beni de aranıza alır mısınız?
benide alin lutfen..ayca kayayla 1 haftalik diyetinin 5. gununu bitirdim ama bugun cozuttum resmen arkadasin dogum gunu vardiyani ben bile sayamam yediklerimi belki sizinle veririm
Canim ben meyve ve yanında badem yiyorum aksamdan sonra ara ogun olarak aksam yemegı de mesela corba salata sebze yemegı cok doyuruyo bı de tam bugday ekmegı cok guzel oluyozaten tek sorun akşam yediklerim,tüm mesele o zaten,akşam yemeyi kesebilirsem gerisi kolay,peki sen ne yapıyorsun akşamları canım?
hosgeldin canim,insalllah kurbana kadar veririz birlikteeselam kızlar benmde oldukçaaa kilom vr..bu sebeple çocumda olmuyor...öle böle
3 senedir dyet yapıp bırktımm
ama en son bayrm alışverşnde baktım 48 beden bile zor olo karr verdim
3 gndür diyettym
boyum 160 inşllh bu sefer başrcm
kurbn bayramı dönüşü tedaviye başlıcm yinee
tabiki hosgeldiiin :)
merhaba hosgeldin,seni gercekten cok iyi anlıyorum sana onerim ben oyle yapınca cok ıyı olmustu acıktıgında su ic ve baska seylerle ugras yada zayıfladıgını hayal et tekrar uzulme sakın bende bugun yedım baya yarin tekrardan baslıyoruz tamam mi durmadan,hic bozma moralini,aksamları bırbırımıze hepimiz ne yaptıgımızı soylersek bence daha ıyı olur hem sorumluluk alırız ustumuze
Canim ben meyve ve yanında badem yiyorum aksamdan sonra ara ogun olarak aksam yemegı de mesela corba salata sebze yemegı cok doyuruyo bı de tam bugday ekmegı cok guzel oluyo
hosgeldin canim,insalllah kurbana kadar veririz birliktee
merhaba hosgeldin,seni gercekten cok iyi anlıyorum sana onerim ben oyle yapınca cok ıyı olmustu acıktıgında su ic ve baska seylerle ugras yada zayıfladıgını hayal et tekrar uzulme sakın bende bugun yedım baya yarin tekrardan baslıyoruz tamam mi durmadan,hic bozma moralini,aksamları bırbırımıze hepimiz ne yaptıgımızı soylersek bence daha ıyı olur hem sorumluluk alırız ustumuze
cok tesekkur ederim zaten az once lessie ile 3 mil yurudum bari ne yaparsam kardir dedim ama bu kez kararliyim..ahhh keske aciksamda yesem, benim resmen gozum donuyor bu aralar hep yiyesim var ve ben gunde 3 lt su tuketiyorum ama bi anda ne oluyorsa anlamiyorum kendimi abur cuburun onunde buluyorum..neyse dur diyecem artik yarin itibaren soz verdim zaten
ayy cnm benm bende ekmeği aburu cuburu kesince raht kilo verom
birde yeşil çayımmm
spor su sabır...
pes etmicem artık..
bende açıkınca ya soda içiyom ya da su içom
bende akşmları musait oldum zmn hemen yazrım buraa
bu hafta 11 den sonra uğrrım bura
diğer haftdada 11 kdr
inşllhh zyıflıcmmm zayıflıcazzz...
benm hedefim 60 şimdilkk..ne kdr verrsem o kdr kar benm için
bencede canım bende oyle yapicam ve yapicaz bu isiinşllhh cnm yaaa..
benm tartıda bi öle bi böle trtıyo dijital diyemi ne uyuz oldum valla hee..bende krr verdm haftada 1 tatlıcm
enn iii öle
kızlar hepinize merhabalar... tam istediğim kafama göre zamanlaması benim düşündüğüm gibi bi günlük buldum kendime...benim de kurban bayramına kadar bi hayl, zayıflamam gerek...
boyum 1.64.. kilom 72..
bugüne kadar 2 kez ciddi manada diyet yaptım ve 16 ve 11 kilo verdim..70-79 kilo topiğinde ve 14. takım cuma zayıflama yarışmasında uzun süre takıldım..son zayıfladığımda 67 felandım ve oğlumu emzirmeyi bırakınca bi anda 6-7 kilo aldım..benim de hedefim 65.. tenim sıkı durduğu için daha aşağısını istemiyorum...ha olursa da hayır demem :)
lütfen beni de aranıza alın....buna ihtiyacım var...
inşallah cnm,tavuk uzun süre tok tutan ve yağ yakmayı kolylaştıran bir besin o yüzden tercih ediyorum yapmausulumude yazdım gayet keyifli yemesideeçok iyi bi menü olmuş bu canım, çok da lezzetlidir. afiyet olsun. ben de yarın tavuk yapayım.
çok mutlu oldum ben bu başlıkla ya. hep beraber başaracağız.
ne güzel demek öğrencisin işin hem kolay hem zor yani yemeklere mudahale edemiyorsundur annen hazırlıyordur okulda kantin olayı ama bir taraftan koşuşturmadanda yakıyorsundurr ALLAH zihin açıklığı versinnben ogrenciyim daha ama sali gunu okulum acılıyo erkenden yaz okulu gibi bi sey.
İnsallah ya bende simdi yuruyuse cikicam bugun yediklerimi eritiyim biraz
İnafcim,Çok teşekkürler canım desteğin için,evet evde kalan tatlılar yzuunden oldu,ama iradesiz miyim ben o kadar diye kendime gaz veriyorum artıık
işte bir kilo nelere mal oluyor dimi bende o bedenleri gördümm çok yıpranıyor insan çünkü o bedene düzgün bir şeyde bulunamıyor ,bebek işide zora giriyor şuankalsan bile üstüne kilo alcan kg vermöeyi düşünmekle çok iyi yaptın çokgüzel bir amacın var çünki ben bebeğimin en güzel günlerinde resim doğru düzgünçekilemedim çekilsemde beğenmedim kendimi çok kötü bir durum her kaçamakyapma istediğinde doğcak evldını düşün tut kendini ALLAH yardımcın olsun inşallah önce güzel kilo verip hemen hamile kalırsın sağlklı evladınolurselam kızlar benmde oldukçaaa kilom vr..bu sebeple çocumda olmuyor...öle böle
3 gndür diyettym
ohooooo millet başlamış bile,ne güzel valla,kızlar azminizi tebrik ediyorum,bende ne güzel sabah kalktım 4/4 lük kahvaltımı yaptım,akşamda afiyetle erişteyi bir güzel mideye indirdim,peh zayıflamak kim ben kim.henüz beyinde bitiremedim olayı,bir karar versem gerisi kolay olacakta....gündüz herşeye katlanırımda işte akşam ne yaparım orasını kestiremiyorum,çünkü benim mide gece çalışıyor,tv karşısında birşeyler yemek en büyük zevkim,birde yemekten öyle 2 kaşık pilav,4 kaşık sebzeyle kalkamıyorum,ağzımı bulaştırdıktan sonra tabak bitecek illaki.
boy 160 canım,yani uzun değilim yani ama öyle aman aman kiloluda gözükmüyorum,senin gibi 38 le 40 arasında sıkışıp kaldım.
şimdi buradan sonra diğer topikleri bir kurcalayayım bakayim,önceki ve sonraki halleri falan,belki gaza gelir zayıflarım.
zaten tek sorun akşam yediklerim,tüm mesele o zaten,akşam yemeyi kesebilirsem gerisi kolay,peki sen ne yapıyorsun akşamları canım?
beni de aranıza alır mısınız?
benide alin lutfen..ayca kayayla 1 haftalik diyetinin 5. gununu bitirdim ama bugun cozuttum resmen arkadasin dogum gunu vardiyani ben bile sayamam yediklerimi belki sizinle veririm
selam kızlar benmde oldukçaaa kilom vr..bu sebeple çocumda olmuyor...öle böle
3 gndür diyettym
kızlar hepinize merhabalar... tam istediğim kafama göre zamanlaması benim düşündüğüm gibi bi günlük buldum kendime...benim de kurban bayramına kadar bi hayl, zayıflamam gerek...
boyum 1.64.. kilom 72..
bugüne kadar 2 kez ciddi manada diyet yaptım ve 16 ve 11 kilo verdim..70-79 kilo topiğinde ve 14. takım cuma zayıflama yarışmasında uzun süre takıldım..son zayıfladığımda 67 felandım ve oğlumu emzirmeyi bırakınca bi anda 6-7 kilo aldım..benim de hedefim 65.. tenim sıkı durduğu için daha aşağısını istemiyorum...ha olursa da hayır demem :)
lütfen beni de aranıza alın....buna ihtiyacım var...
selam kızlar,
bu sabah bir umutla tartıya çıktım. kilom 88.4 kg. yani düne göre 100 gr fazla. canım sıkıldı ama vazgeçmek yok. dün sabah leslie yaparken çok terlemiştüm, akşam da eşimle çıktık koruda yürüdük. tüm gün dışarda bir şeyler yeyince de tuzunu ayarlayamıyor insan yemeklerin. spor yapınca da kaslar su tutuyor. kesin su tuttu vücudum. inşallah birden gidecek hepsi.
sabah lor peynirli tost ve yeşil çaydı kahvaltı menüm. öğle 4 tane köfte ve salata yiyeceğim. akşam da dünden kalan ayran çorbasından içerim bir kase ve yanına yine sebze yerim. aralarda yine meyve, kahve, yeşilçay falan. yarın sabah işim var ama akşam doğru en geç yazarım sonuçları inşallah.
Duyfercim menün harika. kabak sevmiyorum ama öyle bir anlatmışsın ki canım çekti valla :))
seninde menün gayet başarılı cnm 100 gr seni yıldırmasın yeri gelcek+1 kg çıkcan su tutma döneminde bunlar geçici şeyler yeri gelcek haftalarca kgveremediğimiz vucudumuzun durakladığı günler olcak sabırla üstesinden gelcezzz ,kabaklı tarifim gerçekten çok güzel yemeside keyifli
sabah tartıda 87li bir sayı göreceğimden o kadar emindim ki. çok haklısın canım. dün yediklerimden çok eminim. sadece tuz konusunda sıkıntı vardır varsa. kalori de saydım çünkü. ödemdir diyelim :) pes etmek yok. zaten geri dönüş diye bir şey de yok benim için. pes edip haldır haldur yemeğe sarmam mümkün değil. çok anlamsız geliyor eski yemek düzenim şu an çünkü.
desteğin için sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?