kızlaarrr ben geldiimmmmm

ananemlerdeydim dünden beri şimdi eve geldim hemen raporumu vereyim sizleree
dün akşam ananeme haber vermeden gittim zaten hazırlanmasın diye. ama o hemen biber kızartması yapmış ( büyük salçalık biber gibi onlardan, ama yagda deil tavada kızartmış az yaglı yani diğeri kadar zararlı deildir die umuyorum.. ) 1 tane ondan yedim, 2 tane köfte, 2 kaşık da pilav yedim. ekmek yemedim.
sonra da 1 top dondurma yedim akşam 9 gibi.. dün toplamda da 1 saat falan yürümüşümdür..
gece yatarken de ananemi tembihledim. sabaha sakın hamurlar kekler yapmıyorsun 1 haftamı ziyan etmiyorsun diye. o da sağ olsun dinlemiş beni..
sabah kahvaltıda domatesli yumurta ve 1 dilim kızarmış ekmek yedim. yarım kk da peynir.
ara öğünde 3 tane diyet biskuvi, 5 6 tane fındık yedim..
öğle yemeginde de ekmeksiz çorba içtim..
akşam yemeginde de mangal yapmışlardı. 2 parça tavuk, 1 parça da sucuk yedim ( aslında sucugu yemeseydim iyiydi de çok koktu bee

) yine ekmeksiz tabi ki..
5 gibi yemiştik yemegi. o yuzden de az önce bir kase yoğurt yedim içine pul biber dökerek..
şimdi de leslie yapmaya gidiyorum bu hafta sonu çok yedim sanırım o yuzden 45 dk yapacamm

umarım tartı da yarın kötü sonuçlar yaşamam

rakibbiiimmmm

iyi yolculuklarr.. güle güle git güle güle gel inşallaahh

dün bugun biraz fazla yemiş olabilirim, ama tam gazla devam edeceğim ve bu hafta olmasa bile haftaya mutlaka geçecem seni görürsünn