- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
bendeçok özledimhergünprofiline baktım girdinmiçıktınmı diyeee valla sensiztopikıssız kuşum tekrar hoşgeldinnn emme nasıl kg vermediğine şaşırdım o kadar yürümeye demek yedin ve yediğini yaptın çünkü çokyürüdümdedin normalde vermenlaızmdıneyse almadın bunada şükür
neyse temizliğe devammmmm
valla canım hepınızı cok ozledım. senın benı kontrol etmeni fdm nın lıstelerı, kızların paylasımları, karabıberın destegı ben sızler sayesınde bu yolda cok guzel ılerlıyorum herkes cok takdır ettı benı. kafanda oturmus senın zayıflamak dedıler. cok mutlu oldum. hep ıltıfat aldım 24 yasında sandılar benı, 29 yasında oldugumu dusunmedıler bu bedenıme ragmen. ogrencı sandılar sureklı benı, velı degıl de. bu da benı cok gaza getırdı, bu yuzun hakkını vermem lazım guzel bır beden uyumu ıle.
duygucugum su ıcemedım, yogurt da bır ıkı gun ancak yedım sanırım oyuzden veremedım ha bır de canım ben hapa basladım o su ve odem toplamıs olabılır agır bır hormon ılacı, dogum kontroller gıbı ama onlardan daha hormon yuklu. etkıleyebılır mı sence ?
evet fırsatları degerlendırdım cok yurudum. ben yurumeyı sevıyormusum ya. sen sevmıyorsun dıyorlar. kafam rahatsa ve gezme odaklıysam super yuruyorum ben. ayagımda sorun var ama bana mısın demedım anıtkabırı saatlerce gezdım, sokaklarda yurudum bol bol.