Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

aa cok guzel yemissin canim boylarimiz da yakin benimde 1.73,hedefimiz de ayni hadi bakalim ama ben bugun bozdum ya tatlı yediim babannem vardi zorla yemek zorunda kaldim.
Ama şimdi akşamı hafif şeylerle geçiricem ve yarindan itibaren aynen devam edicem.
sen acıktıgında napiyosun,ben su aralar ara verdim ya kendimi zor tutuyorum yememek icin,zaten bugun de yenik dustuum kendime

evet cnm oyüzden dikkatimi çektihedef aynı zaman aynı boyun bu rada çokgüzelmiş keşke bende olsam hemen maşallah diyorum ben şuan regliyim eşim teminden beri çikolata kek ne varsa yiyor o kadarmotive oldumki yemedim yemicem,ben resim yapıştırdım buzdolabına en özendiğim günde ne kadar maymauna döndüğüm pehlivan misali olduğum resmimi koydum tabi kardeş,imle iddiaya girmemde motive ediyor beni atıştırmalık olarak bunu tvde çıkan diyetisyenden duydum taylan kümeliydi sanırım tuzsuz yağsız patlamış mısır teflon tencerede harbidende oluyor çok güzel el oyalıyor mısır faydalı bile ,sonra tuzsuz leblebi,yeşil elma bunlar kalorsi düşük el oyalıyısı,yinede hakim olmadığın birşey varsa ucundan ısır ama çok çiğne kaba tabirle geviş getir ::::)))))yemek eşliğinde bol su içersen az yemiş olursun midenin kapasitesihemen dolar böyle cnm bundan sonra bol bol laflarız tiyo alırız zaten

Son düzenleme:
merhabalar ben de kilo vermek istiyorum 5 kilo fazla vermek istemiyorum.boyum 1.60 kilom da 60 hiç kilo sorunum olmamıştı benim kızıma 54 kilo ile hamile kaldım 66 kilo ile doğum yaptım 6 günde 8 kilosu gitti.4 kilo da hemen gitti.54 e indim.geçen sene Almanya ya gittim orda kilo aldım 60 a kadar çıktım.ve ben bir türlü veremedim 59 a iniyorum hemen çıkıyorum.bu arada hiç diyet yapmadım tatlı şeylerden uzak duramıyorum.artık yemek yemeyi çok sevdiğimi fark ettim ondan veremiyorum

canım zaten bu çok uygulanabilir ve bir ömür devam ettirilebilir bir yöntem. ben de evde pişeni ayırmıyorum kendi yemeğimden. yağını süzüyorum, tuzunu kısıyorum, o gün için karbonhidrat açısından fazlaysa ertesi güne bırakıyorum ama yine de yiyorum.

yazıcam canım yediklerimi, çok sağol. ve dediğin gibi hiç pes etmicem. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.

canım bu konularda herkes hep en iyisini bilir. o en iyisini bildiği halde başaramamış ve sen başarmış olduğun için kesin yöntemin yanlıştır. biraz geç anlıyoruz ama en güzel cevabı bulmuşsun. koşturmaktan verdim de kapa ağızlarını. bu kadar stres altında insanlara laf anlatmak, yersiz eleştirilmek hiç çekilmiyordur çünkü. sen bildiğin gibi ilerle yolunda canım. ki sen sadece karbonhidrattan mahrummuşsun. dukan ya da karatay gibi sebze meyve kısıtlaması da yok. zaten onlardan alıyorsun karbonhidratını ve lifini. başarmışsın, sonuna kadar gideceğine de eminim ben. hep yaz olur mu, okumak çok eğlenceli seni :)

leslie bi egzersiz rutini canım. mil mil yürümüş kadar enerji harcadığını söylüyor. aynı zamanda aerobik hareketleri de var kardiyonun yanında. böylece hem kalp hızı artıyor, yağ yakıyor insan, hem de kasları sıkıştırıyor sanırım. ben bugün ilk kez 3 mil yani yaklaşık 4,5 km yaptım ve memnun kaldım. yürüyüş kadar sıkıcı değil. ayrıca daha faydalı sıkılaşmakta bence. ben koşu bandına tercih edeceğim sanırım. sana da tavsiye ederim. evde çocuklarla en azından hareket olur hava serinlediğinde.

aminnn cnm birlikte başarczzz inşallahh... bak şuan eşim şinitzel yaptım tavuk göğsünden yaptım yanına bol tereyağlı pilav yaptım onlr oğlumla yiyor şuan bende tavukgöğsünü tiftikledim baharakladım bol yeşillikli salatama ekledim elma sirkeli limonlu yoğurtumu ekledim bol pul biber üstüne kaşar rendesi yiyorumm afiyetle son yemeğim bundan sonra acıkırsam yeşilelma yicem inşallahh

canım valla aklınla bin yaşa, bu başlık o kadar iyi oldu ki seni yalnız bırakmamız mümkün değil. hem kısa bir süre var kurban bayramına, hem de insan böyle hedef koyunca daha da motive oluyor. kilo sorunu olan bu süreyi kendine verip denemeli bence.

menün gayet güzelmiş canım. afiyet olsun.

ben sporumu yaptım sabah. duşumu aldım. eşim bir türlü uyanmadı. onu beklerken yeşil çay içtim, ve bir kase yoğurt yedim. zaten spordan önce leblebi yemiştim. eşim kalkıp biz gidene kadar kahvaltı bitmişti ve yemek seçenekleri de sınırlıydı. öğle yemeği oldu yediklerimiz. bir tane çok küçük hamburger yedim sossuz ızgara köfteyle. yeşillik ve domates yedim yanına. birkaç tane de patates yedim ama çok az. yemekten sonra sade türk kahvesi içtik küçücük bir türk lokumuyla. şimdi de yoğurtlu çorba içicem ve yeşil fasulye yemeği yicem az. hamburger sorun gibi gözükse de benim içim rahat çünkü çok küçüktü. benim listem böyle yani.

afiyet olsun ben bir müddetten sonra hafta birgün yeme günü yapmıştım yani 6 gün dikkat edip 1günü abartmamak kaydıyla istediğim şeylerden yedim belli bir saate kadar sonuçda eşim hafta sonu evde ama şimdilik rafa kaldırdım işin ucunda iddia var diye ama gerekirse yine bir gün istedxiğimi yerim sonuçta nefis sende iyi yapmışsın

seninde canim boyun gayet guzel,zayıflayınca nasıl guzel durur :)
cok iyi canim o zaman bizde burda birlikte basaricaz bende bugun abarttim kacirdim ama aksam yemegi cok az yicem ve yarindan itibaren senin yaptıgın metodu uygulamak istiyorum,kilolu zmaanki fotografımı koydum ona baka baka artııııık :))
cok guzel oldu valla iyi ki sizlerle konusuyorum yani artik bu yola koydum pes etmek yok ve bozdum diyeti bugun ama kaldıgım yerden devam edicem ayni sekilde.

evet canim bende simdi kendime duraklar belirlemeyi planlıyorum,mesela 65 olunca bi odul 62 olunca bi odul seklinde.
Bakalim nasi gidicek olsun canim oyle seyler olur arada ve az da yediysen hic problem yok ben bugun baya tatliyi abarttım ama iste simdi sadece meyveyle kapamayı planlıyorum gunu
İnsallah basariicaaz

asla pes etmek yok başarcaz birliktee

iyi oldu bu başlığı açtığın hedef aynı güzel olcak çalışıyormusun evdemisin bilmiyorum yarın görüşürüz inşallah hadi iyi akşamlarrr

çok iyi bi menü olmuş bu canım, çok da lezzetlidir. afiyet olsun. ben de yarın tavuk yapayım.

çok mutlu oldum ben bu başlıkla ya. hep beraber başaracağız.

sağol canım, benim de içim rahat sabah sporumu yaptım. akşam hafif yedim. inşallah yarın sabah çok güzel sonuç alırım :)

kızlar bi de bu hafta yedikleriniz konusunda stres olmayın çok. malum bayram ertesi. bayram ikramları hala evde. nefisi köreltmek için yavaş geçiş yapmak lazım. yoksa kendimize eziyet başlayıp başaramadım duygusuyla sonuçlanan kaçamaklar. kendinizi çok sıkmayın, stres yapmayın ama yavaş yavaş geçin dikkat moduna.

sen de tatlı konusunda endişe etme canım. yarın yoğurdu çok yersin, fazla çıkmazsın. ben tatlı yediğim günün ertesi yoğurt yiyorum bol bol. hiç fazla çıkmıyorum bu şekilde.

iyi oldu bu başlığı açtığın hedef aynı güzel olcak çalışıyormusun evdemisin bilmiyorum yarın görüşürüz inşallah hadi iyi akşamlarrr

ben ogrenciyim daha ama sali gunu okulum acılıyo erkenden yaz okulu gibi bi sey.
İnsallah ya bende simdi yuruyuse cikicam bugun yediklerimi eritiyim biraz

İnafcim,Çok teşekkürler canım desteğin için,evet evde kalan tatlılar yzuunden oldu,ama iradesiz miyim ben o kadar diye kendime gaz veriyorum artıık

ohooooo millet başlamış bile,ne güzel valla,kızlar azminizi tebrik ediyorum,bende ne güzel sabah kalktım 4/4 lük kahvaltımı yaptım,akşamda afiyetle erişteyi bir güzel mideye indirdim,peh zayıflamak kim ben kim.henüz beyinde bitiremedim olayı,bir karar versem gerisi kolay olacakta....gündüz herşeye katlanırımda işte akşam ne yaparım orasını kestiremiyorum,çünkü benim mide gece çalışıyor,tv karşısında birşeyler yemek en büyük zevkim,birde yemekten öyle 2 kaşık pilav,4 kaşık sebzeyle kalkamıyorum,ağzımı bulaştırdıktan sonra tabak bitecek illaki.

bekliyoruuuz seni,bende oyleyim yani 38 40 takılıyorum ama pantalonlarda 40 o yuzden bende vermek istiyorum yani mis gibi bayramda guzel guzel dolasalim diye snein boyun kac pekii?
boy 160 canım,yani uzun değilim yani ama öyle aman aman kiloluda gözükmüyorum,senin gibi 38 le 40 arasında sıkışıp kaldım.

şimdi buradan sonra diğer topikleri bir kurcalayayım bakayim,önceki ve sonraki halleri falan,belki gaza gelir zayıflarım.

Canım valla bende oyle oldum yani bi rahatlama geldi,herkes zayıfladın baya falan yok oldun diye aslinda oyle degil hani hala basenlerim var işte bende bugun bozdum israrlar sonucu baya yedim ama yarından itibaren cok duzenli bi sekilde basliyorum cunku bayrama 8 hafta kadar var bende 8 kilo vermek istiyorum,bakalım nasıl olucak,sende katıl bize yarından itibaren sadece aksam yediklerine bile dikkat etsen verirsin bence

benide alin lutfen..ayca kayayla 1 haftalik diyetinin 5. gununu bitirdim ama bugun cozuttum resmen arkadasin dogum gunu vardi yani ben bile sayamam yediklerimi belki sizinle veririm

zaten tek sorun akşam yediklerim,tüm mesele o zaten,akşam yemeyi kesebilirsem gerisi kolay,peki sen ne yapıyorsun akşamları canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…