Kumarbaz koca

işin gerçekten zor...
bütün aile büyüklerini topla ve onlara söyle...
bir yol bulurlarsa ne ala yok olmuyorsa,sizde bir müddet ailenizde kalın eşinizin aklı başına gelene kadar...

eski konularınıza baktım.
1.şiddet var. dayak yiyorsunuz.
2.eşiniz kumar oynuyor
3aranız bozulduğunda altınlarınızı alıp annesine kaçırıyor. bir çeşit hırsızlık yapıyor.
4. istediği gibi geziyor ,dışarlarda eğleniyor. ama sizi eve hapsediyor ve çıkmanızı yasaklıyor..
5.yalan söylüyor. annemdeyim diyor akşama kadar. ama kaç kere aradığınızda annesi ona gelmediğini ,söylüyor.
6.geç vakitlere kadar dışarlarda takılıyor. hergün.
7.Toplum icinde azarliyor, küçük düsürüyor.
8. Annenizi babanızı ,hice sayiyor saygi göstermiyor,görüşmüyor..
.ve siz buna evlilik diyorsunuz.
bu evliliğin tutulacak hangi yanı ,kalmış.
tek derdiniz kumar değilmiş ki,ona çözüm bulmaya çalışalım.
sizin durumunuz çok vahim.
ama acı çekmekten hoşlanıyorsanız buyrun ,devam edin.... ..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben diğer konularına bakmadım..
madem bukadar büyük sorunlarınız var neden bırakmak taraftarı değilsiniz..
bu bana göre ezıyet ama bana göre..
sizi bilemiıycem..

sizin eşinizle sorunlarınız o kadar çok ki..
size diğer konularınızda bir çok yorum yapıldı ama siz çözüm aramıyor sadece anlatıp rahatlamak istiyorsunuz. neden hala bunca şeyi yaşadığınız eşinizden ayrılmayı düşünmüyorsunuz?
size onlarca kişi aynı şeyleri söylüyor.ama siz çözüm aramıyosunuz bence çünkü eşinizle devam ve eşiniz aynı tas aynı hamam ..

Hayret ediyorum sana...Almanya gibi bir yerde hala böyle bir adami cekiyorsun ya...pessss güzelim..:1no2:

Sen akillanmicaksin...yada akillanacaksin ama is isden gececek...gencligin ve o güzelim senelerin gittikten sonra akillansan ne yazar...

bu kadar büyük sölüyorum bikere bile oynadığını duyarsam BOSARIM...
bu kadar basit ve net yeri gelir bi çok seyi af edebilirim kumarı asla...çünkü devamı muhakkak olucak....

ama senin derdin hiç bitmiyo ki.. neleri sineye çektin şu zamana kadar, buna da zamanla alışırsın gibime geliyor açıkçası.. tabii nereye kadar böyle gider bilemem..

açtığınız konulara bakılırsa,evliliğiniz çoktan beri çıkmazda,zamanla düzelecek şeyler kategorisindede değil ,sorunlar sanırım...
aynı zamanda hemşerimsin,sana diyorum ki ,çocuğun olmadan,yani bu vebale bir insanı daha kurban etmeden kurtul...
kumar,dayak, vs.bu böyle devam eder gider...

eski konularinizi hatirliyorum az cok.......... ne esinizin ne de evliliginizin elle tutulacak bir tarafi yok....

ama siz israrla devam ettiginize göre size esinizle mutluluklar ....

allah yardımcın olsun arkadaşım biliyorum çok zor bidurum eşin yanlış ve zararlı olduğunu kendi farketmesi lazımki bıraksın onun için dua et ve tepkini göster korkut ne bilim çocuklarımız büyüdüğünde kumarbazın çocuğu demesini istermisin de bizim başımızı eğme ne bilim korkut gözünü güzellikle dene bakalım nolucak çünkü iyi günde kötü günde demişler sonrası allah kerim su yolunu bulur

ben yorumları okumamıştım aman allahım eşin gerçekten böyle biriyse dersini vermelisin neden sana değer vermeyene mutlu etmeyene değer verip tatlı canına eziyet ediyosun seviyorsun galiba ama zarar veren şey sevilirmi kendindendemi kıymetli

Bosanin gitsin diyecegim simdi bekara koca bosamak çok kolay diyeceksiniz.... böyle bir durumda baska ne yapilabilir ki... laftan sözden anlamiyorsa bitirin bu isi derim.. kumarbaz bir kocadan size fayda gelmezz.. Rabbim yardimciniz olsun..

kumara bulaşan kolay kolay kurtulamaz. evinin rızkını, gidip kumar masasında bırakan adamları anlamam mümkün değil...
benim babam da çok oynamıştı kumar, 15 senede zoraki bıraktı. giden sadece para olmuyor inan.

eşinizin bu evliliği yürütme çabası yok. siz neden bu kadar ısrarcısınız? eski konularınızı da az çok hatırlıyorum.
başka çareniz yoksa sabredin, ama eşinizin bu kadar hatasından kurtulmasını ummak hayal gibi geldi bana...

kumar illetine bulaşan bir insanın kumar oynamaktan vazgeçmesini beklemek hayalden öte bişey değil. ( Tecrübe ile sabit )
Yakında sana da zarar vermeye başlayacaktır. Manevi olarak zaten zarar veriyor ama maddi olarakta zarar verecektir.
Yol yakınken kurtulmana bak. Yapacağın en iyi şey boşanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…