merhabalar,
ben de kurban bayramına kadar 10 kilo vermek istiyorum. yarından itibaren tam 60 gün var kurban bayramına, yani iki ay. sana eşlik etmek isterim burda. kalabalıklaştıkça motivasyonumuz artar. yarın sabah kilomu yazarım buraya tartılıp. umarım kurban bayramı çok güzel geçer bizim için.
Ben de iki bebeğimden sonra 30 kilo kadar fazla klocuğa sahip oldum. İki ay önce karar verdim ve diyete başladım. Şu ana kadar 14 kilo verdim. 17 kilo daha fazlam var en iyi ihtimalle. Diyet listeme uymaya devam edeceğim, sonra da çatlak selülit ne varsa tedavisini yaptıracağım olduğu kadar. Kurban Bayramına kadar 10 kilo versem, kendimi çok mutlu hissederim :)))
Oğullarıma: Kararlar ve Uygulamalar
Merhaba cok sevindim benim icinde 10 kilo harika olur en a 8 diyorum,kesinlikle birlikte yapalım,birbirimze destek oluruz güç veririz.Ben inanıyorum yapabiliriz.Kilonu ve boyunu bekliyorum heyecanla :)
Merhabalar,öncelikle allah analı babalı buyutsun bebeklerini,ve bence kilo verirken selulutlerin de gider eger spor yaparsan bende 2 ay once 8 kilo verdim selulutlerim yuruyus sayesinde gitti,o zaman hedefimizi 10 kiloya koyalim,senin diyet listen nasıl?
selam kızlar bende son 3 senedir 10 kilo fazlalarımla dolaşıyorum,bir bayram alışverişinde aldığım fazla kilolarım yüzünden 40 bedenlere bakmaya başlayınca aslında 10 kilo fazlam olduğu o anda kafama dank etti.ama zamanla o kiloları vermek yerine onlarla yaşamayı kabullendim ama hala içimde biryerlerde birgün diyete başlıycam ümidi var,ama olmuyor işte,aslında birisi bana çok kilolusun kilo ver dese gaza gelip belki hemen başlarım diyete ama öyle aşırı kilomda yok ama versem daha iyi olacağımı biliyorum.birçok kez denemelerim olsada 61 e kadar düştüm sonra yeniden aynı kilolarıma geri döndüm ve şuanda 65 kiloyum.ne zamandır spor salonuna yazılamayı istiyorum ama yazılmaya gitmeye bile üşenirken nasıl diyet işlerine giricem bilemiyorum.
dünden beri bende bayrama kadar kilo vereyim diye düşünürken burayı gördüm,eğer kendimde o ışığı görürsem ara ara gelir sizi rahatsız ederim kızlar
Diyet listem patentli, o nedenle tam ayrıntıları yazamıyorum. Ama Dukan diyeti ile Karatay diyeti karışımı. Diyetisyenin verdiği bir diyet.
Ben toplam hedefimi 6 ayda 30 kilo olarak koydum. boyum 1,65, kilom 91'di. Şu anda 77 kiloyum. Kurban bayramına kadar 70 olsam, güzel olur. 67 olsam süper olur. Akşamları yürüyüş yapıyorum. Genelde 7-8 km yürüyorum. Ama birkaç gündür yürüyemedim. Hem büyük oğlum hem küçük oğlum hem de ben hastalandık.
Ben 24 hazirandan Ramazan Bayramına kadar 13 kg vermiştim, akraba ziyaretlerinde çok fazla farketmediler, biraz vermişsin dediler, biraz moralim bozuldu. Şimdi Kurbana hırs yaptım. Hatta sırf bu yüzden elma diyeti yaptım, ama çok takatten düştüm 2 gün anca dayanabildim ve kendi diyetime devam etmeye başladım bu yüzden. Hadi bakalım, kilo verdikçe buraya yazacağım. Hepimize kolay gelsin.
Ben de iki bebeğimden sonra 30 kilo kadar fazla klocuğa sahip oldum. İki ay önce karar verdim ve diyete başladım. Şu ana kadar 14 kilo verdim. 17 kilo daha fazlam var en iyi ihtimalle. Diyet listeme uymaya devam edeceğim, sonra da çatlak selülit ne varsa tedavisini yaptıracağım olduğu kadar. Kurban Bayramına kadar 10 kilo versem, kendimi çok mutlu hissederim :)))
Oğullarıma: Kararlar ve Uygulamalar
selam kızlar bende son 3 senedir 10 kilo fazlalarımla dolaşıyorum,bir bayram alışverişinde aldığım fazla kilolarım yüzünden 40 bedenlere bakmaya başlayınca aslında 10 kilo fazlam olduğu o anda kafama dank etti.ama zamanla o kiloları vermek yerine onlarla yaşamayı kabullendim ama hala içimde biryerlerde birgün diyete başlıycam ümidi var,ama olmuyor işte,aslında birisi bana çok kilolusun kilo ver dese gaza gelip belki hemen başlarım diyete ama öyle aşırı kilomda yok ama versem daha iyi olacağımı biliyorum.birçok kez denemelerim olsada 61 e kadar düştüm sonra yeniden aynı kilolarıma geri döndüm ve şuanda 65 kiloyum.ne zamandır spor salonuna yazılamayı istiyorum ama yazılmaya gitmeye bile üşenirken nasıl diyet işlerine giricem bilemiyorum.
dünden beri bende bayrama kadar kilo vereyim diye düşünürken burayı gördüm,eğer kendimde o ışığı görürsem ara ara gelir sizi rahatsız ederim kızlar
Merhaba arkadaşlar,ben bu sene marttan mayısa kadar 2 ayda tam 8 kilo verdim ve buraya yediklerimi yazmıştım bir konu açmıştım,fakat daha sonra tatile gittim geldim hiç takip edemedim bu yüzden tekrar konu açmak istedim ve şimdiki hedefim de 8-9 kilo 2 ayda.
Ve şok diyet yapmadım hiç sadece sağlıklı ve dengeli beslendim ve her gun en az 40 dakika yurudum.
Şu anda 67 kiloyum boyum 1.73 hedefim 59 olmak kurban bayramına kadar 2 ay var.
Eğer benimle bu yola çıkmak isteyenler varsa buyursun.
Hem birlikte konusup birbirimize destek oluruz.
Ne dersiniz?
gün içinde sabah kalkar kalkmaz bal+elma sirkersi+ılıksu içiyorum 1 çay bardağı
sonra domates salatalık maydanoz peynir ve çavdar -tam buğday ne varsa onu tükwetiyorum
ara öğün bitki çayıyada elma yada form bisküvi yiyorum
öğlen evde ne varsa onu yiyorum tabi 2-3 kaşık bol yoğurt eşliğinde bu arada yaptığım yemekler zeytinyağında ve 1yemek kaşığında yapıyorum
ara öğün olarak kahve içiyorum sütsüz şekersiz iştahımı kesiyor eğer yinede acıkırsam yeşil elma yiyorum
akşam yemeğimi en geç 6 da yiyorum yine ogün ne yaptıysam az yiyorum ya salata bol oluyor yada yoğurt yemek eşiliğinde bol su tüketmeye gayret ediyorum ve mutlaka yarım dilimde olsa ekmek yiyorum tabi tahıl ekmeği
eşim eve geldiğinde ben yürüyüşe çıkıyorum minimum 40 dk
ben diyet listelerine bağlı kalamıyorum sıkılgan biriyim öğünlerime dikkat ediyorum az ama sık yiyorum bu şekilde 85 den 68kg düştüm spor hayatımda olmazsa olmaz bu kadar kg sarkmadan çatmadan çökmeden spor sayesinde ve yediklerime dikkat ederek verdim yazın yürüyüş kışın evde leslie ama mutlaka hareket şart durrum böyle arkadaşım
inaf merhaba sanada başarılar dilerim arkadaşım çok değil geçtiğimiz yıllarda bende senin kg daydım çok isteyince oluyor sende başarccaksın emin olll
diyet listeleri ölçü kullanamayan insanlar için zaten. sen ne yersen ölçülü yiyormuşsun. çok güzel bir düzen. kilo verdikten sonra evde pişen yemeğe adapte olman zorlaşmaz bu şekilde hem. spor da süpermiş. ben şuan senin başladığın yerde sayılırım. umarım ben de görürüm bugünleri.
merhabalar, çok teşekkürler arkadaşım. ben de tam inşallah ben de görürüm o günleri diyordum. güzel bir örnek oldun benim için. sık sık okuyacağım yazdıklarını artık. inşallah burada desteğinizle çok daha kolay olacak başarmak.
merhaba zayıfkız,
ne güzel nickin var bu arada :) biraz önce tartıldım ve gelip yazayım dedim. kilom 88.3 kg, boyum da 1.60 cm. kurban bayramı hedefim 78 kg. beraber başaracağız, inanıyorum.
bir sürü arkadaş katılmış. kızlar bu iki ayı iyi değerlendirelim. mükafatı eşsiz olacak.
evde kahvaltılık hiçbir şey yok. biraz önce protein açısından uygun birşeyler baktım ve bir avuç leblebi yedim. eşim kalkana kadar da 3 mil leslie yapıp duş alacağım. sonra dışarda güzel bir kahvaltı yaparız. yiyeceğim en kalorili şey yarım ya da tam simit olacak size söz veriyorum.
haydi kızlar, gün bugündür.
gün içinde sabah kalkar kalkmaz bal+elma sirkersi+ılıksu içiyorum 1 çay bardağı
sonra domates salatalık maydanoz peynir ve çavdar -tam buğday ne varsa onu tükwetiyorum
ara öğün bitki çayıyada elma yada form bisküvi yiyorum
öğlen evde ne varsa onu yiyorum tabi 2-3 kaşık bol yoğurt eşliğinde bu arada yaptığım yemekler zeytinyağında ve 1yemek kaşığında yapıyorum
ara öğün olarak kahve içiyorum sütsüz şekersiz iştahımı kesiyor eğer yinede acıkırsam yeşil elma yiyorum
akşam yemeğimi en geç 6 da yiyorum yine ogün ne yaptıysam az yiyorum ya salata bol oluyor yada yoğurt yemek eşiliğinde bol su tüketmeye gayret ediyorum ve mutlaka yarım dilimde olsa ekmek yiyorum tabi tahıl ekmeği
eşim eve geldiğinde ben yürüyüşe çıkıyorum minimum 40 dk
ben diyet listelerine bağlı kalamıyorum sıkılgan biriyim öğünlerime dikkat ediyorum az ama sık yiyorum bu şekilde 85 den 68kg düştüm spor hayatımda olmazsa olmaz bu kadar kg sarkmadan çatlamadan çökmeden spor sayesinde ve yediklerime dikkat ederek verdim yazın yürüyüş kışın evde leslie ama mutlaka hareket şart durrum böyle arkadaşım
Kızlar bu leslie dediğiniz nedir? evde yapılan bir spor mu? Malum önümüz kış ve ben iki küçük çocukla dışarda yürüyüş yapamam. Yazın hemen her akşam çıktık yürüdük de öyle kilo verdim ama kışın eve tıkılıp kalacağım. Gerçi pilates cd ve aletleri alacağım ama, arada leslie de yapabilirim bana uyarsa. Nedir, nasıl temin edilir yardım eder misiniz?
Bu arada benim diyetimde ekmek, nişasta ve her türlü karbonhidrat yasak. Sebze var, meyve var, kalsiyum var, protein var.
Kilo verdikçe çevremdeki baskılar artıyor. Annem ekmeğin çok yararlı olduğunu söylüyor, yemem için baskı yapıyor. Bu arada annem doksan kilonun üstünde! Ay şu kiloları bir versem de onu ye bunu ye diyenlerden kurtulsam! İradem çok güçlüdür bu arada. Kolay kolay diyetimi bozmam. Ama ayda bir ya da iki kez bozuyorum. Geçen ay dondurma yedim doyasıya kadar, Ramazan Bayramında da yarım ekmek kokoreç ve yarım sandviç yedim aynı öğünde. (hehe yuh bana:)) Ama aynı günün akşamı 8-10 km yürüdüm, hiiiç kilo almadım. Sonra da ertesi gün diyetime devam ettim.
Ben şunu gördüm : İnsanlar şişmansan şişmansın, kilo ver derler, kırılacaksın, üzüleceksin, hiiiç düşünmezler;
Diyet yapmaya başlamışsan, yağdan mı veriyorsun kastan mı derler,;
Biraz hızlı kilo vermişsen kesin sağlıksız vermişsindir, kasların erimiştir, çünkü her insan diyetisyenden, hatta iç hastalıkları uzmanından daha çok şey bilir!;
Yavaş yavaş verirsen, kilo verdiğin hiiç belli olmamıştır;
Yaptığın diyet listesini öğrenirse kesin çamur atan biri çıkar, yüzünde birkaç sene içinde kıl çıkacak, böbreklerin iflas edecek diyen kişi bile çıkabilir! Hatta verdiğin kiloları iç hastalıkları uzmanının verdiği diyet listesi ile vermiş olman da hiçbir şeyi değiştirmez, sağlıksızsındır! Sanki şişmanlar çok sağlıklıymış gibi!;
Yaşadığın en küçük bir rahatsazlık kesin diyetine bağlanır. Mesela İzmir'de ishal salgını vardı, ben de bu salgına tutuldum, hemen annem ekmek yemiyorsun, ishal oluyorsun, bırak o diyeti dedi! Ne alaka? Ekmek ishali keser mi, hiiiç duymadım!
Çevrende nasıl zayıfladığını mutlaka soran olacaktır. Bu sorulara en güzel yanıt, düzenli beslendim, spor yaptım olacaktır. Benim gibi salak salak ne kadar spor yaptıını, neler yediğini anlatırsan, kesin çamur atarlar. O kadar spor zararlıdır (kendisi günde 8-10 km yürüyemeyeceği için böyle der, yaptığım başka spor da yok yani!), kesinlikle ekmek yenmelidir, kahvaltı ekmeksiz mi olurmuş, peki dışarda kahvaltıya gidilince reçeli varmış, balı varmış, kaymağı varmış, boyozu varmıışşş.. her şeyden azar azar yenmeliymiş, böyle benimki gibi diyet mi olurmuş, diye pazarlık başlar. Anlattığına anlatacağına insanı pişman ederler!
Bir daha mııı tövbeeeee!!! Diyet miyet yapmıyorum arkadaşım, iki çocuğun peşinden koşturmaktan eridim bittim diyeceğim! Bunlar da bana ders olsun!
Tekrardan merhabalar arkadaşlar,sizin böyle yazdıgınızı gormek cok mutlu etti,bana bu yolda birbirimize destek olma fikri çok mutlu etti beniiii :))
merhaba inaf,çok teşekkür ederim,inşallah o nicki birlikte başarıcaz,evet çok doğru söylüyorsun kesinlikle birbirimize destek olalım.Bravo gerçekten hayran kaldim bu azmine ve başarıcagımızı biliyorum.Sana şimdiden afiyet olsuun ve yediklerini bekliyorum heyecanla :)
Merhaba dufyer çok sevindim aynı kaderi paylaşıyomuşuz demekki,ve çok teşekkürler ilgin için,seni,senin boyun kaç ?
Aynen bende öyleyim diyet listelerine hiç bağlı kalamıyorum cunku bi zaman sonra insan sıkılıyor,bende yuruyus ve dengeli beslenerek verdim kilolarimi.
Bayramda verdigim aradan dolayı cok rahatsız oldum,şimdi kaldıı hedefe 8 bakalim neler olucak :)
Bende bugunku kendi programımı soyleyeyim
sabah:1 yumurtalı omlet,beyaz peynir
ara:yarim paket diyet bıskuvi
ogle:kabak yemegı,yogurt,1 tane tam bugday ekmek
ara:1 porsiyon meyve ve 5 badem
aksam:corba,sebze yemegi,yogurt,canim isterse ekmek
ara:meyve ve 5 badem
ve bu arada aralarda yesilcay ve sade turk kahvesi içmeye calisiyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?