Kumbara biriktirelim kızlar!!!

canım çok teşekkür ederim :) normalde birikim yapıp hepsini bir alayım diyordum. ama evlilik paketi çok uyguna geldi. lazer de peşin ödeme diye bu şekilde yaptım :) şu an kumbaramda 40 tlden fazla birikti hem de 1 haftada. maaşımı da bugün alıyorum. oradan da 400 tl kenara atmayı düşünüyorum :) bu sefer kararlıyım. düğünümde eksik bir şey kalmasını istemiyorum :)

kumbaradaki bozuk paralara gelince de şöyle bir yöntem uyguluyorum. bozuk paralar artınca cüzdandaki kağıt 10 tl ile kumbaradaki bozuk 10 tlyi değiştiriyorum :) cüzdanımda biraz ağırlık yapıyor ama ekmek su alırken de işe yarıyorlar :) tavsiye ederim.

Allah tamamını erdirsin canım.
Bence evlenirken hersey tam olmasına gerek yok olmasında.
sonrasında fikirlerin değişebilir.
o yüzden birikim daha önemli.

Allah tamamını erdirsin canım.
Bence evlenirken hersey tam olmasına gerek yok olmasında.
sonrasında fikirlerin değişebilir.
o yüzden birikim daha önemli.

teşekkür ederim canım :KK15:

uzun bir süre nakitte kalmayı planlıyorum ben de . zaten tek başıma yaşadığım için 3 yıl önce sıfır aldığım buzdolabım çamaşır makinem televizyonum var, tek kişilik yatağım ve komidinim var bunları da misafir geldikçe kullanırım :KK51: geri kalanları da alırız bir şekilde gücümüz yettiğince inşallah.

canım çok teşekkür ederim :) normalde birikim yapıp hepsini bir alayım diyordum. ama evlilik paketi çok uyguna geldi. lazer de peşin ödeme diye bu şekilde yaptım :) şu an kumbaramda 40 tlden fazla birikti hem de 1 haftada. maaşımı da bugün alıyorum. oradan da 400 tl kenara atmayı düşünüyorum :) bu sefer kararlıyım. düğünümde eksik bir şey kalmasını istemiyorum :)

kumbaradaki bozuk paralara gelince de şöyle bir yöntem uyguluyorum. bozuk paralar artınca cüzdandaki kağıt 10 tl ile kumbaradaki bozuk 10 tlyi değiştiriyorum :) cüzdanımda biraz ağırlık yapıyor ama ekmek su alırken de işe yarıyorlar :) tavsiye ederim.
ay hayırlı olsun :) inşallah kocanın paralarıyla da çocuğunuz için birikim yapmak nasip olur :) şu lazere bende cesaret edebilsem keşke. bir de bana bedava 6 seans hakkı geldi de gidemedim :(
benim kumbaram açılmıyor o yüzden bütünleştirme yapamam da birikmesi de çok çok sürmez inşallah :)

ay hayırlı olsun :) inşallah kocanın paralarıyla da çocuğunuz için birikim yapmak nasip olur :) şu lazere bende cesaret edebilsem keşke. bir de bana bedava 6 seans hakkı geldi de gidemedim :KK43:
benim kumbaram açılmıyor o yüzden bütünleştirme yapamam da birikmesi de çok çok sürmez inşallah :)

canım çok teşekkür ederim. kendisi çok birikim yapabilen biri değil. evlenince tüm hesapları sana bırakıyorum dedi bile. zorlanır mıyım bilmiyorum ama en azından ben ne dersem o olacak :sinirli: ama şimdiden nasıl birikim yapmamız gerektiği şu an nasıl bir yol izlediğimi kendisine aşılıyorum. biriktirme potansiyeli var hatta şimdiden iyileşme gösterdi :halay:

lazere gelince ben de inanılmaz korkarak gittim. ilk seansta canım acıdı ama içimden hep ömür boyu çekmeyeceğim diyerek avundum. bence sen de gitmelisin. inan şimdiden farketti bile :KK49:

bir iş arkadaşımızın kardeşi evlendi. ona ortaklaşa altın aldık. onun dışında temel ihtiyaçlarım hariç para harcamıyorum. 5 kuruş 5 kuruştur mantığına girdim iyiden. :KK54:

Ben de başladım kumbaraya para atmaya. 25 kr ve daha küçük paraları kırmızı ev şeklinde kumbara ya atıyoruz ailecek.cocuklarin küçükken kullandığı bebekli kumbaraya da günlük ayırdığım harcamadigim paraları atıyorum.

bu hafta bende kumbara olayına girdim her zaman dayanamayıp 1 ayda açıyorum bu sefer bende yılbasında açacagım ama küçük kumbaram
orta boy yada buyuk boy kumbara yapmakla ilgili değişik fikirleriniz varmı?
çoook ama çok borcumuz var bende biraz savruk parayı hiç elinde tutamayan biri olarak ne kadar dayancam bakalım
internetten çok alısveriş yapıyorum bunlar genelde yiğenlerime eltimin çocuklarına çok azı bize oluyor umarım bu ay azaltırım hepsini
hepimize bol paralı günler...:KK69:

Büyük kumaralar var canım teneke gibi onlardan al

Kumbarayı net hangi tarihte açacaksınız kızlar bende katılayım . Hatta numaraları açınca yılbaşından sonra yeniden başlarız biriktirmeye

ay bende başladım kumbara birikimine.iş bankasının çelik açılmayan kumbarası benimki.diğer türlü açılanlarla bi türlü biriktiremedim.bi süre sonra hep açtım çünkü:)

ay bende başladım kumbara birikimine.iş bankasının çelik açılmayan kumbarası benimki.diğer türlü açılanlarla bi türlü biriktiremedim.bi süre sonra hep açtım çünkü:)
O nasil oluyor canim ya bana da anlat bende kumbarayi açıyorum olmuyor

Merhaba
İş bankasının kumbarasını nasıl aldınız. Ben de o bankanın müşterisiyim. Gidip sormadım ama netten baktığum kadarıyla çocuklar için olan bi kumbara sanırım. Yoksa yetişkinler de alabiliyo mu

Merhaba
İş bankasının kumbarasını nasıl aldınız. Ben de o bankanın müşterisiyim. Gidip sormadım ama netten baktığum kadarıyla çocuklar için olan bi kumbara sanırım. Yoksa yetişkinler de alabiliyo mu
ya 2 aydir uğraşiyorum alacam diye.yok bireysel emeklilik yapin yok kredi çekin verelim diyorlar.kredim var zaten dedim.bireysel emekliliğim de var dedim.o zaman bireysel emeklilik miktar çoğaltin dediler.yapamam ödeyemem dedim.en sonunda banka müdürü biz konusurken duymuş.müşterimize verin bi tane kumbara dediler.öyle verdiler sonunda:)

Merhaba
yok biriktirmek istiyorsan sende kullanabilirsin neden çocuklara özel olsun ki:).dijital olandan degil normal kumbarası

ya 2 aydir uğraşiyorum alacam diye.yok bireysel emeklilik yapin yok kredi çekin verelim diyorlar.kredim var zaten dedim.bireysel emekliliğim de var dedim.o zaman bireysel emeklilik miktar çoğaltin dediler.yapamam ödeyemem dedim.en sonunda banka müdürü biz konusurken duymuş.müşterimize verin bi tane kumbara dediler.öyle verdiler sonunda:)
Bayaa uğraşmışsın almak için :halay: bi sorarım şansımı denerim yoksa teneke kumbara alıcaktım zaten :KK49:

Selam kızlar
Bende kumbara bırıktırıyorum. En büyük boy ve acılmayanlardan. Bı kere 1000 tl çıkarmıştım ıcımden gene başladım. Kavanozda bırıktırdıklerimi attım ıcıne geçen gün 100 tl. Ben sadece 1 tl atıyorum sayması kolay olsun dıye başka bozuk atmıyorum. Bu ay kağıt para da atmayı düşünüyorum her ay 50 tl ınsallah yapabılırım

Ben birikimi cuzdanda yapip sonra banka hesabina atarim

Ama esim kontrol ediyor diye biraz bile olsa baska cekmceye koyuyorum ki dikkat çekmesin.
Bugun masrafliydi.
3.5 yol parasi
5 lira proje parasi
1 lira halka tatli aldim

10 liram cepte

kumbara candır ... bizim sürekli kumbaramix var . işyerinde kağıt ve bozukluk var duruma göre cikan miktar değişiyor . evdekinden çıkanı direk oğlumun hesabına . 500 1000 değişiyor . simdi kurban kumbarasi yaptım eylülde basladim kurbana kadar acmicaz

Back
X