- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.921
valla cnm harika güneşlendim ama denize giremedim,amabugün hava kapalı eseryok c.tesiden narincim
sanaiyigezmelerrr
cnm bençok yararlandım inşallah sende faydalanırsın benim markamın en iyitarafı 1 makinada 3 farklıözellik olması
burasıda hafifden serinledi canımm
yani ben memnundum hattapişman oldum sattığıma yürüme bandı alcaktım neyseee cnmm
ay sağoloun kızlar valla temizlik aşkına ölüyordum şaka bi yana bundan dolayı ciğerleri parçalananalar oluypmuş...normalde böyle büyük işleri yapmam cam koltuk halı silme gibi...ama nedense dün bi temizlik isteği geliverdi..
cesmi menün de gayet iyi gibi canım..tabi daha akşamı görmedik ama
ben de yapamam alkali diyeti.. ben şimdilik karbonhidrat ve şeker kısıtlamasını yapıyorum sadece
canım benım vucudum ıcın cok elverıslı olacak. zevklı bır spor da olacak. mart nısan ayına kadar kurtarıcım olacak spor olarak. cunku havalar sogudu yagıs basladı kasım sonu kar da gelır. bayramdan sonra sıparıs verecegım hemen.
mrb kızlar giremiyorum kaç gündür bir türlü net yok deli etti bizineyse düzelttin ya ben bu ara çok y,yorum kendimi tutamıyorum sporda yapmıyorum havalr soğuduya tembelleştim iyice bide regli olacam ondanda heralde ama çok yiyorum dolayısıyla 3 gündür + çıkıyorumüzgünüm ama dikkat etmem şart düğün malumm ayy bide okadar zayıfladıktan sonra 65 ten eşim demezmi senin eski toplu halin daha çekiciydi güzeldi diye oda canımı sıktıı neyse şimdi 3 günün yediklerimi yazmayım biraz fazla olur bugünü yazayım ben size:)
sabah:
2 çok tahıllı ekmek arasına sucuklu tost
1 kb peynir
4 yeşik zeytin
2 fincan çay
öğle
1 kase baharak kattığım yoğurt
2 dilim çok tahıllı ekmek
akşam:
1 buçuk kase mercimek çorbası
1 tabak patates kavurması
salata
2 kşk yoğurt
1 dilim ekmek
1 bardak gazoz
ara:2 bardak çay ve 5 tane küçük diyet kraker
1 bardak boza 2kreker daha
ve altın vuruş:
1 kupa sıcak çikolata
ama şu an çok rahatsız hissediyorum karnım tok ama kusma hissi var içimde düğün heycanımı ne ama yiyorum işteee bidaha bu kadar abartmayacamkesinlikle
oy hamarat kadın maşallah sanaa ,sana şimdiden iyi yolculuklar dilerim sorunsuz bir bayram geçirirsin inşallah,bizsenle bayramlaşalım bende çıkıcam biraz sonra ,hayırlı bayramlar pomocumgunaydın kızlar ?
bugun herkes telaslıdır temızlık, alısverıs, yolculuk hazırlıgı derken. valla benım kı gece 4.30 da basladı o telasım. ALLAH boyle telaslar versın hepımıze gercı.
dunku menumu tekrar etmeme gerek yok cunku ne hareket yaptım ne bırsey yedım ıctım. hava yagıslıydı eve gıttım dırekt. uykum vardı 2 saat uyuyacaktım ama bır uyudum 4te uyandım. 4. bucuktan ıtıbaren calısmaya basladım :))) valız falan hazır degıldı.valızı hazırladım. kabak mucver yaptım fırında, bu aksam yemegı olarak. mutfagı toparladım, makınayı bosalttım tekrar doldurdum. taze kabagım vardı onu dograyıp buzluga attım. camasırlarımı katladım, yenıden camasır yıkadım astım. ucu ucuna yetıstırdım ve ıse geldım. aksam 6 ya dogru otobuse bınecegız ısten erken cıkacagız ama ogleden sonra burda olurum. ozaman bayramlasırım sızler ıle.
oyy neslim iyi eğlenceler fazlakaçırma bol bol havuzda yüz şimdiki kg sabitlee bari iyi eğlenceler iyi bayramlar canımBu arada heryerde hava soğumuş anlaşılan, burada da yağmur, fırtına çok fena. Benim regl bitti, fırtına başladı, denize giremedim. Ama havuza girdim en azından:) Yine de soğuk ve ceketle oturuyorum şimdi.
POMOCUM HATIRLIYORUM MARTIN 30DAALMIŞTIM HER YERİMİ ÖLÇTÜM NOT ETTİM OZAMAN 83 KG DAYDIM 11 HAZİRANDA DİREK 75 KG DUM 2AY 10 GÜNDE 8-9 KG VERDİM AMA YEDİKLERİMEDE DİKKAT EDİP HERGÜN MİNİMUM 30 DK BİNDİM ÇÜNKİ 20 DKDANSONRA YAĞ YAKIMI BAŞLIYOR,BEN ABARTIRDIM 40DK 50DK 1 SAATREKORUM 1,5 SAATDI YANİ HERGÜN YAPTIMANLIYACAĞIN BIKKINLIKDÖNEMİOLUYOR EĞER ONU AŞTINMI YEME İÇME GİBİ OLUYOR MECBURİ GEREKLİLİKGİBİ YAPMDINMI VİCDAN AZABI ÇEKİYORSUN BEN TEKRAR ALMAYA DÜŞNÜYORUM,BU ALETİ ŞÖYLEKULLANIRDIM EĞER 30 DK BİNCEKSEM 10 DK AYAKTA GENELDE AYAkta oluyor zaten 5 dk oturarak ileri pedal 5 dk oturarak geri pedel arka baldırların için sonra yine 10 dk ayakda yapardım benimlaetin twıstırıda olduğu için yanlarımda yanma hissiolduğunda bi 5 dk daha yapardım sonra lastiklwe kol çalışırdım toplam eliptik,twıstır,lastik 45 dk alırdı ama heryerimi çalıştırırdım tabni bu süre uzuyordu bazen kendini zorlamadan yapcan
oy hamarat kadın maşallah sanaa ,sana şimdiden iyi yolculuklar dilerim sorunsuz bir bayram geçirirsin inşallah,bizsenle bayramlaşalım bende çıkıcam biraz sonra ,hayırlı bayramlar pomocum
oyy neslim iyi eğlenceler fazlakaçırma bol bol havuzda yüz şimdiki kg sabitlee bari iyi eğlenceler iyi bayramlar canım
oy hamarat kadın maşallah sanaa ,sana şimdiden iyi yolculuklar dilerim sorunsuz bir bayram geçirirsin inşallah,bizsenle bayramlaşalım bende çıkıcam biraz sonra ,hayırlı bayramlar pomocum
oyy neslim iyi eğlenceler fazlakaçırma bol bol havuzda yüz şimdiki kg sabitlee bari iyi eğlenceler iyi bayramlar canım
kızlar az sonra çıkıyorum evde durasım yok bugün ben ara ara girerim yine ama göreşemediklerim olur yola çıkan olur internete giremeyen olur hepinize şimdiden hayırlı sağlıklı bayramlar ,bayramımız mubarek olsun
kızlar az sonra çıkıyorum evde durasım yok bugün ben ara ara girerim yine ama göreşemediklerim olur yola çıkan olur internete giremeyen olur hepinize şimdiden hayırlı sağlıklı bayramlar ,bayramımız mubarek olsun
kızlar ben tam anlamıyla alkali diyeti yapamam ama en azından suyumun alkali değeri yüksek içebilirim yada asidik düzeyi fazla bi yiyeyecek yendiginde yazıldıgı gibi bol çig sebzeyle onu nötr leştirebilirim gibi geldi.sizde oluyormu bilmiyorum ama ben az su içip ogün saglıksız şeyler tükettiğimde kendimi çok kötü hissederim yani moralden ziyade vücudumda bir tuhaf olur demekki asit yükseliyormuş vücutta başlangıç için karbanotlı suyla bi başlayayım bakalım bugün oruçlu oldugum için artık iftardan sonraya kaldı denemek
günaydın kızlar merhaba pomocumpek bir hamarat gördüm seni yolaçıkan herkeze iyi yolculuklar bizde yarın annemlere gidecez 4gün ordayoz ist bahçelievler heycanlıyım alışverişeçıkacaktımbugün yağmur bastı hertarafı burnumu bile çıkaramıyorum kapıdannD
bu arada düğün hazırlıkları nasıl valla bilmiom gelinlik tam olarakbayramdan sonra bitiyo saçımı boyadım bir katta iskenderunda boyanacak düğün salonu vss eşimn ailesi tutmuş nasıl biryer bilmiyorum amalaf aramızda söyliyim güzel bir yer beklemiyorum herşeyin ucuzuna kaçmaya çalışıyolar suya sabuna dokunmayalım gibisindenler :/ zzaten düğün salonu foto bilezik aldıkları hepsininmasrafını üzerimize takılan paraları alacaklarmış altınlar sizin para bizim dediler şok oldum büyüklük bizde kalsın gene bişey demedik....zaten 5 kuruş masraf etmediler eve herşeyi biz aldık benmobilya sektöründe çalıştığım için peşin peşin aldımnmobilyaları beyaz eşyaları ve koltukları eşimaldı....eşimin kredi borcu var zamanında ailesineçekip vermiş dünyanın parası onuda biz ödüyoz kendi sıkıntımız yokmuş gibi şimdi düğünde gelenlerle o borcu kapatacaz ben altınlarımı vereyim onların borcunu ödeyim...parayı vereyim düğün masraflarını karşılayım enayimiyim düşünmeyebaşladım valla canım pek sıkkın düğün hevesime de ettiler ama gene susuyorum cık ağzımı açık hiç bişey demedim
herkese günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?