Kumar bağımlısı eş sorunu

Selen35Urla

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
21
26
8
44
Merhaba. Eşim kumar bağımlısı. Yıllardır bu huyundan vazgeçmez geçmiyor. Buna itiraz ettiğimde akabinde hakaret, küfür, aşağılayan tavırlar la cevap veriyor. Yıllarca çektim bunların hepsine dayandım. Çok sevgiyle aşkla bağlıydım çünkü ona. Değişeceğini daha doğrusu onu ben sevgimle değiştireceğini düşünüyordum. Yıllarca beraber çalıştık ama köşeye 3kuruş biriktiremedik. En son ailem bize acıdı siz hep çalışıyorsunuz ama bir şey yapamadınız diye bize kendi işimizi kurmamız için para verdiler. Tabi bunun yaptıklarının hiç birini bilmiyorlar. Söylemedim, söyleyemedim, utandım. Neyse kendi işimizi kurduk hır gür devam ediyorduk. Tabi köşeye de Bi kaç altın birikimi yapmıştım kalan parayı değerlendirmek amacıyla. Bir gün bir baktım içinden bir ad altın yok. Nerde dedim buna sordum doğal olarak, bir hakaret, küfür beddua etti bana. sen nasıl böyle söylersin sen şöyle kötüsün sen böyle bilmem nesin diye. Kendimden utandım neyse sonra geldi bana borcum vardı satıp verdim yerine koyacaktım dedi. Daha öncede sürekli para eksiliyordu önceleri yanlış hesaplama yaptım dedim ama sonra emin oldum Tabi hesap sordum. Yine hakaret küfür beddua sonra ısrarla cevap bekledim bırakmadım önce yalan söyledi arkadaşa borç verdim diye üstüne gittim sonra kumar oynadığını kazanıp yerine koyacağını söyledi velhasıl bu hep böyle devam etti.. daha fazla devam edemezdim edersem kendime olan saygımı kaybederdim çünkü.Şimdi boşanma davası açtım. Boşanıyoruz 5aralıkta. Çok uzun uzun yazdım kusura bakmayın daha anlatamadığım neler neler var neyse.. Bu durumda olan başka kadınlar varsa lütfen benim gibi yıllarımızı çöpe atmayın boşanın kurtulun onlar değişmezler, düzelmeyecekler. Zamanınızı boşa harcamayın hayatınızı yaşayın

Allah yardımcınız olsun umarım bundan sonra mutlu bir hayatınız olur

Emeklerinizin üstüne yatamasın sizden çaldığı paraları da talep edin.

Emeklerinizin üstüne yatamasın sizden çaldığı paraları da talep edin.
Nerde o kadar arsızlaştı o kadar küçüldükçe küçüldü ki anlatamam. Mal paylaşımına gideceğim her şeyin yarısı benim dedi. Ailemin bana verdiği parayla kurduğum işe aldığım arabaya taliplik etti. Maddi manevi hiç bir şey talep etmiyorum küçük kız çocuğu var ortada bırakta hayatıma devam edeyim dedim zar zor ikna ettim umarım mahkemede sorun çıkarmaz. Yani kurtulduğuma şükr edeceğim

Kocanizi bile bile ailenizden iş kurmak için para kabul etmenizi çok yanlış olmuş.
Gizlemek yerine söyleseydiniz onların parasida eşinizin elinde heba olmazdı.
Size destek insanlar belli ki.
İnşallah

Hayır heba etmedim iş kurdum araba aldım artan parayı köşeye de koydum. Sadece her gün çalıştığımız paradan çalıyordu. Her gün bin, bin götürüyorsun meğer

Hayır heba etmedim iş kurdum araba aldım artan parayı köşeye de koydum. Sadece her gün çalıştığımız paradan çalıyordu. Her gün bin, bin götürüyorsun meğer
Kimin üzerine iş yerini ve arabanız, ailenizin üzerinedir umarım yoksa eşiniz yari yarıya hak talep edecektir onlardan.

Kumar oynadığını ailenizin para verdiğini ve sizin altınlarınızı çaldığını kanitlayabilseniz keşke. Bunun sözüne bile güvenilmez sözleşme falan imzala yada bir avukata danışın en iyisini o bilir.
İnşallah kurtulursun

Kimin üzerine iş yerini ve arabanız, ailenizin üzerinedir umarım yoksa eşiniz yari yarıya hak talep edecektir onlardan.
Benim üzerime her şey. Dediğiniz gibi hak talep etmek istedi ama sonra anlaşmalı boşanma protokolü yaptık hiç kimse bir birinden maddi manevi bir şey talep etmiyor gibisinden. Avukatım o paranın miras olduğunu ve bunda onun payı olmadığını söyledi

Keşke ilk oynadığında affetmeseydiniz, ama olmuş artık.
Zararın neresinden dönerseniz kârdır, geçmişler olsun. Bundan sonraki hayatınız harika olur umarım

Aslında yazışmalarımız var altınları paraları borcu için aldığını ama çalmadığını itiraf ediyor. Boşanma protokolü imzalattım. Avukatım paranın bana ailemden miras olduğunu ve bunda onun hakkı olmadığını söyledi

Eklentiler

• Screenshot_20230711_224126_WhatsApp.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 277
  • Screenshot_20230711_230402_WhatsApp.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 260
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…