Kumanın gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş

Eltimi 2 senedir falan görmüyorum. Evlerimizin arası 20 dk falan. Birbirimizi görürsek hoş beş yapıyoruz, çay kahve içiyoruz sonra herkes yoluna.

Dedem öldü 7 kat yabancılar taziyeye geldi eltim gelmedi mesela. Aynı şekilde kayınvalidemin ablası öldü ona da gelmedi.

10 yıllık evliyim hiç tartışmamız falan da olmadı yanlış anlaşılmasın. Kadının tarzı bu ne yapayım.

Geçen yıl eşim bir kaza geçirdi kayınvalidem mesaj atmış eltime Mata'yı ara geçmiş olsun de diye tesadüfen gördüm ama hiç yüzlemedim. Teşekkür ettim geçtim.

Eltiye bu kadar anlam yüklemeyin. Birbirinize kötülüğünüz dokunmadığı takdirde kafaya takacak bir durum yok.

Madem konuşmuyorsunuz neden hediye hazırlayıp yolladınız anlamadım...

Başlığı çözmeye çalışırken konuya odaklanamadım
Sonra konuyu okudum başlıktaki heyecan beklentim gitti
Yapmayın böyle şeyler alakasız duruyor :/
Başlıktaki söz bir deyim. Elti anlaşmazlığı ile ilgili. Konu içeriği de aynı şekilde...

Alakasız olan nedir ben de bunu anlamadım?

Zor olmuyo mu boyle sürekli kaos ortamında yasamak. O onu yaptı bu bunu dedi ben aradım o gelmedi falan filan. Restlesmeler falanlar filanlar
Ağzınız bal yesin ya. Sorun yokken sadece ilgisizlik nedeniyle görümce, elti, kaynana olaylarının bdv başlığında konuşulmasından gına geldi. Hayır madem atasözlerinden gidiyoruz, fazla muhabbet tez ayrılık getirir de derler. Yüz göz olunsa çarpı beş sorun çıkacak.. Mesafeli olmak daha iyi yani nedir bu samimiyet beklentileri ki?

Başlıktaki söz bir deyim. Elti anlaşmazlığı ile ilgili. Konu içeriği de aynı şekilde...

Alakasız olan nedir ben de bunu anlamadım?
Ortada “anlaşamamazlık” yok diye demişler. Hani eltiyle bir arada yaşayıp da sürekli bir şeyleri paylaşamayıp birbirini yiyen insanlara daha çok uyan bir söz ondan alakasız bulunmuş.

Ortada “anlaşamamazlık” yok diye demişler. Hani eltiyle bir arada yaşayıp da sürekli bir şeyleri paylaşamayıp birbirini yiyen insanlara daha çok uyan bir söz ondan alakasız bulunmuş.

Yok sanırım bazıları gerçekten o atasözünü bilmiyormuş, o yüzden olabilir. Sonradan gördüm ben de, birkaç kişi daha yazmış başlık ne demek diye...

Alakasız değil de abartılmış bir içerik diyebiliriz.

Konu sahibinin eltisi siz olmayasınız

Gerçi gebelik takvimi göremedim, 7 aylık hamile olsanız haberiniz olurdu herhalde

Aramiyorsa siz de aramayin. Bu kadar basit. Arasmiyor konusmuyorsaniz ne diye hediye topluyorsunuz? Doğum yapınca gider altınını takarsiniz herkes kendi yoluna. Kv de ne yapsın öylesine demiştir he he deyip geçseniz de kendinize dert yaratmasaniz ne oluyor ki? Ayrıca her elti konusuna yazıyorum buraya da yazacağım.
Ey, elti sen kimsin ya!

aramasın, sen de onu arama. kadının size bi zararı yok ki geminizi yürütemiyor olasınız. dert arıyosunuz kendinize bence. kayınvalide arar dediyse he he deyin geçin aramayın. elti de yana yakıla sizin aramanızı beklemiyor bence.

Gitme kv ne oluyo neden senin adına karar veriyor ki.benim yerime konuşma anne de valla bir an önce önlemini al ben kaynanayi daha sinsi buldum.

Eltinin arayıp sormayan makbuldur.Keske beni de hic merak etmeyen aramayan bir eltim olsaydı.Faydadan çok zararları var.Karsi taraf mesafeli ise o istediği mesafeyi ona verin gitsin..Ben ne yaptım ne ettimse eltimi kendime uzak edemedim kapıdan kovsam bacadan girer öyle bir tip.

Ben eltimi aradım o beni aramadı ben üç kere aradım o beni iki kere aradı hamileyken aradım hamileliğimde aramadı.
Ne bayık meseleler ya..
Eltiye yüklenen anlama statüye hayranım.
Benim ponçik eltim de biz evlenirken elti olcam diye resmen heyecanlanmıştı
Hâlâ bana eltim diye hitap eder.
Şahsen midem bulanıyor.

Kesinlikle. Kendisiyle hiçbir derdim yok. Ama sorsalar ne sıklıkla görüşmek istersin. 2 derim mümkünse ramazan bayramı kurban bayramı.

Ekstra bi kavganız sürtüşmeniz olmadıysa niye aramıyorsun ki anlamadim. Iletisimsizlik hep anlaşmazliklarin asıl sebebi. Belki arasan bikac kez o da seni ariycak, belki iyi anlaşıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…