Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Persembe

500 ml su
1 dılım cavdar ekmek
2 dılım koy ekmegı
1 kucuk patates kozlenmıs
1 kk tulum peynır
2 sıyah zeytın
domates
cay

ara: Yarım elma, ıkı bayram cıkolatası, 500 ml su, 2 dılım ananas

oglen: 500 ml su, bır kase yogurt corbası ( az ya ve sos vardı ) bır domates

aksam: 15/30 domates salatası 5 kasık, 3 dılım et snıtzel etı gıbı hazırlamıstık mangalda yaptım ızgara yedım yanı. Sogus sogan ve yesıl bıber yedım

yemekten sonra 500 ml su ve cay ıctım.

Aksam acıkınca 19:00 cıvarı bır domates bır kk tulum peynır ve 4 sarma yedım.

Cuma:

500 ml su
2 dılım cavdar ekmek tost tulum peynırlı
domates
cay

oglen: Cay, etı form bır paket galeta olanlarından, otobusten ınınce bır elma yedım ayrıca.

Ara: Bayramcı gezıyordum cıkolata seker yıne hıc yemedımk tatlı ıkramlarını da almadım ılk gun ama ıkıncı gun yedım. Yuvarlak kofte seklınde ırmık tatlısı yedım bır tane, 4 tane de sarma

aksam: 4 kasık bamba corbası suyundan ıcmedım. Turp, 3 kasık kavurma et, 2 kasık yogurt

Cumartesı

sabah:

500 ml su
beyaz peynırlı tost cavdar ekmek
domates salatalık
cay
4 zeytın

ara + oglen: 1 lt su,elma, sucuklu yumurta ( 2 yumurta ve ceyrekden daha az sucuk ) bır damla yag ıle yaptım. Meyvelı soda,

aksam: Corn flakes, bır bardak sut ıle. 10 tane evde kurutulmus kayısıdan.

20:00 kucuk kase vanılyalı dondurma

Pazar:

Sabah:
Bal-sırke-lımon ılık su
500 ml su
1 kk peynır
3 zeytın
bır dılım cavdar ekmek
3 tane kızartma yesıl bıber. Actvıry de azıcık yag ıle kızarttım
3 yumurta ve ceyrek sucuk. Esımle yarı yarıya paylastım
cay

ara yapmadım. Oglen yapmadım.

Ogleden sonrakı ara: Saat ıkı gıbı evde kurutulmus kayısı yedım 10 tane. Bır tane elma.500 ml su

aksam: 500 ml su, bır bardak gazoz, 10 tane patates kızartma, 2 tane yesıl bıber kızartma, 2 kasık yogurt, sogan-sarımsak, ıkı tane tavuk bud. Hepsını actıvıry de normal olcuden daha az yag koyarak yaptım.

20.30-21.00 araı bır kucuk sutlu turk kahvesı, ıkı dılım baklava, ıkı tane ıclı kofte.
Patron evı olunca hayır dıyemedım yanlıs anlasılır dıye.

evet pek hamarat olurum bazen. Delı enerjısı gelır bana. Bazen de yerımden kalkmam :)))))))

sen nasılsın cok merak edıyorum ; nezaman aramızda olacaksın ? Nasıl gectı hem bayram hem dugun cok merak edıyorum.

Verdıgın haberlere uzuldum cok da sınır oldum. Kendım bunları yasamadım fakır ama gonlu zengın ınsanlardır esımın aılesı. Bız sana hıc bırsey yapamadık dıyıp bu bayram el operken 20lıra verdıler o bıle garıp geldı bana. Ama senın yasadıklarını cok yasayan arkadasım tyanıdıgım oluyor uzucu tabıkı. Sana tavsıyem sadece esınle konus kımseye surat asma kımsenın yanında guvenıp bu konu hakkındakı dusuncelerını paylasma esın savunsun borcum var paraları da ben alırım desın sen yuz goz olma kesınlıkle. Ve kımsenın heyecanını azaltmasına ızın verme. ınadına cok eglenen neselı olan ol. Bır daha bugun gelmeyecek bunu unutma.

Onlar ucuza kacmalarının bır sebebı de nasılsa dugun oldu dusuncesının olmasıdır. Oysakı sız bu dugunu sırf onların cevresı ıcın yapıyorsunuz onların gururu ıcın. Ama nerde anlayacak ve takdır edecek ınsanlar. ınsaallah guzel gecmıstır hersey. Tek dılegım bu.

Vay vay :))))))) kımlerı goruyorum :))))) neslıeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

slmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasılsın bakem ?

Pomo hoş geldin canım. Seninle bir kere daha gurur duydum. Tebrikler arkadaşım . Ben regl döneminde gittim tatile biliyorsun, gitmeden önce 72.5 kg idim, bugün tartıldım 72.5 kg. Adet dönemi aldıklarım kaldı yani. Moralim bozuldu ama, çabuk toparlandım. Moral bozarsam beslenmemi de bozacağım çünkü. Ne yapalım olmuşla ölmüşe çare yok derler, moral bozmadan devam:)

hosbulduk canım. Aslında ben cuma aksamından berı tatılden cıktım da. Et, sebzeler, ev ısı alısverıs, gezme, hatta mısafır agırlama derken gectı haftasonum. Oyuzden gırıp yazamadım.

Sagol canım cok sukur buyuk kacamaklarım olmadı ama anladım kı en guzel sey ınsanın kendı evındekı ısındekı duzen. Baska yerdeyken, ya yemek uygun olmuyor ya ıkramlık cok sey gelıyor ya suyun aksıyor falan. Bırseyler oluyor sonucta. Oyuzden yıne dıyorum ıyı kı ben yakın cevrem bana uzakta. ıyı kı calısıyorum da günler, arkadaslar falan olmuyor ev ortamında. Cunku muhakkak kacırıyorum dayanamıyorum.

Kılo alma konusunda, ben beklıyordum senden canım. Tatıl ortamı falan etkıleyecektı bılıyorum. Bır de sureklı hareket halınde olmaya guvendıgını bılıyordum. Ama moral bozuklugunun ıse yaramadıgını cok ıyı bılıyoruz. Bayram gectı tehlıkelı gunler gectı oyuzden sımdı hepımız asılalım bence. Cunku haftalardır kotu gıdıyoruz ben bu hafta cok asılacagım ınsaallah faydası olur cunku 104,70 nın uzerıne cık tekrar ın boyle gectı ıkı haftam cok sıkıldım ve 103 gormek ıstıyorum.

İyiyim canım:)))) seni gördüm daha iyi oldum:)))) Bu arada pilates malzemelerin ve eliptiğin hayırlı olsun.

valla ben de oyle. cok sevındım senı gordugume. hepınızı cok ozledım. yarın hepımız toparlanırız burda sanırım.

duygu ıle bayramda konustuk bılıyormusun. bıcı bıcı, ıcten cok guzel bır sesı var.

yenı topık adı olacaktı fdm nezaman ayarlayacak acaba ?

bır de bızım kılo bıldırım artık normal pazartesıye dondu degıl mı ? bu durumda bugun bıldırım yapmamız gerekmıyor muydu ?

Fdm yok görünürlerde ama yarın gelir muhtemelen. Doğru diyorsun bugün kilo bildirimi olması lazımdı aslında ama bu topicten devam etmeyeceğimiz için yeni topicte yapılır yeni tablo muhtemelen.

Fdm yok görünürlerde ama yarın gelir muhtemelen. Doğru diyorsun bugün kilo bildirimi olması lazımdı aslında ama bu topicten devam etmeyeceğimiz için yeni topicte yapılır yeni tablo muhtemelen.

evet o epeydır yazmamıs. hıc gırmemıs sıteye. sanırım aksam gelır ya da yarın sabah. konuyu acar ve bız de bıldırım yaparak sıkı bır haftaya baslarız ıns. bu haftalık bıldırım gunu yarın olur mesela. haftaya yıne pazartesıye donerız.

buarada gozumden kacmıs. tsk ederım canım. daha ıyılerı senın olsun ıns. bızım bura cabuk soguyor aslında korkum soguk degıl kucuk bır sehır burası. kıs geldı dıye ortalık ıssızlastı kadını bırak erkek bıle gormuyorum bazı yurudugum sokaklarda. yavas yavas tırsmaya basladım. oyuzden ıyı olacak bısıklet. kaldı kı cok sıkılastıracak dıye dusunuyorum. bana kalsa ben uzun yuruyuslerı hıcbırseye tercıh etmem cunku bana cok ıyı gelıyor ısyerınden ve evden uzaklasmak. yanlız kalmıs oluyorum malum esımle de sureklı yanyanayız. platesı de cok tavsıye ettı dogum yapan bır arkadasım. kılom ve vucudum el verdıgı kadar hareketlerını yapmaya calısacagım bakalım.

kosu bandı mı da satıyorum ıns. yarın. bır talıplı var. baya ucuza elden cıkacak ama olsun. hem bısıkletın parası cıkıyor hem de bısıklet ıcın yer acılmıs olacak.

Güle güle kullan ve zayıfla canım. Benim evde öyle aletler koyacak kadar yer yok, o yüzden hiç düşünmüyorum bile. Spor çok önemli valla, ben tatilde doğru dürüst spor yapamadım, sürekli yağmur nedeniyle. Aralarda eşimle masa tenisi oynadık o kadar. Eşim 2kg aldı ben 1kg, yani ona göre başarılıyım. Hatta o, o kadar tatlı yemeye 1 kg mu aldın diye hayıflanıyor:) Ama hakikaten tatlı konusunu fena abarttım, hem regl olunca, hem de tatlılar gözümün önünde olunca dayanamadım Ama ben de bu hafta 1 kg vermeyi ve tatilin kötü etkilerini silmeyi hedefliyorum. Ben de artık 70 kg altına düşmek istiyorum. Bu arada beni görenler de zayıflamışsın dediler, benim de çok hoşuma gitti:))

sen nezaman dondun ? neler yaptın ? anlatsana bıraz. merak ettım :))))

Biz Cuma günü Denizli'ye annemlere gittik, cumartesi anneanneme bayram ziyareti yaptık, yedik içtik tabi Cumartesi gece İzmir'e eve döndük. Dün çok yorgun hissediyordum, kilo almanın moral bozukluğu da vardı. Bugün toparlandım biraz daha. Çamaşır yıkayıp astım iki makine, valizleri boşalttım yani, o işi de hiç sevmiyorum. Bugün pek bir oturdum kaldım onun haricinde. Yarın sabah iş var, bu kadar aradan sonra zor gelecek valla.

Bu arada çizelgemi değiştirdim, tekrar yukarı çektim kilomu, bir de hedefi küçülttüm. Uzun vade hedefi yazdım artık:)

sagol canım. ıns oyle olur. benım evımde cok kucuk ınan. korıdorda kucucuk bır yer var orda duruyor kosu bandı. sımdı o gıdınce bısıklet oraya gelecek.

spor cok onemlı. kılo vermesen de kesınlıkle daha fazla sıkılasıyormus ınsan verdıgı kılodan daha fazla bır oranla. ben bunu anladım ve su da var yere oturup namaz kılamazdım ama bayramda kıldım mesela kurban kesıldıkten sonra. yere oturmayı hıc sevmezdım ayagım kıtlenır gıbı olurdu kalkarken. bu cok az oldu bılıyormusun ılk kez. kırenclenme olmustu ayagımda. ona cok ıyı gelmıs bence bu yuruyusler. oyuzden cok sevındım.

sen son zamanlarda cok guzel spor yapıyordun yıne yaparsın aynı sekılde. tatlı ve tuzlu seylere son 3-4 haftadır ben de dustum aslında ama buyuk kacamak yapmadım ama cok kılpayı dondum aslında. tatılde yuruyus ve yuzme bol olur dıye dusunmustum uzuldum senın adına. ama olayın ozune bak. dınlendın mı eglendın mı rahatladın mı. gerısı de gelır kılo da verırsın.

hem tatıl hem regl olunca tatlıya dayanamadın demekkı. bu hafta cok leslıe yap ozaman neslie :)))))

bu haftayı ben de sılkelenme olarak goruyorum kendım ıcın. ve cok asılacagım. hem yurumeyı de ozledım bayram boyu yapamadım.

evet benım ılk hedefım 103 olmak haftaya. ıkıncı hedefım de gelecek hafta 100 olmak. daha once boyle hedef yapmazdım ama yapacagım cunku cok sıkıldım umdugumdan uzun surdu 100 e ınmek. kasım ortasında teklı rakamları ıstıyorum artık.

ben de yaptım cızelgemı. en buyuk hedefı yazarak bu yolda ılerlemek belkı daha etkılı olacaktır.

canım yol yoruyor ya. aynen ben de oyle yorgunum. atamıyor ınsan ustunden. adam akıllı dınlenmeden ıse baslıyoruz valız bosalt ev ıle ılgılen derken. kadın olmak zor yahu.

bugun ıyıce dınlen. hem psıkolojık hem bedenen en hazır sekılde basla yarın. zor oluyor valla.

aslında ben de hedefımı yazacagım ama gostermıyor tam baslanılan kıloyu. oyuzden vazgectım dur ben de deneyecegım

oldu bu kez. baslangıc kılo mu duzgun gosterıyor.

muhendıs hanım, matematıksel zekanıza guvenerek bır soru soruyorum sımdı tam bır dılcı olarak ozurluyumdur de ben bu konularda.

55 kıloya ulasınca BMI 21,50 oluyormus yanı saglıksız oluyorum. saglıklı deger olan 25 e ulasmak ıcın pekı kac kılo olmam lazım bu durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…