- Konu Sahibi Antepligelin
-
canım çok üzüldüm...Allah yardımcın olsun...aynı derde birde içkiyi ekle,halam aynı durumda 2 tanede çocuğu var.evdeki ekmek parasını bile içkiye kumara harcayan bir adam....çok tövbe etti yapmıcam dedi(daha dorusu demiş ben küçükmüşüm o ara 27 yıllık evliler)ama gene yapmış.elektiriği suyu kesildi kadının.yıllar sonra artık boşanmak istiyor.çünkü adamın düzeleceği yok.kumarda bir bağımlılık ve tedavi görmesi lazım...oturup konuşmanız ve aile büyükleriyle birlikte bir karar almanız lazım...bu şekilde devam edicekse seninde hayatını mahfedecek (verdiğim örnek gerçek ve halam her gün bizi arayıp ağlıyor..)ya bir merkeze gidip tedavi görecek ya da kendi kendine bırakacak bu illeti.insan evinin rıskını kumara verirmi ya....aile büyüklerine danış kaç yıllık evlisin çocuğun var mı bilmiorum ama aileye açılmadan kendi başına çözemezsin bu sorunu...Allah yardımcın olsuna.s.
sen hala bu adamı boşamadınmı
Selam arkadaslarim suanda evimde internetim yok fazla giremiyorum ama sizin tecrübelerinizede cok ihtiyacim var!! Esim Hemen hemen bir senedir bu kumar illetine bulasti. Eline para gecer gecmez kumara yatiriyor bütün ayi parasiz geciriyoruz. Önceleri cok kavga ediyordum oynadigi icin ama artik isin boyutunun farkinda oldugum icin iyilikle konusmaya calisiyorum. Ama o inkar ediyor artik oynamiyorum diyor halbuki banka dökümanlarina baktigimda para gelir gelmez her iki saatte bir para cektigini görebiliyorum!
Elindeki parayi napdigini sorunca kayip ettim diyor, borc verdim diyor, benzin aldim diye sacma sapan yalanlar üretiyor. Hatta onu sucladigim icimn bana bagiriyor hic paramiz yokken ben kumarami yatircam parayi diyor!
Girtlagimiza kadar borcun icine girdik artik ceyranimizi ödiyemiyoruz evimize alisveris bile yapamiyoruz. Bir itiraf etse psikologa filan götürmek istiyorum ama okadar inatci ki gitmeyeceginide cok iyi biliyorum. arkadaslar ne yapmaliyim annesine haber gönderdim onunda bir faydasi olmadi. O kumarbaz oldugunu kabul etmedigi sürece düzelmesinin bir umudu var midir ki?
Simdiden cevaplariniz icin sagolun sizde olmasaniz napardim...
HastalıkCanim dogru söylüyorsun ama ben onun ailesi ile bir senedir görüsmüyorum haberde gönderdim onlara kumar oynuyor altinlarimi satmak zorunda kaldim diye, kaynanam o gelinde altinlarini satacak göz yok demis....
Ben 2 senelik evliyim henüz cocuk yok ama bu sekilde daha fazla dewam etmek istemiyorum bu benim son cirpinislarim düzelmezse bosanacagim. Hayatimdan vazgecmedim ben daha vazgecmekte istemiyorum. Yazik hala deger miydi onca senesini cöpe atmis.
Biran önce birseyler yapip sonuc alamazsam bitirmem gerek arkadasim. Kurana bile el basmaya kalkiyior parayi harcamadim diye artik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?