- Konu Sahibi drbeauty123
-
emın ol ıyıdırİnşAllah iyisindir .
bazı tamırcıler aradıgınızda gelıyorlarKızlar bu arada benim arabamın da direksiyon hidrolik hortumu patladı bir yardımcı olsanız. Burada mahsur kaldık : (
aynen de boyle durum , ustelık konu sahıbı kendısı anlattı dedıgınız gıbı,nıye bu kadar acıdı herkes aıleye ve kocaya dusman olmus onu da anlamadım tedavı olması gerekıyor ama bunu hastanın ıstemesı lazım o cabayı hasta da gostermelı katılıyorum kolay yolu secıyorBayanın konularına çok tanik
Bayanın konularına çok tanik oldum aslında aileside kocasida sömürnuyor bayağı bayağı bağımlı çok üç noktada. Aileside yanında olmuş defalarca hemde. Kendide söylüyor ama her defasında yapamıyorum diyip çok daha büyük borçlarla geri dönüyor. Sonra da kısır döngü Allah yardimcisi olsun. Fakat kendide biliyor ki isterse olur o kolayi seçiyor üzücü bir durum
bazı tamırcıler aradıgınızda gelıyorlar
yoksa cekıcı cagırırsınız artık
gecmıs olsun
ben doktor olduguna ınanmamıstım bu kadar muhakame yetenegı zayıf bırı doktor olamaz ya mumkun degıl demıstımBu kişi doktorsa hastalığı icin neden psikoloğa gitmiyorda ailesinin dövmesine izin veriyor?
Kafamda deli sorular
Arabasının modelini merak ettim. 15bin maas alan acaba hangi arabaya biniyordurGeliri bu konuda aylık 14-15.000 iken diğer hesabı ile yaptığı şu paylaşımda 2.300 TL.
8 ayda maaşı 7 katına mı çıktı ?
bu borc biter mi ?
bazı sebeplerle borçlandım toplamda ne kadar olduğunu bile hiç hesaplamayı bile dusunmedim acıkcası cesaret edemedim burada konu acarak guncel olarak takip etmeye karar verdim. belki bir akıl fikir veren birileri olur :anneadayı: borçları sıralayım x bankası tuketici kredisi kalan 645x23=14835...www.kadinlarkulubu.com
para yardımında olacak var ise bana bir direksiyon hidrolik hotumu ...
ben doktor olduguna ınanmamıstım bu kadar muhakame yetenegı zayıf bırı doktor olamaz ya mumkun degıl demıstım
kendısı bana dıplomamı gondereyım ne doktorlar muhendısler oynuyor bızı gozunuzde buyutmeyın demıstı
yanı doktorları ulasılmaz ust kademede gordugumu sandı ve ıspatlayabılecegını soyledı ısrar da ettı ben aman ıstemez dedım
Kanatları var ruhunda..Bak ne buldum sene 2017 başka bir üyeliği ;
Kredi,tefeci
Kızlar merhaba sizinle çok şeye yön verdim hayatımda. Benim bi problemim var dışardan bi göz olarak bana tavsiyede bulubabilirseniz çok sevinirim.. Okulumdan dolayı maddi anlamda baya sıkışmıştım önce banka kredi kartlarından harcama yaptım sonra yakınlarımdan alıp onlara borç yaptım..( ailem...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?