- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.961
günaydın kızlar merhaba pomocumpek bir hamarat gördüm seni yolaçıkan herkeze iyi yolculuklar bizde yarın annemlere gidecez 4gün ordayoz ist bahçelievler heycanlıyım alışverişeçıkacaktımbugün yağmur bastı hertarafı burnumu bile çıkaramıyorum kapıdann:dd
bu arada düğün hazırlıkları nasıl valla bilmiom gelinlik tam olarakbayramdan sonra bitiyo saçımı boyadım bir katta iskenderunda boyanacak düğün salonu vss eşimn ailesi tutmuş nasıl biryer bilmiyorum amalaf aramızda söyliyim güzel bir yer beklemiyorum herşeyin ucuzuna kaçmaya çalışıyolar suya sabuna dokunmayalım gibisindenler :/ zzaten düğün salonu foto bilezik aldıkları hepsininmasrafını üzerimize takılan paraları alacaklarmış altınlar sizin para bizim dediler şok oldum büyüklük bizde kalsın gene bişey demedik....zaten 5 kuruş masraf etmediler eve herşeyi biz aldık benmobilya sektöründe çalıştığım için peşin peşin aldımnmobilyaları beyaz eşyaları ve koltukları eşimaldı....eşimin kredi borcu var zamanında ailesineçekip vermiş dünyanın parası onuda biz ödüyoz kendi sıkıntımız yokmuş gibi şimdi düğünde gelenlerle o borcu kapatacaz ben altınlarımı vereyim onların borcunu ödeyim...parayı vereyim düğün masraflarını karşılayım enayimiyim düşünmeyebaşladım valla canım pek sıkkın düğün hevesime de ettiler ama gene susuyorum cık ağzımı açık hiç bişey demedim
Vay vay :))))))) kımlerı goruyorum :))))) neslıeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
slmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın bakem ?
pomo hoş geldin canım. Seninle bir kere daha gurur duydum. Tebrikler arkadaşım. Ben regl döneminde gittim tatile biliyorsun, gitmeden önce 72.5 kg idim, bugün tartıldım 72.5 kg. Adet dönemi aldıklarım kaldı yani. Moralim bozuldu ama, çabuk toparlandım. Moral bozarsam beslenmemi de bozacağım çünkü. Ne yapalım olmuşla ölmüşe çare yok derler, moral bozmadan devam:)
İyiyim canım:)))) seni gördüm daha iyi oldum:)))) Bu arada pilates malzemelerin ve eliptiğin hayırlı olsun.
valla ben de oyle. cok sevındım senı gordugume. hepınızı cok ozledım. yarın hepımız toparlanırız burda sanırım.
duygu ıle bayramda konustuk bılıyormusun. bıcı bıcı, ıcten cok guzel bır sesı var.
yenı topık adı olacaktı fdm nezaman ayarlayacak acaba ?
bır de bızım kılo bıldırım artık normal pazartesıye dondu degıl mı ? bu durumda bugun bıldırım yapmamız gerekmıyor muydu ?
Fdm yok görünürlerde ama yarın gelir muhtemelen. Doğru diyorsun bugün kilo bildirimi olması lazımdı aslında ama bu topicten devam etmeyeceğimiz için yeni topicte yapılır yeni tablo muhtemelen.
evet o epeydır yazmamıs. hıc gırmemıs sıteye. sanırım aksam gelır ya da yarın sabah. konuyu acar ve bız de bıldırım yaparak sıkı bır haftaya baslarız ıns. bu haftalık bıldırım gunu yarın olur mesela. haftaya yıne pazartesıye donerız.
buarada gozumden kacmıs. tsk ederım canım. daha ıyılerı senın olsun ıns. bızım bura cabuk soguyor aslında korkum soguk degıl kucuk bır sehır burası. kıs geldı dıye ortalık ıssızlastı kadını bırak erkek bıle gormuyorum bazı yurudugum sokaklarda. yavas yavas tırsmaya basladım. oyuzden ıyı olacak bısıklet. kaldı kı cok sıkılastıracak dıye dusunuyorum. bana kalsa ben uzun yuruyuslerı hıcbırseye tercıh etmem cunku bana cok ıyı gelıyor ısyerınden ve evden uzaklasmak. yanlız kalmıs oluyorum malum esımle de sureklı yanyanayız. platesı de cok tavsıye ettı dogum yapan bır arkadasım. kılom ve vucudum el verdıgı kadar hareketlerını yapmaya calısacagım bakalım.
kosu bandı mı da satıyorum ıns. yarın. bır talıplı var. baya ucuza elden cıkacak ama olsun. hem bısıkletın parası cıkıyor hem de bısıklet ıcın yer acılmıs olacak.
sen nezaman dondun ? neler yaptın ? anlatsana bıraz. merak ettım :))))
Güle güle kullan ve zayıfla canım. Benim evde öyle aletler koyacak kadar yer yok, o yüzden hiç düşünmüyorum bile. Spor çok önemli valla, ben tatilde doğru dürüst spor yapamadım, sürekli yağmur nedeniyle. Aralarda eşimle masa tenisi oynadık o kadar. Eşim 2kg aldı ben 1kg, yani ona göre başarılıyım. Hatta o, o kadar tatlı yemeye 1 kg mu aldın diye hayıflanıyor:) Ama hakikaten tatlı konusunu fena abarttım, hem regl olunca, hem de tatlılar gözümün önünde olunca dayanamadımAma ben de bu hafta 1 kg vermeyi ve tatilin kötü etkilerini silmeyi hedefliyorum. Ben de artık 70 kg altına düşmek istiyorum. Bu arada beni görenler de zayıflamışsın dediler, benim de çok hoşuma gitti:))
Bu arada çizelgemi değiştirdim, tekrar yukarı çektim kilomu, bir de hedefi küçülttüm. Uzun vade hedefi yazdım artık:)
Biz Cuma günü Denizli'ye annemlere gittik, cumartesi anneanneme bayram ziyareti yaptık, yedik içtik tabiCumartesi gece İzmir'e eve döndük. Dün çok yorgun hissediyordum, kilo almanın moral bozukluğu da vardı. Bugün toparlandım biraz daha. Çamaşır yıkayıp astım iki makine, valizleri boşalttım yani, o işi de hiç sevmiyorum. Bugün pek bir oturdum kaldım onun haricinde. Yarın sabah iş var, bu kadar aradan sonra zor gelecek valla.
aslında ben de hedefımı yazacagım ama gostermıyor tam baslanılan kıloyu. oyuzden vazgectım dur ben de deneyecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?