Kumar bagimliligi

Ben simdiden bitirdim kafamda ama kizim zorluyor neolur anne babamdan ayrilma bizi babasizmi buyutceksindiyoor
Ona kiamiyorum amakafaya koydum bir sonuca ulascam maas kartinifalan elinden almayi dusunuyorumm

her insan hata yapabilir diyerekten once guzellikle konusmayi deneyin.bu aliskanliktan kurtulmasi icin manevi destek olun.uzuntunuzuyiprandiginizi anlatin.bir insan uc evladinin bogazindan kisip haram olam seye nasil gider diye bi vicdanini ortaya cikarin.eger esiniz kizmazsa bi ehil kisi haci hoca yada duzgun biri karsisina gecip guzelce anlatsin.bu arada tedavi icin devlete basvurabilirsiniz.her iyi olan seyi deneyin.

sorun sade kumarsa bu asilabilir insanlar ne kotu batakliktan cikiyorlar.dualarimiz seninle..ama ailesi oyle yapcak bisey yok deyip kenara cekilemez.anne babasida devreye girmeli ve sozlerini dinlemeli.herseyi denedikten sonra devam ederse ailene danis bence simdilik soyleme..

benmı eşimde oynuyor tefecılerden 100 mılyara yakın borc yapmış oncesındede butun maasına kredı cekıp hepsını kumara vermış..95.000 gerı odemesı 130bın..altınları satıp vermış..bana 45.000 cektırmıstı borcum var dıye borcu yokmuş hepsı kumar borcuymuş..napmak lazım bılmıyorum

en son para aldıgı tefecının bırıne benım arabayı rehın bırakmış ahlaksız onursuz adam..o arabayı ben bızım ıcın almıştım..adam kocan parayı odemsesse parcalayıp satcam dıyor

en son para aldıgı tefecının bırıne benım arabayı rehın bırakmış ahlaksız onursuz adam..o arabayı ben bızım ıcın almıştım..adam kocan parayı odemsesse parcalayıp satcam dıyor
Araba sizin uzerinize degilmi arabam calindi diye sikayet edin.
Bu adam duzelmez en azi dan gozunu korkutmak icin koyunnkapiya sizi kaybetme korkusu yasasin belki duzelir

Çook berbat bir bağımlılık. .
Barıştınız mı ?

Boşanin
bu gidişle para için kumar için sizi bile satar

Nasıl bir illettir arkadaş şu kumar evlerden ırak !! Benim dayım da oynardı kucuck çocukları vardı. Rahmetli babam bir gün dayanamadı çok fena dövdü evet haddine değildi belki vurmak ama ortada kucuck bir çocuk vardı. O gün bu gün hem ailesine hem işine bağlı şekilde çalışıyor. Ziya paşanın sözü geliyor böyle adamlar duyunca aklıma . Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kotektir

araba ustume evet...adam saklamış guya eşin odemesse parcalarım dıyor...basım belaya gırsın ıstemyıorum..ya kumardan
kurtuan yokmu...bızımkı cok ılerletmıs maasını hıç alamıyoken ınsanlardan paralar almıp kumar oynamış senet ımzalamıs odememıs dogal olarak...bu nasıl mantık

Arkadaslar lutfen bana yardimci olurmusunuz esim kumar oynuyor 3 tane cocugum var her seferinde oynamiyorum diyo sonrasin dayuklu miktarlarda borc getiriyor ben napabilirim neyapmaliyim ne olur bana yardimci olun cok caresizim

Kumar yüzünden bitmiş bir ailede buyudum ben, keşke ama keşke annem çok çok daha önce boşandaydı. Hep söz verdi ama o kumar hiç bitmedi. Olan hep çocuklara oldu.siz şimdi çocuklarım var diye boşanmıyorsunuz ama bir de öbür türlü bakın, biz 5 parasız sokakta kalınca annem boşandı. Siz o noktaya gelmeyin nolur.

evden attım en son..ama ne yapılır ya ne yazık oldu hayatım kaydı...ınanmak ıstemıyrum..bu nasıl bıseydır boyle..herkes bosanmam gerektıgını soyluyor

Ileride elalem cocuklariniza kumarcinin kizi kumarcinin oglu diyecekler simdiden söyliyim de. Kumar acayip bagimlilik ediyor bugüne kadar kurtulani görmedim anca aile yuva yiktigini gördüm

Benim babamın halasının oğlu var. Çok hoş ve müspet biriydi. Nereden bulaştıysa adam içkiye kumara alıştı. Eşini de hırpalıyordu bildiğim kadarıyla. Bütün akrabalar tek tek gitti konuşmaya evine. Ama adamı bulana aşk olsun zaten. Kadın da çok tatlı biri hala çok severim onları. Kadın bırakmadı eşini dualarıyla sevgisiyle vs adam da kurtuldu çok şükür. 20 sene oldu bir şey yok çok şükür.

Eşimin arkadaşı internette reklamları çıkıyor ya hani poker vs diye onlara alışmış bilgisayar mühendisi bu kişi ayrıca. En son 4 tane ev satıp ödedi borcunu ailesi. Elde bir şey kalmadı ailesinin yılların birikimi gitti. Şimdilik bir şey yok inşallah da olmaz.

Annemin babası ölümüne yakın çok oynamış iyice gaddarlaşmış. Çok üzücü. Allah akıbetimizi hayırlı etsin. Evlerimizden uzak etsin

Aminn..
Böyle düzgün meslekli, iyi huylu insanlar bile kapılıp koyveriyor kendini.
Ben de çok duydum.. Çok üzücü bir durum gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…