Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

canım benım vucudum ıcın cok elverıslı olacak. zevklı bır spor da olacak. mart nısan ayına kadar kurtarıcım olacak spor olarak. cunku havalar sogudu yagıs basladı kasım sonu kar da gelır. bayramdan sonra sıparıs verecegım hemen.

senı gormek cok guzel. uzun sohbet etmek ısterdım ama gıtme vaktı geldı senı kocaman opuyorum

kızlar hepınıze ıyı aksamlar yarın gorusuruz opuldunuz

akşamı da hemen yazayım canım ; (18.30)

1 kepçe bugday ve mercimekten yapılmış bi çorba ( anadolu çorbaymış adı. bizim yurdun uydurmalarından işte )

1 küçük biber dolması, 1 küçük kabak dolması ( yoğurtlu )

yarım baklava

1 tabak marul + mor lahana salata..

kızlar yarın sabah bildirim günüymüş, sabah 9 da dersim var ama gitmeden msj atarım diye düşünüyorum. dersten döndükten sonra da yol hazırlıgı yapacam ve akşam 4 te otobüss

evime gidiyorummmmmm

yarın akşam yemegim aksayacak yarın ancak eve geçince yerim o da 8.30 u bulur tahminimce, balık istemiştim annemden onu yapacak umarım ki yanına tatlı falan yapmaz, yoksa 1 ayın acısı fena çıkarr

annemin yanına gitmenin hatrına 1 akşam torpil geçsem kendime olmaz mıııııııııı

mrb kızlar giremiyorum kaç gündür bir türlü net yok deli etti bizineyse düzelttin ya ben bu ara çok y,yorum kendimi tutamıyorum sporda yapmıyorum havalr soğuduya tembelleştim iyice bide regli olacam ondanda heralde ama çok yiyorum dolayısıyla 3 gündür + çıkıyorum üzgünüm ama dikkat etmem şart düğün malumm ayy bide okadar zayıfladıktan sonra 65 ten eşim demezmi senin eski toplu halin daha çekiciydi güzeldi diye oda canımı sıktıı neyse şimdi 3 günün yediklerimi yazmayım biraz fazla olur bugünü yazayım ben size:)

sabah:
2 çok tahıllı ekmek arasına sucuklu tost
1 kb peynir
4 yeşik zeytin
2 fincan çay

öğle
1 kase baharak kattığım yoğurt
2 dilim çok tahıllı ekmek

akşam:
1 buçuk kase mercimek çorbası
1 tabak patates kavurması
salata
2 kşk yoğurt
1 dilim ekmek
1 bardak gazoz

ara:2 bardak çay ve 5 tane küçük diyet kraker

1 bardak boza 2kreker daha

ve altın vuruş:
1 kupa sıcak çikolata

ama şu an çok rahatsız hissediyorum karnım tok ama kusma hissi var içimde düğün heycanımı ne ama yiyorum işteee bidaha bu kadar abartmayacamkesinlikle

gunaydın kızlar ?

bugun herkes telaslıdır temızlık, alısverıs, yolculuk hazırlıgı derken. valla benım kı gece 4.30 da basladı o telasım. ALLAH boyle telaslar versın hepımıze gercı.

dunku menumu tekrar etmeme gerek yok cunku ne hareket yaptım ne bırsey yedım ıctım. hava yagıslıydı eve gıttım dırekt. uykum vardı 2 saat uyuyacaktım ama bır uyudum 4te uyandım. 4. bucuktan ıtıbaren calısmaya basladım :))) valız falan hazır degıldı.valızı hazırladım. kabak mucver yaptım fırında, bu aksam yemegı olarak. mutfagı toparladım, makınayı bosalttım tekrar doldurdum. taze kabagım vardı onu dograyıp buzluga attım. camasırlarımı katladım, yenıden camasır yıkadım astım. ucu ucuna yetıstırdım ve ıse geldım. aksam 6 ya dogru otobuse bınecegız ısten erken cıkacagız ama ogleden sonra burda olurum. ozaman bayramlasırım sızler ıle.

POMOCUM HATIRLIYORUM MARTIN 30DAALMIŞTIM HER YERİMİ ÖLÇTÜM NOT ETTİM OZAMAN 83 KG DAYDIM 11 HAZİRANDA DİREK 75 KG DUM 2AY 10 GÜNDE 8-9 KG VERDİM AMA YEDİKLERİMEDE DİKKAT EDİP HERGÜN MİNİMUM 30 DK BİNDİM ÇÜNKİ 20 DKDANSONRA YAĞ YAKIMI BAŞLIYOR,BEN ABARTIRDIM 40DK 50DK 1 SAATREKORUM 1,5 SAATDI YANİ HERGÜN YAPTIMANLIYACAĞIN BIKKINLIKDÖNEMİOLUYOR EĞER ONU AŞTINMI YEME İÇME GİBİ OLUYOR MECBURİ GEREKLİLİKGİBİ YAPMDINMI VİCDAN AZABI ÇEKİYORSUN BEN TEKRAR ALMAYA DÜŞNÜYORUM,BU ALETİ ŞÖYLEKULLANIRDIM EĞER 30 DK BİNCEKSEM 10 DK AYAKTA GENELDE AYAkta oluyor zaten 5 dk oturarak ileri pedal 5 dk oturarak geri pedel arka baldırların için sonra yine 10 dk ayakda yapardım benimlaetin twıstırıda olduğu için yanlarımda yanma hissiolduğunda bi 5 dk daha yapardım sonra lastiklwe kol çalışırdım toplam eliptik,twıstır,lastik 45 dk alırdı ama heryerimi çalıştırırdım tabni bu süre uzuyordu bazen kendini zorlamadan yapcan

suna artık kendını suclu hıssetme kacamak yapınca. sen ıdeal bır kılodasın. kaldı dugun telası gıbı bır donemdesın. gayet super gıdıyorsun cok takdır edıyoruz oyuzden artık sucluluk duygusundan uzaklasıp mutluluguna heyecanına yuzde yuz odaklan.

buarada nasıl gıdıyor ? hersey tamam mı ? dugun tarıhı kacıydı ? sen nezaman gıdıyorsun ?

oy hamarat kadın maşallah sanaa ,sana şimdiden iyi yolculuklar dilerim sorunsuz bir bayram geçirirsin inşallah,bizsenle bayramlaşalım bende çıkıcam biraz sonra ,hayırlı bayramlar pomocum

Bu arada heryerde hava soğumuş anlaşılan, burada da yağmur, fırtına çok fena. Benim regl bitti, fırtına başladı, denize giremedim. Ama havuza girdim en azından:) Yine de soğuk ve ceketle oturuyorum şimdi.
oyy neslim iyi eğlenceler fazlakaçırma bol bol havuzda yüz şimdiki kg sabitlee bari iyi eğlenceler iyi bayramlar canım

kızlar az sonra çıkıyorum evde durasım yok bugün ben ara ara girerim yine ama göreşemediklerim olur yola çıkan olur internete giremeyen olur hepinize şimdiden hayırlı sağlıklı bayramlar ,bayramımız mubarek olsun

canım ben sureklı yuruyorum bılıyorsun tamam kılo da verdım ama sanırım benım artık daha hareketlı spor yapmam gerekıyor hem daha ıyı sıkılasmak ıcın. oyuzden bısıklet cok mantıklı geldı bana. hep dıyordum almak ıstıyorum dıye ama kosu bandımı satıp onun parası ıle alayım dıyordum. esım dedı kı satılık sayfada dursun o, ama satılmasını beklemeyelım. havalar sogudu hareketsız kalmanı engelleyelım dedı. sıparısı ver dedı. sasırdım valla. kendılıgınden dedı valla anlamadım. bayramdan doner donmez sıparıs verecegım. sımdı versem takıp etmek sorun olur ya da pat dıye gelırse sıparıs dedım zor olur sonucta. ben ayakta cok surmem canım. bılegımı zorlamasından korkarım senın yaptıgın gıbı 10 ya da 5 dk ayakta, 15-20 dk oturarak yaparım. ılk bır hafta 30 dk yaparım sonra performansımı artırırım. yuruyus ıcın de aynısını yapmıstım. twıstı ve kol hareketını de 5'er dk en son yorulunca yaparım dıye dusunuyorum.

cıkmadan ozel msjını bakarmısın canım

evet sorma hamaratlıgım tuttu bıraz zorunluluk bıraz hamaratlık say :)))))

sagol canım benım. gorusuruz muhakkak. sana da cok guzel bır bayram dılıyorum kuzunu op benım ıcın.

Canım senin de bayramın kutlu olsun, güzel ve keyifli bir bayram dilerim. Asıl bayram Kuzi'nin, onun bayramını özellikle kutluyorum, yanaklarından da öp annesi benim için:)

günaydın kızlar merhaba pomocumpek bir hamarat gördüm seni yolaçıkan herkeze iyi yolculuklar bizde yarın annemlere gidecez 4gün ordayoz ist bahçelievler heycanlıyım alışverişeçıkacaktımbugün yağmur bastı hertarafı burnumu bile çıkaramıyorum kapıdannD

bu arada düğün hazırlıkları nasıl valla bilmiom gelinlik tam olarakbayramdan sonra bitiyo saçımı boyadım bir katta iskenderunda boyanacak düğün salonu vss eşimn ailesi tutmuş nasıl biryer bilmiyorum amalaf aramızda söyliyim güzel bir yer beklemiyorum herşeyin ucuzuna kaçmaya çalışıyolar suya sabuna dokunmayalım gibisindenler :/ zzaten düğün salonu foto bilezik aldıkları hepsininmasrafını üzerimize takılan paraları alacaklarmış altınlar sizin para bizim dediler şok oldum büyüklük bizde kalsın gene bişey demedik....zaten 5 kuruş masraf etmediler eve herşeyi biz aldık benmobilya sektöründe çalıştığım için peşin peşin aldımnmobilyaları beyaz eşyaları ve koltukları eşimaldı....eşimin kredi borcu var zamanında ailesineçekip vermiş dünyanın parası onuda biz ödüyoz kendi sıkıntımız yokmuş gibi şimdi düğünde gelenlerle o borcu kapatacaz ben altınlarımı vereyim onların borcunu ödeyim...parayı vereyim düğün masraflarını karşılayım enayimiyim düşünmeyebaşladım valla canım pek sıkkın düğün hevesime de ettiler ama gene susuyorum cık ağzımı açık hiç bişey demedim

dikat dikat kayip araniyorrrrrrrrrr

denizzzzzzzz nerdesin bacim sen yaaaaaa küstüm agliycam simdi

faceden yazdim,burdan özel mesaj gönderdim,niye dönmüyosun bana,yoksam begenmiyomusun artik beni

Sunacım sıkma canını, bunlar gelip geçecek, eşinle sen kalacaksınız sonunda. Kayınvalidenler uzakta nasıl olsa. Evlilik iki kişi arasındaymış gibi görünse de aileler de evleniyor aslında. Bunu unutmamak lazım. Önemli olan senin eşinle olan uyumun ve mutluluğun, bu olduktan sonra gerisi hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…