kullandırtmayalım.
Rica ederim cnm :) . Herkesin kendince bi fikri var tabiki ama yaşamayan bilmez o yüzden boşver kim ne düşünürse düşünsün önemli olan senin ne düşündüğün ve hissettiğin. Sonuçta kimse senin ne yaşadığını bilemez değil mi ? Yorum yaparken biraz daha düşünülmeli bence.Kesinlikle doğru. Amin inşallah canımAyrıca teşekkür ederim anlayışın için.
İyi akşamlar KK;
Bende bi elti sıkıntısı paylaşmak istedim. Bende 5 elti var bir de ben 6 eltiyiz her birimiz farklı karakterlere sahibiz, hepimiz birbirimizden kopuğuz ama bir düşmanlık yok sadece fazla mesafeliyiz saygı konusunda da sorun yok, bayramlarda anca görürüz birbirimizi ama abiler irtibattalar her zaman.. Ben yakın dönemde eltimden biriyle biraz samimi oldum ama o kadar pişmanlık duyuyorum ki anlatamam. Başta cok keyf alıyordum sohbetinden, gitgide baktım gıybet dedikodu aldi gitti aramızda bende biraz doluydum kayinvalidemle ilgili ona dokerdim içimi o da bana. Baktım bir tek ben yakınım o eltimle ve diğerleri konuşmuyor varlığını bile yok sayıyorlar. Oyle ki kv dem bile sevmiyor kendisini. Meğerse cok doğruymuş eşimle arama soğukluk girdi onunla sohbet etmeye başladıkça. Kaynanama karşı kirginligimi kızgınlığa ofkeye donusturdum o eltimle sayesinde ve Eşim flortle beraber 9 senedir hayatımda ilk flort dönemi hariç asla sorun yokken aramızda tuaftir ki esimden şüphe duymaya başladım hareketlerini kontrol etmeler durduk yere eşime sarmalar mahvettim kendimi. Meğer bizim elti eşine karşı eşi onu evlendikten sonra aldatti diye aynı fitne tohumlarını benim içime ekmek için uğraşıyor. Eşim bi 5 ay işsiz kaldı bu zamanda da taksiye çıkıp maddi sıkıntı yaşamamak için cirpinirken eltim beni tuaf taksici fantezileriyle beynimi yaktı kavurdu esimi taksiye gitme dedim o da itiraz etmedi ama baktım para gelmiyor kiradayiz tekrar ben göndermeye başladım. Eltimde fırsat bu fırsat yine başladı fitneye şuan hamileyim şükür Eşim de işine başladı tekrar ve geçenlerde gelmiş yine beni doldurmaya yüz vermedim tabi bir süredir de eşime herşeyi baştan sona anlatiyordum hatta eltimle içimi dökerken annesine olan kirginligimi kızgınlığa cevirdigimi ve pismanligima kadar konustum şimdi eşimle aramiz süper ve Eşim o eltimle gorusmemeyi bırakın kardeşine bile mesafe koydu cunku o da eşime bi iki kez benim için birşeyler söylemiş anladık ki bunlar tencere kapak bir eş kendi pisliklerini etrafa yayıp kendi mutsuzluklarini diğerlerine bulaştırmak istiyorlar. Sizlere de anlattım içim bi kez daha rahatladı ve asla gorusmeyi dusunmuyoruz. Biraz uzun oldu kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?