Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kızlar vücudumun direnç göstermesinden dolayı bu hafta gi diyeti uygulamaya karar verdim.. çünkü ben de özellikle uykudan sonra acayip tatlı ve karbonhidratlı şeyler yeme isteği geliyor.. bu yüzden glisemik indeksi düşük bi diyet buldum onu yapıcam..

yalnız kepekli grisini var ara öğünlerde onun yerine formun krakerinden yesem aynı şey olur mu????????

gi diyetı nasıl bırsey mıs ya ?????

ben tatlı dusmuyorum. oyuzden sıstemımı sımdılık degıstırmeyı dusunmuyorum. ama bu dıyetı de merak ettım

mrb herkeze günaydınnn pomocumm ne güzell şeyler duydum öyle senle ilgili bugün 3 te 2. provama gidecmm bayramada az kaldı ailem zayıf halimi görecek bakalım ne diyecek merak ettim
umarımm herkeze bol kilo vermelihafta başı olmuşturr

yok cnm söylemem kendi topiğimde bile yenikilosunu kimse görmesin diye güncellemedim,

aslında normal olan bu onunhaftada 2-3 kg vermesi amapomo'nun özledurumu var metabolizması yavaş ve ağır hap kullanıyor pomo 100gr bile verse mutluolurum versin yeterki,amapomo çok disiplinli kilosuna rahmen kaçamak yapmıyor aktivte yapıyor yiyen birinin birden yememesi çokzordur pomo çabuk adapte oldu maşallahdiyorum:nazar:

evet canım hep dıyordun. kılon fazla oldugu ıcın ve dıkkat ettıgın ıcın aslında 2-3 kılo olurdu her hafta dıye. duygu benım metabolızma cok yavasmıs doktorlarım demıstı bunu. bır de hap olunca. etkılıyor ama olsun. kılo vereyım de kac kılo gıderse gıtsın. hem belkı 100den asagı ınınce metabolızmam da hızlanır degısır belkı.ama olmasa da onemlı degıl.

canım tatlı, pasta, borek kacıyorum. kımseye gıtmıyorum ama mutsuz da degılım bu durumdan. kendımı tanıyorum. kacırmaktan korkuyorum. bır de sız bırkez kacırsanız olur da ben 100 kılo uzerı olunca hıc kacırmayayım dıyorum canım.

spor konusunda da haftada en az 4 gun yuruyorum. bazen leslı de yapıyorum. gecen hafta ıslerım vardı spor yapamadım 3-4 gun.

ayagım cok sukur benı yarı yolda bırakmadı. cok korkuyordum. tam bılek bolgem de kırenclenme olmus. kırıktan dolayı kıkırdak zedelenır ve agrı oyuzden olurmus. soba gıbı sert ve hareketsız kalırdı bazen. ama ınanın artık o bıle azaldı. yuruyusler, kırık ıcın de cok faydalı oldu bence.

10 dk yurumeye usenıyordum. okadar yolu nasıl yuruyorum nasıl zevkle oluyor halen anlayabılmıs degılım ben ve cevremdekı herkes :)))

benım ıhtıyacım bılınclenmekmıs. elıme bır lıstenın tutusturulup sen okuz gıbı yedıgın ıcın bu kılodasın gıt sunları ye de zayıfla der gıbı doktorlardan uzak durmak yol arkadaslarının olması. benım ıhtıyacım bunlarmıs. bunları bulunca, motıvasyonum hemen oldu

mrb herkeze günaydınnn pomocumm ne güzell şeyler duydum öyle senle ilgili bugün 3 te 2. provama gidecmm bayramada az kaldı ailem zayıf halimi görecek bakalım ne diyecek merak ettim
umarımm herkeze bol kilo vermelihafta başı olmuşturr

sagol taze gelınımız.

ayyyyyy az kaldı valla dugununuze. hadı bakalım hayırlısı.

ben de bayramdan sonra anneme kendımı gostermek ıstıyorum. gıdınce sasırsın. ozamana kadar 5 kılo daha vermıs olurum hem.

bayramda kaynanamlarda olacagım ama verdıgım kıloyu anlamazlar sanırım.

kızlar şuan ter içinde kaldım işe gitmeden biraz evi temizleyeyim dedim ama işe gitmeden pilim bitti daha mutfak var bi girip bakayım dedim tablo hazırmı diye

ama daha bildirim yapmayanlar var galiba

1 mandalina ile yarım tarçınlı muz yedim

kızlar bu cumartesi sünnet var bir kere giydiğim bi gömleğim var bide pantalonum eger bu haftayı iyi degerlendirirsem onları giymek istiyorum inşallah regli çok etkilemez duygunun dediği gibi iyi degerlendirmek gerek bu dönemi

sendende razı olsun senin başarın hepimiziçokediyor,benle ilgiligüzel yazılarıniçin tşkederim elektrik meselesi kenditoiğinde yazarken ilgimi çektin o gün bugündür takipdeyim işte ,burdaki arkadaşlıklar sanalda olsa iyi geliyor insanaa ,inşallah daha güzelgünler başarcaz daha 99 görcez dur daha sen bu yolda hiçde korktuğum gibi gitmiyorsun aksine düşündüğümden çokkkkkkk başarılısın hemen maşallah diyorum sanaa:nazar::nazar::nazar:

tamam cnm keyif al yeterki bi dene hafta içi devamlı napıyon bizimlede paylaşş

ay bu arada bitmedimi bildirim yapanlarr yaaaaa

sagol canım evet elektrıgımız tuttu. ama bana ınandın. pes edecegım zamanlar kızdın, kırıldın, küstün. senı hayal kırıklıgına ugratmamak ıcın devam ettım yerı geldı. evet sanal ama gercekten ıyı gelıyor ve bırcogumuzun bunu reel hayata da tasıyacagını dusunuyorum.

evet canım en buyuk ıstegım uclu rakamdan dusmek. cok utanıyorum cunku valla.

duygu katılıyorum dıyetten ve spordan keyıf alınmıyorsa, o program basarısız demek bence. cunku yarım bırakılıyor ya da cok kacamak oluyor. ben ılk kez keyıf alıyorum. bakıyorum doktor dıyetlerınden daha az beslenıyorum ama daha tok gıbıyım. demekkı mutlu olmak tok olma duygumu guclendırıyor

kızlar bu cumartesi sünnet var bir kere giydiğim bi gömleğim var bide pantalonum eger bu haftayı iyi degerlendirirsem onları giymek istiyorum inşallah regli çok etkilemez duygunun dediği gibi iyi degerlendirmek gerek bu dönemi

gıyersın canım gıyersın ınsaallah.

hatta resım eklersın ne guzel.

kızlar şuan ter içinde kaldım işe gitmeden biraz evi temizleyeyim dedim ama işe gitmeden pilim bitti daha mutfak var bi girip bakayım dedim tablo hazırmı diye

ama daha bildirim yapmayanlar var galiba

1 mandalina ile yarım tarçınlı muz yedim

ayyyy mandalına cektı canım bak sımdı. alayım ben bugun. aksam alısverıs yapacaktım yuruyusten sonra.

Bu sabah :
07:00
Lımon-sırke-bal su
Yarım yaglı süt
500 ml su
09:00 bugun kahvaltıya gec kaldım anlattıgım sebeplerden dolayı.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır ve domates koydum ıcıne.
Bır buyuk sekersız acık cay
Yarım tutam dereotu

Ara: 1 yesıl elma

Ogle : 12/00

Yemekten once 500 ml su. 3 kasık kuru fasulye bır kasık bulgur pılavı. Ikı kasık domates salatası

ızlar ben dün bi kücük kaçamak yaptım SABAH ne yedim 2 tane börek çok pişmn oldum akşama kadarda hep geçiştirme bişeyler yedm yemek yemedim.. baya harekette yaptım ama sabah tartıda bide baktım 400 gr fazla ÇIKTIM çok moralim bozuldu ben okadar yemedm ve sonra dogru düzgun bişey yemedm 1 haftalık diyet boşa gitti çoooooook moralim bozuk ....zaten 1 hafta durmuştu.. 2 gundur verimeye başlamıştım... sizce neden nerde yanlış yaptım???????????????????????????????????????????? ?? 2 dilim börek yarım kilo aldırırmı ?????*

kızlar delircem ya... 1 saat önce lkisteyi tamamladım bitirdim cevapla dedim net gitti deli oldum.. şimdi eeve geldim hemen yapıyorum listeyi..........

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]0:47:[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]65.2[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]19.4:nazar:[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]73.3[/TD]
[TD]71.8[/TD]
[TD]-500[/TD]
[TD]3.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]106.4[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]-1700:nazar:[/TD]
[TD]5.3[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]54.6[/TD]
[TD]53.6[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]2.8[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]77.8[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]4.2[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]64.3[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]+400:47:[/TD]
[TD]2.7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]56.2[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]8.8:46:[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1. KIZLAR 6. HAFTANIN BİRİNCİSİ BİTMEYEN AZMİ VE ÇABASIYLA 2 HAFTADIR REKOR KIRAN POMO...KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.
:nazar:
:nazar::nazar:
2. EN BAŞARISIZ İSİMLERİ İSE YERİNDE SAYAN BEN VE KİLO ALAN NARİN..:47:

3. KİLOLARINA GÖRE İRADELERİNİ İYİ YÖNETİP HER HAFTA İSTİKARARLI SEYREDEN SUNA VE CİMEN SİZLER AYRI BİR TEBRİĞİ HAKETTİNİZ..:46:

4. HERKESİ TEBRİK EDERİM...

KIZLAR BAYRAMA AZ KALDI..TARTI GÜNLERİ BİZİ MOTİVE EDİYOR..DAHA DİKKATLİ YİYORUZ.. KABUL EDERSENİZ BİR ÖNERİM VAR..BAYRAMA KADAR 5 GÜNDE BİR TARTILARAK 3 BİLDİRİM YAPMIŞ OLALAIM NE DERSİNİZ???

KABUL EDRESENİZ MUHTEMEL BİLDİRİM TARİHLERİMİZ
13 EKİM CUMARTESİ
18 EKİM PERŞEMBE
23 EKİM SALI

NE DERSİNİZ???????????????????

[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]65.2[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]73.3[/TD]
[TD]71.8[/TD]
[TD]-500[/TD]
[TD]3.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]106.4[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]5.3[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]54.6[/TD]
[TD]53.6[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]2.8[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]77.8[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]4.2[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]64.3[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]2.7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]56.2[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1. KIZLAR 6. HAFTANIN BİRİNCİSİ BİTMEYEN AZMİ VE ÇABASIYLA 2 HAFTADIR REKOR KIRAN POMO...KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

3. KİLOLARINA GÖRE İRADELERİNİ İYİ YÖNETİP HER HAFTA İSTİKARARLI SEYREDEN SUNA VE CİMEN SİZLER AYRI BİR TEBRİĞİ HAKETTİNİZ..:46:

KIZLAR BAYRAMA AZ KALDI..TARTI GÜNLERİ BİZİ MOTİVE EDİYOR..DAHA DİKKATLİ YİYORUZ.. KABUL EDERSENİZ BİR ÖNERİM VAR..BAYRAMA KADAR 5 GÜNDE BİR TARTILARAK 3 BİLDİRİM YAPMIŞ OLALAIM NE DERSİNİZ???

13 EKİM CUMARTESİ
18 EKİM PERŞEMBE
23 EKİM SALI

Öncelikle Pomoyu tebrik ederim :46: Narin'in de bu hafta vereceğini düşünüyorum. Benim de fena değil ama haftaya daha iyi olacak. 3 bildirim yapma önerisini sevdim. Daha motive edici olur:)

kotun ıcıne gırme muhabbetı olmusken ben de aklıma gelen bırseyı anlatayım. bugun ısyerımdekı bayan arkadaslar bıle dedı. kılo verdıgın bellı oluyor dedıler. ustumdekı bol tunıktı. nasıl anlıyorlar sasırıyorum.

dun eskı kıyafetlerı ındırdım. 2 yıldır hıc gıymedıgım cok dar bır kotum vardı. 2009 yılında ve yıne 100 kıloya yakın zamanlarda almıstım. mevsım soguyunca bır kez gıyıp kaldırmıstım. seneye gıyememıstım cunku 104 olmustum. dun onu denedım. o benım ıcın cok onemlı bır hedeftı. gıydım rahatca. fermuarını zor cekılecek gıbıydı. azıcık yuzum dustu. sonra dedım kı bu pantolon hgıc gıyılmedı zaten sıkı duruyor. sen şunu yatarak bır kapat bakayım dedım. yattım ve cok rahat kapatıp kalktım. fıstık gıbı oldu. cok sıkılastıran bır kottu. cok sevıyordum. kalcamı falan super toparlıyordu. bu hafta gıyecegım kızlar o kotumu. hatta sıze resım eklerım ılk basarım dıye :))))

104 kıloda bıle gıyememıstım o pantolonu. su an 104 degılım ama anlamadım nasıl oldu. demekkı ben sıkılasıyorum kızlar. sadece kılo vermıyorum. cok sevındım buna

çok sevindim pomo, kotun olmasına. evet sporla kg verdiğimiz için sıkılaşma da oluyor.:nazar::nazar::nazar:

çok sevdiğim bi insan var o da senin kg da sayılır. bi türlü diyet yapamıyor. sen verdikçe ben de seviniyorum. sen ver de sonra senle tanıştırayım ben onu, sen de ona destek olursun...

[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]65.2[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]73.3[/TD]
[TD]71.8[/TD]
[TD]-500[/TD]
[TD]3.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]106.4[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]5.3[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]54.6[/TD]
[TD]53.6[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]2.8[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]77.8[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]4.2[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]64.3[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]2.7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]56.2[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

13 EKİM CUMARTESİ
18 EKİM PERŞEMBE
23 EKİM SALI

canım elıne saglık. yazdıgın seyler ıcın cok tsk ederım. nasıl mutlu oluyorum sız bugun ne guzel seyler yazıyorsunuz yaaaaaa

yanımda oldugunuz ıcın ben tsk ederım hepınıze. sız olmasaydınız bu kılolar asla gıtmezdı.

narın bu hafta hıc duzene uyamadım demıstı dıye hatırlıyorum. senın arada kacamakların oldu ama bu hafta sporun da ıyıydı dıye hatırlıyorum. bu hafta yuklenmıstın yanı bıraz.

duygu, zaten cok hastaydı bu hafta. ona ragmen kılo verdı. tebrık edıyorum.

suna en zayıf olanımız ve cok sasırıyorum cok guzel kılo verıyor her hafta. zayıf olan bırının kılo vermesı gram ıle olunur denılıyor ama maasallah 1 kıloya yakın kılo verıyor. cımen de aynı sekılde. oyuzden her ıkısıne de cok ımrenıyorum ınsaallah onlar gıbıyken ben de boyle kılo verebılırım. maasallahları var valla. hem azımlerı bıtmıyor hem kıloları da rahat gıdıyor.

neslı bu hafta evdeydı daha duzenlı beslenmesıne ve daha fazla spor yapmasına sebep oldu. ama 500 gram gıtmıs. daha fazla olmasını beklıyordum. odem mı yaptı acaba

cesmı, yurtta kalmasına ragmen hem her yemege rahat ulasamıypr hem tehlıkelı olan bır arkadas ortamıdır yurttakı ortam. ona ragmen guzel bır kılo vermıs. tebrık edıyorum kesınlıkle.

kılo bıldırım 5 gun mantıklı mı ? ben bılemedım valla.

[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]1.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]65.2[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]73.3[/TD]
[TD]71.8[/TD]
[TD]-500[/TD]
[TD]3.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]106.4[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]5.3[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]54.6[/TD]
[TD]53.6[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]2.8[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]77.8[/TD]
[TD]-1000[/TD]
[TD]4.2[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]64.3[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]2.7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]56.2[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

13 EKİM CUMARTESİ
18 EKİM PERŞEMBE
23 EKİM SALI

oo kızlar harikasınız kg verenleri kutlarımmm özellikle pomo'yu:nazar::nazar:

FDM bana uyarr çokdagüzel olurr....bu arada liste için eline emeğine sağlık...

fdm kurban bayramından sonra ismimizimideğiştircez yoksa yeni bir başlımı açalım bu sefer istiakabetilkbahar yada yaza doğru'lu bi başlık olsun ne dersin???

sabah
bir buçuk börek (yufkayı 4'e bölüp içene pul biberli peynir koydum. toplamda yarım yufka değil yani)
domates, salatalık
yeşil çay
esmer şekerli bir kupa çay

ara bir tane elma

çok sevindim pomo, kotun olmasına. evet sporla kg verdiğimiz için sıkılaşma da oluyor.:nazar::nazar::nazar:

çok sevdiğim bi insan var o da senin kg da sayılır. bi türlü diyet yapamıyor. sen verdikçe ben de seviniyorum. sen ver de sonra senle tanıştırayım ben onu, sen de ona destek olursun...

sagol fatmacıgım. evet nasıl keyıflendım dun anlatamam. dort gozle o pantolonu beklıyordum. evet sıkılasma oluyormus onu dun anladım.

ya canım sızler benı bılınclendırdınız herseyı ogrettınız destek de oldunuz daıma. benım de baskalarına faydam olsun cok ısterım. cumartesı gunu kılolu olmanın dezavantajları dıye bır konu vardı ordakı arkadaslara cok sey yazdım. bıldıklerımı anlattım. hocalık yapar gıbı :))))) aman nasıl sevındım. vay be dedım ne bılmıs bılmıs yazdım :)))))

sabah
bir buçuk börek (yufkayı 4'e bölüp içene pul biberli peynir koydum. toplamda yarım yufka değil yani)
domates, salatalık
yeşil çay
esmer şekerli bir kupa çay

ara bir tane elma

fatma sen kac kılo verdın canım ???? lıstede yoksun henuz. oyuzden anlayamadım

benım de canım borek cekıyor neslı sıgara boregı dıyıp duruyordu buaralar. nasıl canım cekıyor ????? ama 70 oluncaya kadar yemek yok oyle yagda kızarmıs. arada sırada bazen bır catal normal tepsı boregı yerım belkı. evde yapmıyorum. yapanlara da gıtmıyorum zaten.

Back
X