• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumaa meselesi..

Allah herkesi doğru insanla karşılassin sevmek,aşk bir yere kadar burda en önemli faktörün aile olduğunu birkez daha öğrendim...Belki şu anda.keskelerle dolusun,keşke ailemi dinleseydim,keşke okusaydim vb.gibi ama en büyük keşken ,'Çocuğuma bunları yazarımm'olmasın ...Kızların dediği gibi siz o evden bu kadar kolay cikabildiginize göre demekki istenmeyen gelinmissiniz o yüzden arkana bakma....Kizlar bu arada kitap için teşekkürler bende ne okusam diye dusunuyordum. Canan Tan Piraye alıp okumak istiyorum :)

valla canım ben bişey anlayamadım..adamlar kızlarını kuma olarak verince rezil olmuyor ama kuzeni evlenmek istemeyince rezil oluyor..hayatımda duymadım böyle bişey..asıl rezllik şu anda yaşattıkları..bence seni fena oyuna getirmişler,geçmişler olsun..

o evden nasıl çıkabildin peki,hiç mi karşı gelmediler?

Galiba beni anlayan tek kişi sensin canım. Evet ben gerçekten çok safmışım ben zaten oraların geleneklerini göreneklerini bilmiyorum böyle olmak zorunda dediler oldu. Söylediğim gibi kayınvalidem evde değildi evli kızı bebek yaptı onun yanına gitti bi kaç gündür orda kalıyodu evde sadece görümcem kız ve kız kardeşi vardı.

boşanmaktan başka çareniz yok maalesef.
ilk defa kkda birine boşan diyorum:50:
Allah size kapı açar merak etmeyin:34:

Galiba beni anlayan tek kişi sensin canım. Evet ben gerçekten çok safmışım ben zaten oraların geleneklerini göreneklerini bilmiyorum böyle olmak zorunda dediler oldu. Söylediğim gibi kayınvalidem evde değildi evli kızı bebek yaptı onun yanına gitti bi kaç gündür orda kalıyodu evde sadece görümcem kız ve kız kardeşi vardı.

Kızın kardeşi niye orda
Şimdi bi de o da sizin evde diye onu da eşinle veya kaynınla evlendirmek istemesinle

maalesef ,amaç kızla evlendirilmekmiş. sizde oraların adetini bilmediğiniz için sizi kandırmışlar:(

Bu durumu aileme anlatsaydım bunlar başıma gelmicekti babam bu duruma karşı gelirdi bırakmazdı beni ama aşktan gözüm kör olmuş herşeyim gitti herşeyim hayallerim zamanım

Ben mi yanlış anladım acaba
Kaynın kız kaçırıyor ve berdel diye bir kız daha mı veriyorlar?
Benim bildiğim berdelde kıza kız verilir.. Ama bunlar iki kız mı alıyorlar :28:

görümcen ve kız kardeşi mi vardı , görümcenin kız kardeşi de görümcen olmuyo mu zatenn :44::44:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kafayı yemısım herhalde
kumanla kocan gercekten bırlıkte olmussa bosan dıyorum:27:

sankı gerıye kalan hayat cok normal seyredıyormus gıbı:27:

Evli kız kardeşi değil bu eve gelen en küçükleri var ev boşken çağırmıştır bilmiyorum

Bilmiyorum
Kızım kaçırılmış diye panik yapmıyolar al bunu kuma götür diyolar
Şimdi diğer kız da ablasıyla beraber kuma gittiği evde, onu da alın kuma diye demesinler mi

Yok
2 amca kızı demek istiyo, kız ve kızın kardeşi derken + görümce = 3 kişi varmış totalde

hee anladm kuması ve onun kardeşi yanii , o zaman evden çıkarken gördüklerinde sevinmiştir o kızda ayy ne kötü allahımmm :30::50:

Kızın kardeşi niye orda
Şimdi bi de o da sizin evde diye onu da eşinle veya kaynınla evlendirmek istemesinle

çek, zaten olay kızın kardeşiyle patlak vermiş. konu sahibinin eşinin erkek kardeşi, o kızı (kardeşi) kaçırınca, kızın ablası (yani eşe aşık olan kız) konu sahibinin eşiyle nikahlanmış.. anladın mı bilmiyorum ben kendi yazdığımdan birşey anlamadım :27:

peki o kaçırdığı kız kaynınla evlendi mi?
o kıza ne oldu?

yani,bunun bir oyun olduğu ortada. ve bu oyunun içinde kocanızda varmış.
sizin yapacağınız şey ayrılmak. o kızınm bir gün hamile olarak karşınıza çıktığını görmeden hemde..

Ben mi yanlış anladım acaba
Kaynın kız kaçırıyor ve berdel diye bir kız daha mı veriyorlar?
Benim bildiğim berdelde kıza kız verilir.. Ama bunlar iki kız mı alıyorlar :28:

Bencede cok kotu oyun oynamislar basroldede esin var aaa hayret

off ne karışık ve üzücü bir durum.Allah yardımcın olsun.Güçlü ol ve tabiki böyle bir adamla daha fazla evli kalma derim ben.Güzel bebeğinide güzel güzel büyütürsün inşallah arkadaşım ....

Fox ta bi dizi vardı o geldi aklıma 'Karagül' adlı..
Ece Uslu baş rolde hani ama kuması olduğundan habersiz, kuması köyde imam nikahlı Ece Uslu şehirde resmi nikahlı

Sizinkiler daha arsız demek göz göre göre kuma getiriyolar

Son düzenleme:
Back
X