Kuma gemisi yürürmüş de, elti gemisi yürümezmiş

Ağır eleştiri yapmadım ki, hatalarınızı söyledim. Sıkıntı paylaşma şekliniz önemlidir, mesela;
- x kişisi ile aram açıldı, çünkü kendi yalancı, iftiracı bir insan demek dedikoduya girer.
- x kişisi ile aram açıldı, farklı insanlarmışız, bana uymayan hareketleri oldu, görüşmeme kararı aldım. Bu dedikodu değildir mesela çünkü suçlama, hakkında kötü bir şey söylenmiş laf yoktur.

İlla biri ile arkasını düşünmeden konuşmak istiyorsanız, annenizle yapın bunu, bazı durumlarda bunun bile garantisi yok gerçi.

Sizin kendi aklınız yok mu?Sizin gibi insanlara hastayım ya yap yap sonra o beni yönlendirdi bu beni kışkırttı.
Eltin iyi kötü bilemem ama bu hikayenin suçlusu sensin

Ben ikinci bahsettiğiniz şekilde konuşuyordum ama bi sure sonra ilk bahsettiginiz konuşmaya donustu saçma samimiyet kurma ve aynı konuda sıkıntılı gibi durumlar olunca kendimi kaybetmistim o yüzden sizinle zıt dusuncem oluştu ama anladım ne demek istediğinizi ne haklisiniz ama pismanligimi ve insanların sıkıntıları nasıl kullanıldığını gordum o yuzden kizginim eltime o yüzden sizinle paylaştım umarım anlamissinizdir biraz da olsa

Fazla dibe batmadan , iyi U dönuşu yapmisin.. Her insanin hatasi olur.. Baska kotu seyler olmadan, fark etmen iyi bişi.. Şeytan iste boyle seyleri tatladiriyorda de tatlandiriyor..

konuyu okumadım. başlığa takıldım.. kumalığı meşrulaştırmayalım hanımlar. bu sözcük başlı başına bir fecaat

Evet canim var boyle insanlar.biseylerin farkina varmak icin yasamak gerek.yasadin ve gordun daha dikkatli olursun artik.

Eltim çok iyi bir insan diyen var mı? Çıksın alnindan öpecegim.

konuyu okumadım. başlığa takıldım.. kumalığı meşrulaştırmayalım hanımlar. bu sözcük başlı başına bir fecaat
Valla o söz bana ait değil bilenler bilir ben elti konu olunca yaziyim böyle bir başlık dedim yoksa meşrulaştırmak değil derdim :)

saçmalıklar silsilesi başlıkta başlıyor ... Bu kafa yapısıyla giderseniz zarar görürsünüz . Bence biraz kendi tavırlarınızıda sorgulayın
bende başlığa takıldım daha doğrusu bu sözü ne zaman duysam takılırım
niye iki kuma birbiriyle anlaşsın da iki elti anlaşamasın aynı adamın koynuna giren iki kadın kavga etmeyecek yuvası evi ayrı iki elti anlaşamayacak

Ben ilk kez duydum yada okudum :) Ama sinir oldum ya . Zaten şu akrabalık ilişkilerini hiç anlamam çok abartılmaması gerek. belli bir yaşa gelmiş birinin yediği kazıklardan bunu çıkartması ve hep mesafeli olması gerekir, buna inanıyorum . Allah kimseye kumalık gibi bir şeyi göstermesin düşüncesi bile çok korkunç

bunlar aslında çok içli dışlı olmaktan
kayınvalide sorunları da mesela kadın mesela hala oğlunun evinden yenen yemeğe karışıyor
herkes kendi ailesini bilse çocuklarını eşlerini ayrı birey olarak görse mesafelerini korusalar akraba sorunu diye bir şey olmayacak genel olarak

Arkadaşlar açtığım konu hakkında iyi ya da kötü eleştiride bulunan herkese teşekkür ederim belki bazılarınız kızdı bazılarınız anladı hepiniz sagolun. Yaşım 26 belki henüz olgunlasiyorum ama yaptigim cahilliğin bedelini sizlere göstermek istedim sadece.

İnsanların arkasından konusmussunuz, işler kötü gidince suçlayacak insan arıyorsunuz. Karşı taraf kadar siz de suçlusunuz. Seviyenizi koruyamamıssınız.

Mesafeli olmak en iyisi canim ne gerek var anlatmaya dedikoduya bunlar sana hep geri doner hele de eltiyle yani iyi yapmissin gorusmeyi keserek iyi niyetli degilmis belli bazi insanlar huzursuzluk cikartmaktan mutlu olur kotulukle beslenenler vardir uzak durmak en iyisi

Çok teşekkür ederim canım anlayışınız için

Baska insanlarin sozleriyle bu kadar yönetilebilen biriyseniz kimseyle arkadas olmayın zaten.

Çok teşekkür ederim canım anlayışınız için
Burda diger yorum yapan arkdslrdan bazilarida sizi sucluyo sanirim hataniz yok denilemez ewet ama kendileri hic mi kimsenin sözünün etkisinde kalmadilar birakin allah askina herkes sözün etkisinde kalip kafasnda kurabiliuo yani bunu yaoan cok farknda olmadan siz bunu dewam ettrmeyn yeterli boswern olan olmus ewlilignz kurtulmus enazindan zararn neresinden donersen o kar boswer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…