Günaydın kızlar, topic sakin ama herkes yoğun, muhtemelen ondan. Benim akşam misafirim geldi, diyet tabi rafa kalktı. Zaten makarna çok severim ve özlemişim, 1,5 tabak yedim valla

1 kadeh te şarap. Ama üstüne baklava almıştık, eşim ve arkadaşım yedi, ben 1 tane bile yemedim. Hiç değilse buradan takdir toplayayım
Yalnız kıymalı makarna enerji bombası gibi bir şey denmiş ama, ben kıymayı yağsız dana etinden çektiriyorum, bir de 1 paket makarna için hazırladığım sosa 2 yemek kaşığı zeytinyağı koydum sadece. Bol domatesli, biberli falan oluyor. Neyse işte kötünün iyisi..
Sabah kahvaltı da da normalden fazla yedim. 1 simit, 1 kk peynir, domates, salatalık, 3 tane zeytin, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 haşlanmış yumurta. Ya böyle yazınca hiç iyi olmuyor arkadaşlar, resmen rahatsız oldum yediklerimden. Öğlen dengeleyeyim ben bari, yoksa pazartesiye ne kaldı şurada. Ama misafirim bütün haftasonu bizde ve bolca yeme içme organizasyonu olacak. Ama en azından yarın epey yürümeyi ve yürütmeyi planlıyorum.
Ben de bu ara sık giremeyeceğim, fırsat bulunca yine girer yazarım ama.