Günaydın kızlar, yazdıklarınızı okumayı anca bitirdim. Yavaş yavaş aile gibi olduk sanki, kim nasıl, ne yapmış merak ediyorum valla:) Ben dün gece yarısına kadar çalıştım, projemi yaptım, sunumu hazırladım ama bilgisayar başındayım. Dün malum bir bulgur pilavı kaçamağım oldu ama geç saatlere kadar çalışmama rağmen acıkmadım, bu da çok hoşuma gitti. Ben de tartım sonucundan memnunum ama Duygu'nunki gibi fotoğraflık bir şey yok ortada. Bu arada Duygu, çok merak ettim ne kadar gittiğini, pzts öğreneceğiz artık.
Bu arada uzun zamandır giydiğimde sıktığı için ve düğmeleri kapanmadığı için giyemediğim gömleklerim vardı, sunum için denedim ve oldular, gayet te güzel oldular, çok keyifliyim yani:) Bir de ben pantolonun içine gömleğimi koyup, güzel bir kemer takmayı çok severim, uzun bir aradan sonra gömleğimi pantolonun içine koydum ve fazlalık görünmedi:) Sporla birlikte kilo verince bedende incelme oluyor:) Bu hafta işler çok yoğundu gerçekten ama haftaya izin aldım, evde yayılacağım, dinleneceğim, ev işleriyle uğraşacağım biraz. Bir sonraki hafta yine yoğun olacak çünkü, enerji depolamam lazım.
Sabah kahvaltıda, iki dilim tahıllı ekmek arasına Antep salçası ve Pınar beyaz light peynirden sürdüm ve onu yedim. Yanında da 1 tane salatalık ve ayılmam için zorunlu olan 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe. Bugün ara yapamadım, sunum anca bitti çünkü, birazdan da yemeğe çıkacağım.