Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Kızlar, hepinize merhaba. Dün de bir ara girdim yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım, internet pek iyi değil. Bugün de girdim fırsat bulunca, uzak kalırsam kendimi kaybederim diye korkuyorum, gerçi tabloya bakınca epey vasat olmuşuz bu sefer zaten. Benim şişliğim daha inmedi, sürekli maydanoz yiyorum koyun gibi ama hala tartıda epey + çıkıyor, Pazar günü asıl belli olacak bakalım. Regl bir bitsin de. Antalya'nın sıcağında denize de giremiyorum, otelde yürüyüp duruyorum.
Yazdıklarınızı okudum, Duygucum kargo işinin hallolmasına çok sevindim, inşallah ürünlerin sağ salim ulaşır, güle güle kullanırsın.
Çeşmi kız yine kilo vermişsin, aman maşallah, darısı başıma:)
Suna ve Çimen, sizleri de tebrik ediyorum:)
Fdm ve ben tam rakip olduk, omuz omuza gidiyoruz, 300'er gram verdik, 600'ar gram aldık. Aynı zamanda da regl olduk. Fahri kardeş olduk:)
Pomo'cum canım benim ne güçlü bir kadınsın sen, tebrik ediyorum. Hepsi geride kalacak ve yaşadıkların senin için önemli dersler olmuş olacak. Ben kesinlikle senin en iyi şekilde bu süreci geçireceğini düşünüyorum. Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim, ne olur kızma ama, karadenizli damarım kabardı, buradan koşa koşa gelip kocanın kafasını azıcık duvara vurma isteği uyandı bende. Şiddete karşı bir insanım ama ne yapayım..Bulmuş senin gibi hatunu, şımarıklık yapıyor, Allah yaptığı eziyeti kimsenin yanına bırakmaz, bunu unutmaması lazım..
Kızlar bana müsade, hepinizi öpüyorum, fırsat bulunca yine gelirim. Yazamasam da yazdıklarınızı okuyorum.

Kızlar, hepinize merhaba. Dün de bir ara girdim yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım, internet pek iyi değil. Bugün de girdim fırsat bulunca, uzak kalırsam kendimi kaybederim diye korkuyorum, gerçi tabloya bakınca epey vasat olmuşuz bu sefer zaten. Benim şişliğim daha inmedi, sürekli maydanoz yiyorum koyun gibi ama hala tartıda epey + çıkıyor, Pazar günü asıl belli olacak bakalım. Regl bir bitsin de. Antalya'nın sıcağında denize de giremiyorum, otelde yürüyüp duruyorum.
Yazdıklarınızı okudum, Duygucum kargo işinin hallolmasına çok sevindim, inşallah ürünlerin sağ salim ulaşır, güle güle kullanırsın.
Çeşmi kız yine kilo vermişsin, aman maşallah, darısı başıma:)
Suna ve Çimen, sizleri de tebrik ediyorum:)
Fdm ve ben tam rakip olduk, omuz omuza gidiyoruz, 300'er gram verdik, 600'ar gram aldık. Aynı zamanda da regl olduk. Fahri kardeş olduk:)
Pomo'cum canım benim ne güçlü bir kadınsın sen, tebrik ediyorum. Hepsi geride kalacak ve yaşadıkların senin için önemli dersler olmuş olacak. Ben kesinlikle senin en iyi şekilde bu süreci geçireceğini düşünüyorum. Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim, ne olur kızma ama, karadenizli damarım kabardı, buradan koşa koşa gelip kocanın kafasını azıcık duvara vurma isteği uyandı bende. Şiddete karşı bir insanım ama ne yapayım..Bulmuş senin gibi hatunu, şımarıklık yapıyor, Allah yaptığı eziyeti kimsenin yanına bırakmaz, bunu unutmaması lazım..
Kızlar bana müsade, hepinizi öpüyorum, fırsat bulunca yine gelirim. Yazamasam da yazdıklarınızı okuyorum.
ay çok tatlı yazmışsın fahri kardeş ha bayıldım... aynen nesli biz senle hep aynıyız.. birlikte alıp veriyoruz...çak ortak
:13:

ayy kızlarr, vampir günlükleri izleyen var mı aranızda, dün gece yayınlanan bölümü izledim şimdi, 1 saattir sonunu açıp açıp ağlıyorumm.. bana neler oluyor yaa.. son günlerde sürekli bir depresyon hali, sürekli bir can sıkıntısı.. ayy bana neler oluyorrrr :43::43:

Bu sabah :
Ballı-sırke-lımonlu su
Bir orta boy kase corn flakes ve süt
Bir ceviz
Bir incir
Bir tutam dere otu
500 ml su
Ogle: yemekten once 500 ml su, yagı alınmıs menemen, orta boy kase mercımek corbası, bır cay bardağı cacık, bır dılım cavdar ekmegı.

Ara: 1 yesıl cay kıraz saplı klasık cayım, 1 ml su, 15 leblebı, bır tutam dere otu, orta sekerlı turk kahvesı

Aksam: esımle alısverıs yapmamız lazım mutfak ıcın. Alısverıs oncesı yemek yıyecegız. Sureklı şaka yapmaya calısıyor ama ben de ınat ettım acık bır sekılde ozur dılemezse ve soz vermezse, aynı davranacagım suratsız degılım hatta konusuyorum ama umursamaz bır tavrım var. Sık sık kendı basıma dısarı cıkıyorum elımde su vs ıle ara yapıyorum dısarda. Onu cagırmıyorum mesela.

Yemekten sonra bır arkadasımıza caya gıdecegız belkı de 50 gundur kımseye gıtmedık. Zaten bu 50 gun ıcerısınde ben de bır kez gıtmıstım bır arkadas. Bayanlar olarak toplanmıstık. Degısıklık olsun dedım dun. Ok dedı onayladı.

tamam haber veririmm cnmm içleri peluşlu sıcak tutarr ,
sağlıklı beslenmeden vazgeçmemene sevindim insanın morali bozulunca salıyor çünküneyse sen güçlübirkızsınn..

gucluyum ama yoruldum da yalan degıl. ALLAH tan hayırlısı bakalım.

senı cok ozledım uzunca sohbet edelım ıstedım ama ısım cıktı ve gıremedım bu saate kadar kusura bakma. yarın msn den mı gorussek acaba sen de musaıt olursan tabıkı. malum bayram temızlıgı var. evın yalıtımı bıtınce ben o ısı hallettırdım cok sukur, zaten bayramda da burda olmayınca cok asırı detaylı bır temızlıge ıhtıyacım olmadı ama senın ıslerın olabılır tabıkı canım.

selam kızlar nasılsınız ben daha iyiym çok şükür

bu sabah baskül bana kafayı yedirtecekti arkadaşımla sabah yürüdük sonra bana geldik kahve içmeye kahve su içtim arkadaşım gidince afedersiniz tuvaletten sonra tartıldım 3 kere 65.00 gösterdi 4. seferde 65.700 gösterdi ben enaz 5 kere çıkmazsam üzerine içim rahat etmiyor alçak baskül intikam aldı benden :22: al sana dedi şimdi kaç kiloyum anlamadım inşallah en azından artılarımdan kurtulurum ama şişim kızlar farkındayım üşütmüşüm sanırım karnım sürekli agrıyor

duygu sorununun çözülmesine sevindim canım bende açılmıyor resimelr göremiyorum

pomo canım çok geçmiş olsun Allah c.c. size sevdiklerine bagışlamış teyzeni.bence bikaç gün sonra git belki şimdi gidince utanır hassas bi durum ama muhakkak git destegin ona iyi gelecektir.Rabbim kimseye kaldıracagı yükler yüklemezmiş elbet sıkıntıları sona erecektir inşallah.

ıyı olmana sevındım canım. ben artıları bugun atmıs gorunuyordum umarım sen de atarsın.

cok sagolasın. çok buyuk şoktayım ustumden atamıyorum bır turlu. evet cok sukur ALLAH bıze bagısladı onu. kımseye yasatmasın Rabbım aynısını ınsaallah.

ben de onu utandırmak ıstemıyorum canım. tam dogru tespıt yapmıssın. ben bayramdan sonra gıtmeyı dusunuyorum oyuzden. bırkac gun sonra gıdemem. salı gunu konyaya gıdecegız bayram ıcın. gunduz ızın alıp cıkacagız ıste. ancak bu haftasonu gıdebılırdım. ben de bayram sonrasına erteledım.

ayy canım ödüm koptu okurken kötü bir son olacak diye ama neyse ki bişey olmamış. mutlaka yaşanan yıkım da kötü ama telafi etmesi için, tövbe etmesi için zaman var önünde. sevindim buna canım. umarım en yakın zamanda ruhen de toplar kendini teyzen, sizin de imtihanınız bu olur ve başarıyla geçersiniz bu sınavda..

ben moralim bozuk oldugu zamanlarda ya kendimi yemeye veririm, yada süsümden vazgeçer paçoz bi şekilde gezerim, ama helal olsun sana okudum da makyajını yine yapmışsın, yediklerin de iyi gidiyor, şişkinliğinde geçmiş tebrik ederim valla :16:

darısı hepimizin başına inşalahh :26:

valla bende ilk sıradaki diyecektim zaten de onu almışsın :16: ben de çok begeniyprum bunları ama yurtta imkanım yok, yerler hep taş çok çabuk eskiyor, o yuzden okulun bitmesini memlekete dönmeyi bekliyorum ev botları için.

bi tane vardı bende cart turuncu :1: bayılıyordum ona tüylü tüylü çok keyifliydi giymesi, geçen sene yurda getirdim, 2 senedir evde hiç bişey olmamıştı. yurtta bi kışta giyilmez duruma geldi, o yuzden terlikle idare edecem 1 sene daha sonra istedigim gibi alacam hepsini kendi paramla hem de :34:

annem de bi sürü alışveriş yapmış bugun internetten benim için, şimdi onları inceleyecem, yarın da kardeşim para yollayacak bayramlık bişeyler bakacam :1:

annemle tel de konuşuyoruz bugun, geçen seneki kotlarımın hepsine şimdi girebiliyorum, bi tane modeli dar olan vardı ona bile sığıyorum, ama diğer 2 pantalonumu neredeyse patlatacakmışım onu fark ettim. resmen ağları falan aşınmış, dedim işte anneme de, arefe günü kot alalım bana, durum böyle böyle diye. bekle de iyice sayıflayınca alalım diyo. dedim o zamana kadar kışın kırmızı pantalonla mı gezeyim :1:

bakalım çarşamba günü belli olacak asıl pantalon bedenim nasıl değişmiş :18:

ayy ne çok kkonuştum ben yaaa :52:

bende mi bi şok yaşatsam acaba, çikolatalar cipsler falan yesem acaba yeterince şaşırır mııı :33: :33:

neyse şimdiş bugunu yazıyorumm..

kahvaltı (8.00)

domates, salatalık, beyaz peynir in yanında 2 yk sucuklu yumurtanın sucuksuz kısmı :1:

1 top kepek ekmegi

ara öğün (11.00)

1 bardak sütlü nescafe

1 minicik zencefilli kurabiye

öğle yemegi (13.15)

1 tabak kıymalı karnabahar yemegi (susuz)

1 kase cacık

şimdi yurttayım, öğleden sonra 1 elma yerim belki uyumazsam :1:

akşam yemeginde de fırın piliç var ve domates çorbası. makarna da var ama onu yemem. bide bolca salata tamamdır, bugun 45 dk ya yakın yürüdüm, akşam da çıkabilirim ama belli olmaz bakalım :34:

çok konuştum özür dilerim kızlar kafalarınız şiştii :50:

canım cok sukur ALLAH bagısladı bıze onu. dun tam yuruyus yaparken ogrendım. kıtlendım kaldım resmen.

kafam hep onda, o andan berı. ıyıymıs bugun dıger teyzemden haber aldım.

bana gelınce ben esıme kızıp dıyetı bıraktım esıme kızıp kendım ıcın bırsey yazmadım sorunlarıma aıleme ıs stresıne gomulup kendımı unuttum. artık ne olursa olsun daha bakımlı olacagım dıye karar aldım. nasıl kı saglıklı beslenmek ıcın ugrasıyorsam daha bakımlı olmak ıcın de ugrasacagım dedım.

neslı ve narın sıze uzun bır cevap yazacagım su an cıkmam lazım. hepınızı opuyorum ıyı kı varsınız fahri kardeş fahri dost oldunuz hepınız valla.

vee akşam yemegii... (18.00)

1 kase domates çorbası

1 fırında tavuk but

3 4 çatal patates kızartması

2 yk makarna

2 yk yoğurtlu mantar salatası

hayır patatesi ve makarnayı niye yedim ki ben.. şuurumu kaybediyorum resmen yaa.. bana neler oluyoorrrr :47::47:midem rahatsız oldu soda içiyorum şimdi de. ama yok birtazdan bi türk kahvesi içecem onun dışında bu akşam açlıktan ölecen deseler bişey yemeyecemm.. yeter bee saçmalıyorum artk haaa :47::47:

selam kizlar ben cok giremiyorum gercekten rahatsiz oluyorum bu durumdan ama bayramda yaklasti diye hem is ev temizligi yarinda yemege misafirim var bugun isten sonra tum gun ev temizledim..hafta icide isten sonra gidip kaynanamin evini temizleyecem yani full dolu olacam inanin cok yoruldum hic evden cikmasam hatta yataktan hic cikmasam

sabah
bir dilim ekmek
kk peynir
2 zeytin

ara
1 avuc beyaz leblebi
2 ceviz

ogle
yok
ara
1 ceviz

aksam
1 biskuvitli ekmek
kk peynir
3 dilim salam

ara
meyveli yogurt

bugun canim yemek yapmak istemedi esimde yoktu canim salata falanda istemedi..bu aralar bende adet olacam cok sisim yaaaa

slmmkızlarrrr yedklerimi yazmaya geldimm:D
sabah
1 kb peynir
5 yeşil zeytin
tere domates
patates kavurmayı 2 kaşık bolca
2 fincan çay

öğle:
1 brovni
1 türk kahvesi

ara 1 nar

akşam
1 kase domates çorbası
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
salata
havuç meze
1 bardak fanta

ara
2 bardak çay
1 kase çekirdek

1 nar
2 mandalina:))

ayy kızlarr, vampir günlükleri izleyen var mı aranızda, dün gece yayınlanan bölümü izledim şimdi, 1 saattir sonunu açıp açıp ağlıyorumm.. bana neler oluyor yaa.. son günlerde sürekli bir depresyon hali, sürekli bir can sıkıntısı.. ayy bana neler oluyorrrr :43::43:

ben ızlemedım ama o duygusal haller bende de var. regl donemımıme daha baya var ama agladım aglayacagım durumundayım boyle zamanlarda aılemı daha fazla ozledıgım ve ozlemden dolayı hemen aglamaya basladıgım anlar olur.

sanırım burcumuz şu an bu etkı alanında.

ısyerınde adasım olan bır arkadas var. adasımız olan bır arkadası varmıs ben tanımıyorum. bu sabah dogum yapmıs. ....... dogum yapmıs dıyıp duruyor aradıgı herkese. bır garıp oldum adımın bu sekılde sureklı gecmesınden.

Back
X