• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kumarbaz ilgisiz koca ve aldatıldım mı?

Benim yakın arkadaşımın eşi de böyle kumar bağımlısı 13 senedir aynı iki çocuk var birde kaç ev parası gitti her seferinde ağladı affet dedi pişmanım dedi yine yaptı hala yapmaya devam ediyor arkadaşım da bir gün düzelir umuduyla 13 senedir bekliyor sizde beklemek isterseniz buyrun olmayacak şeyi bekleyin
Düzelmez ama konj sahibi kendi bilir

Kumar oynayan herifler ve onları bile isteye baba yapan kadınlar, ne desek boş.

Hiç öyle hamile olduğumda öğrendim demeyin yemiyoruz

Bu topikteki mesajlarınıza geçen sene açtığınız benzer içerikli konunuza yazdığım mesajlarla cevap vereyim, kendinize yazık ettiniz :(
Geçen yıl bu mesajlarınızı okumuştum. Yalnız bu konu değil her konuda böyle empati kurarak akıl vererek yazıyorsunuz. Zamanınızı veriyorsunuz beyninizi yoruyorsunuz sonra bir bakiyorsunuz kişi kendi aklını beğenmiş, tümbetetümtüm dinledi dötüm yolundan gitmiş. Gerçekten yazık ya...

Öncesi vardır başta küçük küçük oynuyordur sonra tamsmen bağımlı olmuştur üzgünüm ama 50 yıl geçsede kumar bağımlılığından kurtulamaz bakın sigara vs belki ama kumar çok zor
Öncesi mutlaka vardır da konu sahibi evliliğinin 6. ayında fark etmiş, kumar borcu çok ödenemez hale gelince oynadığı ortaya çıkıyor çünkü yana yakıla borcunu ödeyecek insan arıyor kumarbazlar, bekarken de oynuyordur ve asla bırakmayacağını ilk konusunda yazmıştık hepimiz, kumarbaz kumarı bırakmaz bu bir bağımlılık, uyuşturucu madde kullanımı gibidir dediğim bile oldu ama kumarbaz yakınları buna inanmak istemiyor, bırakacak sanıyorlar.

Ya benim akrabamın kocası 15 yıllık iflah olmaz bir kumarbaz, bekarken oynuyormuş zaten de bizim akıllı seviyorum, 3-5 oynamayla bir şey olmaz evlenince bırakır deyip evlendi gördü hanyayı konyayı, 15 yıldır kumar borcu hiç bitmedi hep yenileri ekleniyor.

Nafaka bağlattırın mahkemede de bu adam ödeyemez nafaka falan o detaylarda hiç boğulmayın bir an önce kurtulun. Böyle bir adam aldatsa nolur aldatmasa nolur tez zamanda hayattan çıkarılması gerekiyormuş hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz?

İçindeki iyiliği görüyorsunuz dimi, o yüzden boşanmadınız bu kadar zamandır.
Kumar
Aldatma
Yalan
İyi ebeveyn değil
Koca değil
?

Geçen yıl bu mesajlarınızı okumuştum. Yalnız bu konu değil her konuda böyle empati kurarak akıl vererek yazıyorsunuz. Zamanınızı veriyorsunuz beyninizi yoruyorsunuz sonra bir bakiyorsunuz kişi kendi aklını beğenmiş, tümbetetümtüm dinledi dötüm yolundan gitmiş. Gerçekten yazık ya...
NilMeSeKer ben yazarım yazmaktan yorulmam da gocunmam da, konu sahibi yine sert bulabilir ama tavsiye isteyip uymayanlar kendileri bilir, ekmeğimiz aşımız bir değil, dertlerini sorunlarını da biz yüklenmiyoruz sonuçta, ben çekmeyi tercih ediyorum diyen çeker.

53 yaşındayım, şu hayatta büyük konuşmam dediğim şeyler de vardır ama bazı konularda büyük konuşurum, ben asla alkolik, kumarbaz, uyuşturucu bağımlısı, ilgisiz, sevgisiz, vicdansız, eli dayağa giden veya aldatan adamı çekmem, 10 tane çocuğum olsa çocuklarımla sokakta kalacağımı bilsem yine çekmem, ki kendimi bildim bileli kimse arkamda dursun diye beklentim olmadı, kaşıyacak tırnağım yoksa bile sıfırdan tırnak çıkardım kendi başımı kendim kaşıdım, bazen inanılası gelmiyor olabilir ama dik kafalı biriyim, akrep gibi kendi kendimi sokarım yok ederim de bir erkeğin beni maddi manevi ezmesine izin vermem, kırmızı çizgim dediğim şeyleri yaparsa aşkından ölüyor olayım dönüp arkama bakmam giderim.

Kadınların bu kadar müsamahakar oluşunu aklım almıyor o yüzden.

Şimdi eski konularınıza baktım da bu duruma kendinizi siz sokmuşsunuz. Her şey ortadayken burada herkes size olacakları söylerken umursamamış devam etmişsiniz. Bütün olanlardan sonra eşiniz sizinle sevişmiyor diye bi de üzerine üzülmüşsünüz vs. O yüzden sizin boşanacağınıza ben inanmıyorum. Kumar, aldatma, borç, kötü muamele vs sizi bu evlilikten vazgeçirmiyor. Yazık çocuğunuzu da kendi hatalarınıza kurban etmişsiniz.

Öncesi mutlaka vardır da konu sahibi evliliğinin 6. ayında fark etmiş, kumar borcu çok ödenemez hale gelince oynadığı ortaya çıkıyor çünkü yana yakıla borcunu ödeyecek insan arıyor kumarbazlar, bekarken de oynuyordur ve asla bırakmayacağını ilk konusunda yazmıştık hepimiz, kumarbaz kumarı bırakmaz bu bir bağımlılık, uyuşturucu madde kullanımı gibidir dediğim bile oldu ama kumarbaz yakınları buna inanmak istemiyor, bırakacak sanıyorlar.

Ya benim akrabamın kocası 15 yıllık iflah olmaz bir kumarbaz, bekarken oynuyormuş zaten de bizim akıllı seviyorum, 3-5 oynamayla bir şey olmaz evlenince bırakır deyip evlendi gördü hanyayı konyayı, 15 yıldır kumar borcu hiç bitmedi hep yenileri ekleniyor.
Bir tanıdığım var 40 senelik evli adam hiç birşey yapamazsa çayına oynuyor
Kadının gidecek yeri vs yokmuş sabretmis ilk 20 yıl çok çırpınmis ama sonra bıraktı yakasını kendine döndü evinin işi kurslar çocukları torunları ile meşgul oluyor

Benim bir arkadaşımın kocası böyle kumarbaz.Onun dışında cok iyi bir insandır. Kadına söz verip verip, belli aralıklarla kumarda batıyor. Etrafından böyle para ister. En son bıraktığımda 4. Kez batmışlardı. Çocuklarının evdeki kavgalardan psikolojisi bozulmuştu. Ne oldular bilmiyorum... Boşanın daha iyiye gitmeyecek. Çocugunuza bir şans verin

Ben kumar oynayan kisiye yardin edilmemesi tarafiyim, hapse ni giriyor, kara listeye mi giriyor ne olursa olsun. Cunku ailesi borclarini kapattikca oynamaya devam ediyorlar, bir arkadasimin kardesi de ailenin evini arsasini, is yerini sattirdi hala oynuyor. Alacaklilar kardeslerinin ailelerini tehdit etmeye baslamislar artik, kardesinin borcunu odeyin diye.

Üzgünüm ama bu işe yaramaz adamın size maddi olarak bir faydası olmaz.
Nafaka falan çok zor yani o sizden nafaka istemesin dua edin de.
Yakanızı kurtardığınıza şükredip def edin hayatınızdan.
Boşandıktan sonra çocuğunu da arayıp soracağını düşünmüyorum malesef.

2023 ağustosta evlendim 2024 şubatta hamile kaldığımı martta öğrendim bu sürece kadar kumar oynadığını ilk kez martta öğrendim kendim yakalayarak ve en benim öğrendiğim sürecin daha öncesinde oynadığını da öğrendim evet 2024 kasımda doğum yaptım hamilelik bu kadar erken beklemediğim ve yazz ilacı kullanırken oluşan bi durumdu bazen burda konuları yazarken yuvarlama veya eksiklikten yanlış anlaşılmalar olabiliyor doğal olarak. ama bilmiyorum haklı olabilirsiniz ben sık sık kurcalayan biriyim çünkü telefonu
Abla ters yorum yapmıyoruz sana olanı ve gerçekleri söylüyoruz. Sen içinde bulunduğun durumdan dolayı gerçekleri ters yorum olarak algılıyorsun.
Kendini ve çocuğunu kurtarman için gerçekleri söylüyoruz.

Back
X