Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

selam kizlar fdm mesaj kutun dolu canim mesaj gonderemiyorum..kizlar simdiden herkese iyi bayramlar bende zaten artik zor girerim yiginla is birikmis hepinizi kocaman opuyorum

herkese merhabalarrr

hocalar insafa geldi erken bıraktılar bugun, bende biletimi erkene aldırdım, şimdi acele simitimi yiyorum da size de bir yazayım dedim, yarın herkesin telaşı olacak o yuzden şimdiden herkese iyi bayramlar.. gidecek olanlara da iyi yolculuklarrr

sunacım maalesefki çogumuz da buna benzer maddi sorunlar oluyor sıkma canını desemde sıkacaksın biliyorum eşini hiç arada bırakma maaelsefki ailelerin bu tutumları yüzünden eşler birbirini üzüyor ....

nesli canım keyfim fena değilde dediğin gibi fena artıdayım afedersin kabızlıkta var iştah patlamasını sorma zaten bakalım bayram dönüşümüz ne olacak

kızlar bugün işte yogunum son gün ödemeler faturalar falan şimdiden hepinizin bayramını kutlarım yola çıkacaklara da hayırlı yolculuklar kızlarrr

kızlar hepinizden özür diliyorum okulda ney yoktu.. giremedim mesaj atamaşısınız ve tabloyu yapamadım bu yüzden lütfen kusura bakmayın...

akşama kadar göndermeyenler de göndersin listeyi o zaman yapayım bari..

Canım senin de bayramın kutlu olsun, güzel ve keyifli bir bayram dilerim. Asıl bayram Kuzi'nin, onun bayramını özellikle kutluyorum, yanaklarından da öp annesi benim için:)

oo seveseve öper kutlamanı iletirim neslicim,bayramda paralarıtopluyorbana getiriyor seneye direk bakkala gider herhaldee:))) tekrar iyi eğlencelerr cnm
sana 6 yıllık evliliği olan biri olarak tek söyleyeceğimşey hayatınıza bu kadar mudahale etmelerine izxin vermeyin, ya böyle şeyleri hiç sevmiyorummmm,neyse sizmutluolun gersi boş amatekrar diyorum ikinizle ilgili herkonusadece sizi ilgilendirir

ohhh sonunda evimdeyiimmmm

kızlar tabloya diyecek bişey yok, bayramda artıya çıkınca hepimiz aklımız başımıza gelir, bir de istediklerimizi yemenin vermiş oldugu mutlulukla eminim ki bayramdan sonra tam gaz devam edeceğizz bu arada fdm cim ellerine saglık

kızlar herkes bir yerlerde, hepimizin bir yoğunluugu da olacaktır, menu habeerleri ve bildirimlerde bayramdan sonra devam eder sanırım. ben yine de arada bakar buralara göz kulak olurum merak etmeyin

herkese mutlu kutlu nice bayramlar, tüm sevdiklerinizle birlikte en kötü gününüz bayram gibi olsun, mutlu bayramlaarrrr

kesinlikle sana katılıyorum. hayırlısıyla evime gitsemde diyetime devam etsem diyorum. durmak yok, tam gaz devam...
ben de kaç gündür dikkat edemiyorum. düzenli beslenme sıfır oldu. elime ne geçerse yiyorum. spor sıfır

elime internet geçmişken yazayım dedim. son sayfaya bakabildim ancak. görüşmek üzere herkese hayırlı bayramlar...

Ben döndüm:) Evim evim güzel evim, evde olmak çok güzel, tabi yapılacak işleri düşünmemek lazım:) Kilo aldım, yoruldum, dinlendim ve bugünden itibaren tekrar düzgün beslenmeye başladım. Yeni bir topic açılacak sanırım, herkes bir dönsün de motivasyonumuzu arttırıp devam edelim.

sana katılıyorum nesli aynı şeyleri yaşıyoruz.

spor yaptığım parkı görünce bir heyecan sardı beni :))
ben de kg aldım (1300gr)
kış temizliği....
ben de bugün başladım düzenli beslenmeye

ben çizelgemi de yeniledim (

Dur ben de yenileyeyim, ben de regl öncesi en son 71.5kg olmuştum, şimdi tam 1kg aldım ve 72.5kg oldum. Bugün ben ölçülerimi de aldım, her hafta ölçeceğim ve incelmeye de bakacağım. Benim bel ölçüm önceden (75 kg iken) 82 cm civarıydı diye hatırlıyorum, şimdi 78 cm. Aslında giden kilo az da olsa spor da yapınca sıkılaşma oluyor. Onu görmek te insanı motive eder.

hosgelmıssın tatıl guzelı. Kılo almıssın uzuldum ama beklemıyordum desem yalan olur.

Evet yenı topıc beklıyoruz fdm. O dun de bugun de evdedır ama mısafırı var sanırım yazamamıs hıc.

Kızlarrrrrrrrrrr tekrar hepınızın bayramı kutlu ve mubarek olsun.

Cumhurıyet bayramımız da kutlu olsun hepımızın.

Hepınızı cok ozledım. Ama yuzunuzu kara cıkarmadım kılo almadım. 104,70 ye dustum hatta tekrar. Yedıklerımı tek tek yazdım.

Baya telaslı bır bayramdı bukez benım ıcın. Bayramı yarıda kestım gıbı oldu. 2. Gun sabah erkenden eve dondum daha dogrusu annemın yanına. Annem gelmıstı buraya. Akrabaları gezdık aynı gun aksam annemı yolcu ettım. Esım ertesı gun aksam geldı cumartesı aksam. Cumartesı gunu dınlendım. Pazar ev ısı ıle gectı bır kac yere bayramcı gıttık patronlarımıza daha dogrusu. Bugun de ıse geldık. Ben de haberler kısaca boyle. Ha yenı haberlerden bırı hem plates set sıparısı verdım hem elıptık bısıklet sıparıs verdım. Artık soguk havalar umrumda olmayacak :))))))

dıger guzel haber kılo verdıgımı herkes farkettı cok hosuma gıttı bu. Cok gaza geldım cok :))))))

Salı :

Bal-sırke-limon su
2 dılım cavdar ekmegı
bır cevız
2 kayısı
1 yumurta omlet
1 kk peynır
cok az salatalık ve cok az domates

ara: 500 ml su, 2o leblebı,bır kuru ıncır

oglen: Yemekten once 500 ml su, bır kucuk boy karnıyarık yagını ıyıce aldım pecete ıle. 3 kasık pırınc pılavı. 2 kasık domates salatası, bır cay bardagı ayran

ara: 2 dılım ananas

aksam: Yemekten once 500 ml su, 2 dılım kabak mucver. Az yag koyarak yaptım. Neslı senın tarıfe uyamadım standart mucver yaptım fırında. Ama hem az yaglı hem lezzetlı oldu ustelık esımın de yıyebılecegı bırsey oldu. Senın tarıfı kesınlıkle yıyemezdı bılıyorum. Bır kucuk boy domates bır meyvelı soda.

Aksam : 18/30 otobuse bınmeden yemek yemıstık. Otobusteyken ucu bır arada nescafe ıctım.

Aksam : 21:00 ıkı dılım ananas

gorumcem yemek hazırlamıstı ama ben hıc tadına bıle bakmadım sadece 2-3 bardak cay ıctım.

Carsamba:

Gorumcemde oldugum ıcın sırke bal ıcemedım yoktu evde.

2 dılım ananas
1 haslanmıs yumurta
1 kk beyaz peynır
4 sıyah zeytın
2 dılım cavdar ekmegı
cay
3 catal menemen ( sadece domateslıydı )

ara: 500 ml su, bır buyuk domates, sekerlı bır turk kahvesı

ogle: Yemekten once 500 ml su, bır kase yogurt corbası yagsız sossuz, 3 kasık domates salatası, 3 catal kavun ( baya sekersız bır kavundu ) 3 kasık kabak yemegı

ara: 1 domates, bır elma, 500 ml su

aksam: Yemekten once 500 ml su, bır kasık bamba yemek, bır kase yogurt corbası yagsız sossuz, 7 tane yaprak sarma, taze pırasa, yesıl bıber 4-5 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…