Kumanın gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş

aileye sonradan girdiği için onun sizi arayıp pohpohlamasını bekliyorsunuz sanırım, kv'nin de isze nazı geçiyor belli ki, o arar demiş baksana.

bence iletişimden kaçmayın, ne var bunda. arayın siz baktınız o aramıyor, elimden geleni yaptım dersiniz.

Aramıyorsa aramayın.. zira ben hiç aramam .. o da aramaz.. hiç bir çaba içine girmeyin.. konuşmak isteyen gelir konuşur...

Aramak istemedigim ve hatta beni aramaya tenezzul etmeyip sadaka verir gibi kargoyla bir sey yollayan kisiyi 2 kiytirik orgu icin ben de aramam.

O sizi aramamis.
Siz onu aramamissiniz.
Tamam zaten samimiyet zorunlu birsey degil. Kriz nereden cikti?

Eltinizi sevmek zorunda değilsiniz, oda sizi sevmek zorunda değil.. çok şükür ki birbirinizi yaralamamış altından kalkılmayacak şeyler söylememişsiniz..
Benim fikrim siz bir insan olarak ve eşinize olan saygınızdan doğuma gidin..
Sonra yine aramasın boşvern.. siz kalbinizi kirletmeyin

valla ben hediye göndercem o bir teşekkür bile etmeyecek,
ne giderim ne ararım
amaaan ben yaş olayına takılmıyorum valla kim ne derse desin. yaşı büyük diye her şeye müsamaha gösterecek değilim.
Bir teşekkür etmesi gerekirdi. Gitmeyin aramayın sormayın.

iyide hiç şöyle düşündünüz mü
belki o büyük diye ilk adımı sizden beklemiştir
siz de eltinizden farksız olarak hiç arayp sormamışsınız
eee o da sizi aramamış
şimdi niye bu kadar takıyorsunuz kafaya ki
siz görüşmek istemiyorsunuz o da görüşmüyor işte daha ne

Benim kayınvalidemde öyle.Çok düşünceli hep benim yerime düşünür ve konuşur Sen doğumuna git büyüklük sende kalsın. Aramazsa aramazsın sormazsa sormazsın bu kadar basit.

Biz de eltimle birbirimizi aramayız. Doğumda hastalıkta falan ararız sadece. Ama bir araya gelince de hiç surat yapmayız. Gayet sıcak davranırız. Herkesle samimi olmak zorunda değiliz ki. Evet samimi değiliz ama bi problemimiz de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…