kurban bayramı

ne güzel açıklamışsınız bravo ben söliycektim dün millet beni yanlık anlıyo zaten boşver dedim ağzınıza sağlık efendimizin sünneti bu düşünceler yüzünden yok olup gitmesin

biz bu sene eşimin ailesinin yaşadığı ile tayin istedik geldik. ben kesinlikle burda yaşamak istemiyordum ama eşim beni ikna etti. diğer türlü bayramlarda bir eşimin memeleketi bir benim memleketim zor oluyordu. buraya gelirsek tek kapı olacak sadece size gidip geliriz her bayram gidebiliriz dedi. önceden bir bayram onların taraf bir bayram bizim taraf oluyordu.yaz tatilimizde 2 ayı memleketinde geçirirsin dedi. şimdi kurbanı burda geçirelim diyor bana sormadan ailesine bu bayram burdayız dedi daha biz bu konuyu konuşmadık bile.ne yapmalıyım kızlar. tepkimi nasıl göstereyim. yaptığı sizce haksızlık değilmi. zaten onun ailesinin yanındayız bayramı da burda geçireceğim çalıştığımız için zaten tatil yok sadece bayramlar. o zamanlar da bile ailemi göremeyecek miyim. bir de haktan dinden bahseder bu dine uygun mu ?

ne alakasi var...
kadinin ailesi niye hep boyle kucumseniyor anlamiyorum...
ben de inadina hep oncelikleri kendi ailemden yana kullanirim...
erkek ailesi altindan da bizim ailelerimiz gumusten mi?
bari kadinlar boyle yapmasin...

kendi ailenizin oturdugu sehre tayin isteseydiniz o zaman...
esinizin yaptigi cok buyuk bencillik...
size sormadan plan yapmis...ustelik ailenize de saygisizlik...gitmezseniz uzulmezler mi? kendi annenizi babanizi bayramda da goremeyecekseniz ne zaman gorecekmissiniz acaba dunyanin bin bir turlu hali var...kimin yarina cikacagi belli degilken firsatlari degerlendirin ve ailenizi her firsatta gorun...
esiniz kendi ailesi degil diye onemsemiyor belli ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…