Kumar bağımlılığı

Benimde eşim iddia oynuyordu. 5 yıllık evliliğimizde 4 kere yakaladım.her seferinde sözler verdi. Son yakalamam da gizlice kredi bile çekmişti. Kumar bir bağımlılık. Pişman olsa bile evliliğine zarar verdiğini bilse bile oynuyorlar.. çünkü ba ğım lı… bu arada boşanıyorum şimdi
Hayırlısı olsun inşallah. Bende çok şans verdim. Ama en son geçen ay 500 TL oynamış internet üzerinden. Ve miktarı az diye bunu önemsemedi ve önemsemeyecegimi zannetti. Tüm güvenimi bitirdi. Bence aldatmak sadece başka bir insanla olunca olmuyor bi insanın senin hakkinda güzel dusuncelerini katledincede onu aldatiyorsun

Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
Bir tanıdığım vardı. Kumar bağımlılığı yüzünden terapi alıyordu ve terapi çıkışında da tam karşıda otomat vardı "bu defa da pisikologumun şansına" diyerek oynardı 😂
Sonuçta iki çocuktan sonra boşandılar.

Benim etrafımda yok sanırım çok cahilim bu insanlar nerde kumar oynuyor,ne kumarı oynuyor,ne ara bağımlı oluyor diye aklımda deli sorular var onun için.
Ama bir sürü örnek veren olmuş demek ki vazgeçmesi zor bir bağımlılık. Onun için verdiğiniz kararda sonuna kadar haklısınzıdır acaba diye düşünmeyin hiç.

Kurtulan gördüm hem de birden fazla.
Tedavi oldular ilaveten imanı zayıftı fakat tövbe kapısı açık olduğu için yeni sayfa açtılar. Nasip..

BİZDE Bİ SÖZ VARDIR KUMAR OYNAYANIN NAMUSU OLMAZ DERLER SEN HİÇ KAFAYA TAKMA. SEN ALLAHIN YARATTIĞI DEĞERLİ BİR VARLIKSIN KENDİNE DEĞERLİ OLDUĞUNU TELKİN ET.BIRAK O SANA DEĞER VERİYORSA SENİN İÇİN ONU BIRAKIR.BIRAKMAZSA YOL VER GİTSİN.
Klavyenizde problem mi var? Yazı dilinde, internet aleminde büyük harf bağırmak demektir. Yani kızıp sinirlenince büyük harfler kullanılır.

Canım benim eşim evlendiğinizden bu yana hep idda oynamış maaşını alır kuruşu kuruşuna verirdi bana ama içinde hep 20-30-50 alıp oynamış 5 yıl bende çok güvenip parasını hep bana verdiği için açıp da bir gün banka hesap hareketlerini kontrol etmedim telefonunda şifresi olmamasına rağmen ama hep derdim kendi kendime bu para niye hemen bitiyor diye taki 2 sene öncesine kadar gitmiş yüklü miktarda kredi çekip yatırmış kaybetmiş sonra bana korkusundan bir daha çekmiş kazanır diye diye sağa sola da borçlanmış tabi ben bunları öğrendim direk anlaşmalı boşandım bütün evi eşyaları dağıttım ama çok pişman oldu affettim 21.yy da gecekondu da yaşadım barıştıktab sonra oğluma kıyamadım büyük bir aşkla evlenmiştik çünkü para için bırakmak istemedim amacım ona bedel ödetmekti düzenini bozmaktı.. daha sonra bütün borçları kapattık ev araba aldık şuan sürekli takipteyim korkuyor muyum deli gibğ çünkü o güven bir kere gitti mi daha geri gelmez her gün korka korka yaşıyorum acaba yapar mu diyorum üstünden 3 yıl geçti barışalı umarım bir daha. Öyle bir hata yapmaz çünkü bizi tamamen bitireceğini iyi biliyor. Önce iyi tanı anla tekrar yapabilecek kapasitede mi yeterince bedel ödettin mi korkutmak gereki
Hıc kımse bırakmaz sadece szı bılmezsınız zaten ogrendıgınız de ıs işten geçmiş oluyor..Benım ki en son uzerıme olan evı tefecıye soz vermıs , adamlar beni parayı odemez ısem evı yakmakla ve daha kotu seylerle tehdıt ettıler.

Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
Bende aynı durumdayım şimdi tedaviye başladık bence tedavi ettir derim bu bir hastalık çünkü onların elinde olan bişey değil

Kumar madde gibi değil ki istese ya da azıcık adam olsa bırakması hic zor degil

Back
X