- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
Esimle.aram bozuk 2 gündür . Kk da geziyorum ve kahkaha attim cok hosuma gitti bu yorumunuz. Boyle insanlari bende hic anlammışımdir..keske boyle bi millet olmasak herkes kendi eviyle ilgilense. Gidip tavrinizla ortami germeyin demeniz cok komik. Muhtemelen de oyle olacakti. Boyle kendi kendine rollenen insanları hic anlamam. Bir de ben gelinim diye boburleneni de anlamam.Valla ne yalan söyleyeyim, ben de bu gibi konuları okuyunca eltilerinizle ne alıp veremezsiniz merak ediyorum.
Eltinizin kusuru sizi aramamaksa, sizin ne farkınız var? Kadının ameliyatında bile aramayacakmışsınız, onu da zorla aramışsınız, tek aramışlığınız o. E o zaman sizin bu kadına sizi aramıyor diye kızmaya hakkınız var mı? Yok. Sanırsın kendiniz çok sevgi ve ilgi dolusunuz da o odun, yoo öyle bir şey de yokmuş.
Eltinizle uğraşmak yerine kendi hayatınıza bakarsanız sorun kalmaz. Sizin evinize, evliliğinze çomak sokan yok. Karşılıklı olarak araşmıyorsunuz. O kadar özlediyseniz kendiniz ararsınız. Ortalığı bulandırmaya gerek yok.
Çocuğunun doğumuna gitmeseniz de ikiniz de bir şey kaybetmezsiniz..kadın çocuğu size doğurmuyor sonuçta. Gidip tavrınızla ortamı gereceğinize evde oturmanız daha yerinde bir davranış olur bence de.
Ek olarak, başlıktaki laf size uygun değil. Siz kendiniz kadınla dert arıyorsunuz. Adınız elti ya, mutlaka birbirinizde bir şey bulup kavgalı olun tabii.
Ama kadında bir kusur yok.
Haklisin pışpişlama mecbur kaldiginiz durumlar disinda gorusme kv yede karisma benim adima konuşma de onaneBenim kendisiyle bi alıp verememem yok herkes kendi evinde kendi hayatını yaşıyo doğumuna gitsem de orda huysuzluk yaratacak karakterde bi insan değilim. Benim hazmedemediğim bana yakınlık göstermeyen birini neden ben pışpışlıyayım. Beni aramayan sormayan bi insan neden benim onu aramadığımla alakalı sitemde bulunuyo.
Oyle bir söz var. Genelde cahil ve eski kadinlar teyzeler soylerler. Bende bir tane salağın kaynanasindan duymuştum.Bu arada baslik ne alaka anlamadim ben
Bu arada baslik ne alaka anlamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?