Kumarbaz koca

canım görüşmüyorsan tekrar görüş.kaynanan anlamıyorsa anlat.yardım iste aile büyüklerinden.dahada yeni evlisin be canım..iyiki çocuk yapmamışsın...en doğru kararı sen verirsin.tabiki hayatından vazgeçme asla...ewet canım sonuç alamazsan bitir sana yazık.boşanır üzülürsün ama en azından bir ömür eziyetten kurtulursun...Allah yardımcın olsuna.s.
ay biz burdan sana ne ğibi yardımcı olacağız anlamadım
sen ısrarla yapışmışsın adama böyle seviyenin yerlerde gezdiği evliliği yürütmeye çalışıyorsun,
canım...annanemin bir lafı vardı"her evde tencere kaynar ama,aş mı kaynar taş mı?yaşayan bilir"kimse istemez seviyesi düşük bir evliliği ...yapışmak demiyelimde yuvasını kurtarmak istiyor diyelim yardım istemiş sonuçta..di mi canıma.s.
işin gerçekten zor...
bütün aile büyüklerini topla ve onlara söyle...
bir yol bulurlarsa ne ala yok olmuyorsa,sizde bir müddet ailenizde kalın eşinizin aklı başına gelene kadar...
bencede canım katılıyorum..hala inatlada düzelmiyorsa ona kendi karar vermeli bitirmek mi çekmek mi die..öptüm kuşumkaydirigubbakcemile5
bunları bende okudum canikom...haklısın...ama bence bu garip tavırların altında hep aynı sorun var oda :BAĞIMLILIK....bağımlı olan insan davranış bozuklukları sergiler..aynı bu arkadaşımızın eşi gibi...dışarda ezilir kumarda yenilir gelir karıyı döver,ezer,aşağlar,yalan söyler..bu kimine göre evlilik değil ama evlilik olsun die çıkılmış bir yol...ve bu yolculardan biri hasta diye tüm seferi iptal etmek yanlış olur...herkez yuvasını kurtarmak için çabalamalı..arkadaşımızda ben çok taktir ediyorum,ben yapamazdım çok çabalıyor...inşallah sonuca ulaşır ve mutlu olur...sonuca ulaşamazsada gene kendi karar vermeli Allah yardımcısı olsun...a.s.

Son düzenleme:

ben de eski konuları hatırlıyordum ama sizin bu mesajınız baya özetlemiş durumu.

bekara koca boşamak kolay gelir derler.
ben evli değilim bilemem.
ama şurada yazanları kim okusa, sizin yaşadıklarınızı kim yaşasa, sizin öyle bi hayatı hak etmediğinizi görebilir..
hangi kadın bunu hak eder ki?
açıkcası ben bu konuya kumarla ilgili olan kısım için girdim,
ben de kumar oynarım zarar vermedikce ne olacak,eğlence falan diye düşünerek..
e ama bakıyorum adam altınlarınızı satmaya çalışıyor, geçiminizi zora sokuyor..
bir de yukarıdaki maddeler var..
nolur ya düşünün, sokağa çıkın şimdi, ben evlenmek istiyorum diyin..
inanın karşınıza çıkan insan size daha fazla saygı gösterir, sizi daha iyi yaşatır...

Eşinizin kendine hakim olma gibi bir sorumluluğu yok.. Size karşı bir sorumluğuda yok anladığım kadarıyla, neden bukadar mücadele ediyorsunuzki sizin için birşey yapmayan bir eşle..:uhm:
Babası falan yokmu yada abileri ailesiyle tekardan konuşun... Ama bence bununda faydası olmuyacak bir insanın içinde varsa böyle şeyler bağlasan bile durmaz.. Allah yardımcın olsun.....

Sevgili arkadaslar, yazdiklarinizi tek tek okudum iyi veya kötü hepinize yorumlariniz icin tesekkür ederim... Evet haklisiniz cok seyler oldu aramizda esimden siddet gördüm. neden Ayrilmiyorsun diyorsunuz, cok basit aradan gecen kisa ayrilikdan sonra birdaha bana elini kaldirmadigi icin. Bazi arkadaslar sürekli dayak yiyorum gibi yansitmis ama öyle degil, evet evliligimizin ilk yilinda birkac kez siddet uyguladigi oldu ama bu sebebden ayrilma esigine geldigimizden beri bu huyunu terk etti.

Ileride yine tekrar eder mi bilemiyorum tabi bunu anca zaman gösterecek. Birde Hapise girdi demissiniz ama bu dogru degil, hapis yatmisligi filan yoktur. Elbette cok sey yasadim esim bir melek degil ama birdefa herseyi unutup yeniden denemeye karar verdim...

Maalesef bir yuva yikmak okadar kolay degil ama benim icim rahat olurda sonunda ayrilirsak sonuna kadar savastigimi ve sonuna kadar dayandigimi bilecegim. Birde sorun ayrilikta ilk adimi atmak tabiki gercekten cesaret isteyen birsey birden birden hayatinizi itip yeni bir hayata baslamak. Arkadaslar benim gidecek biryerim yok ki, annemle bekarkende anlasamazdim zaten bu sebebden dolayi erkenden evlendim. Bana sahip cikan hic kimse yok. Bunca yildir evliyim akrabalarimdan biri gelipde nasil bir evde yasiyorsun, hayatindan memnun musun bir derdin var midir diye sormus degiller.

Arkadas deseniz benim bir sahici arkadasim var, oda gelin oldu uzaklara gitti. Benim esimden baska hickimsem yokki, kolay mi ayrilmak...

Tabiki hepiniz haklisiniz belki bu isin bir sonu yok, belki bosuna kürek salliyorum ama bu savasin sonunda en dogrusunu yapdigimi bilecegim ya benim icin önemli olan o.

Fikirleriniz ve önerileriniz icin hepiniz sagolun.

canım hak veriyorum sana eminim burda ki bi çok arkadasta hak vveriyor ama KUMAR olayı çok farklı...evet bekarım belki tecrübesiz olduğumu düsünebilirsin ama emin ol çok büyük bi tecrübem var...daha öncede yazmıstım...bi çok seyi af ederim ama kumarı asla direk bosarım ki bu konu çok hassas kumar çok farklı lütfen çok iyi düsün devam etmek için yurt dısındasın bence gidicek yerim yok deme bi çok yerin var orda TÜRKıYE'den daha fazla diye biliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…