kv ile berabaer mi oturuyorsunuz hala?
eski konularınıza baktım da..üzüldüm..adam hep böyleymiş ,büyük ihtimal hep de böyle olacak...
çocuklarınız için onların geleceği mutluluğu için ayrılmalısınız bence..aileniz de destekmiş size ne güzel..çocuklara bakarlarsa siz de çalışırsınız..bu arada çocuklar kaç yaşında? en küçük 2 aylık demişsiniz.
Hayir evimi ayidim ama hic bir sekilde degisimyok aksine cok yalan soyluyoorBuyuk kizim 11 oglum2,5 yasinda
Ben simdiden bitirdim kafamda ama kizim zorluyor neolur anne babamdan ayrilma bizi babasizmi buyutceksindiyoorUmarım tedavi işe yarar. Ama sen bir taraftan da kendin için hazırlık yap. Tekrar etmemesi onun elinde, peki tekrar ettiğinde? Ayrılacak mısın, ömür boyu çekerim mi diyosun? Ayrılırım diyosan, ailenle konuş yanında olsunlar. Yok ben çekerim diyosan yüz göz olma kimseyle.
Araba sizin uzerinize degilmi arabam calindi diye sikayet edin.en son para aldıgı tefecının bırıne benım arabayı rehın bırakmış ahlaksız onursuz adam..o arabayı ben bızım ıcın almıştım..adam kocan parayı odemsesse parcalayıp satcam dıyor
benmı eşimde oynuyor tefecılerden 100 mılyara yakın borc yapmış oncesındede butun maasına kredı cekıp hepsını kumara vermış..95.000 gerı odemesı 130bın..altınları satıp vermış..bana 45.000 cektırmıstı borcum var dıye borcu yokmuş hepsı kumar borcuymuş..napmak lazım bılmıyorum
en son para aldıgı tefecının bırıne benım arabayı rehın bırakmış ahlaksız onursuz adam..o arabayı ben bızım ıcın almıştım..adam kocan parayı odemsesse parcalayıp satcam dıyor
Arkadaslar lutfen bana yardimci olurmusunuz esim kumar oynuyor 3 tane cocugum var her seferinde oynamiyorum diyo sonrasin dayuklu miktarlarda borc getiriyor ben napabilirim neyapmaliyim ne olur bana yardimci olun cok caresizim
Benim babamın halasının oğlu var. Çok hoş ve müspet biriydi. Nereden bulaştıysa adam içkiye kumara alıştı. Eşini de hırpalıyordu bildiğim kadarıyla. Bütün akrabalar tek tek gitti konuşmaya evine. Ama adamı bulana aşk olsun zaten. Kadın da çok tatlı biri hala çok severim onları. Kadın bırakmadı eşini dualarıyla sevgisiyle vs adam da kurtuldu çok şükür. 20 sene oldu bir şey yok çok şükür.
Eşimin arkadaşı internette reklamları çıkıyor ya hani poker vs diye onlara alışmış bilgisayar mühendisi bu kişi ayrıca. En son 4 tane ev satıp ödedi borcunu ailesi. Elde bir şey kalmadı ailesinin yılların birikimi gitti. Şimdilik bir şey yok inşallah da olmaz.
Annemin babası ölümüne yakın çok oynamış iyice gaddarlaşmış. Çok üzücü. Allah akıbetimizi hayırlı etsin. Evlerimizden uzak etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?