Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

evrim fsh yüksekliğine soğan kürü ve hayıt tohumu özellikle tohumu kaynatıp içiliyor çok iyi geliyormuş.aslanpençesi civanperçemi adaçayı bunlarıda yaptınmı...allah istiyenlere en kısa zamanda nasip etsin..

umarım bizde senin gibi bi sürprizle karşılaşırız allah bebeğinle mutlu mesut bi aile olması dileğiyle

Teşekkürler ümmüseleme, bu ay soğam kürünü deneyeceğim. Rabbim hepmize şifa verir inşallah. Senin durumun nedir?

umarım bizde senin gibi bi sürprizle karşılaşırız allah bebeğinle mutlu mesut bi aile olması dileğiyle

İyi dileklerin çoook sağol, sağlıkla kucağıma alayım başka bişey istemem. Rabbim SANA DA VE DİĞER ARKADAŞLARIMI DA TEZ ZAMANDA NASİP EDER İNŞAALLAH..

bugün yumoşlar toplandı. 6 tane. yarın durumları hakkında bilgi vercekler.nurel hikayen çok güzel ya.inşallah kucağına almak nasip olsun

bu arada bakalım yaptığım kürler ve şifa niyetine yediğim şeyler yumoş kalitemi nasl etkiledi öğrenicez

bu arada bakalım yaptığım kürler ve şifa niyetine yediğim şeyler yumoş kalitemi nasl etkiledi öğrenicez

Canım 6 yumoş süper..İnşş hepsii iyi kalite embriyolar olurlar..Darısı başıma diyorummm..En azından yumurtalıklarımın uyarıldığını bile görsem nasıl sevinicem anlatamam..Bende opudur transferdirr bunları yaşamak istiyorumm..Bakalım perşembe günü belli olacakk..Senden de inş hayırlı mutlu haberler alırız.

Teşekkürler ümmüseleme, bu ay soğam kürünü deneyeceğim. Rabbim hepmize şifa verir inşallah. Senin durumun nedir?

benimde yumurta rezervim az canım bende incir kürü deniyorum tüpden önce belki kaliteli yumoşlar olur allah emeklerimizin karşığını tez zamanda versiin..soğan küründen sonra inciride deneyebilirsin canım fsh için buğday çimi de çok iyi geliyormuş...belki kendiliğinden gelir bebişler :)işallah tez zamnda

merhaba arkadaşlar 5 buçuk yıllık evliyim

bissürü tedavii ,aşılama neler neler denedimolmadıı.. doğal yolla 2 defa olduu fakat ikisde düştü ... 2. si geçen sene nisanda düştü..

ve 2 ay ÖNCE azmettimm neler neler yaptım şükürler olsun Rabbim dualarımı kabul etti , cabalarıma cvp verdii:)

önce 15 gün soğan kürü....

sonra adetin 3. günü doktoruma danışarak klomen kullandım..

klomen bitti 8 gün incir suyu içtim 2 günde havuçlu incirsuyu içtim....

adetin 15. günü belime yakı yapıştırdım 2 gün beklettim.............

ve presed jel kullandımm

artık hangisinin faydası oldu bilmiyorum ama Rabbim nasip etti şükürrr.....

bu arada 2 AY ÖNCE cem demirel tüp bebek veya aşılama yaptırın demişti...

Rabbim yeniden tedavilere gerek bırakmadan doğal yolla nasip ettii....

İNŞALLAHH HEPİNİZ BU MUTLULUĞU BU AY YAŞAYINIZ

bugün yumoşlar toplandı. 6 tane. yarın durumları hakkında bilgi vercekler.nurel hikayen çok güzel ya.inşallah kucağına almak nasip olsun

işallah yumoşların kaliteli döllenir sana bebiş olarak gelir canımm..hayırlı güzel haberler alırsın ve verirsin işallah..

umarım yaşarız ama ben fsh düşüremedim o kadar şey yapıyorumki yine gittim 41 çıkıtı yine hüsran ve ardı ardısı kesilmeyem moral bozukluğu krizleri

hadi bakalım stres yapma kasma kendini rahat ol umarım kaliteli çıkarda emeğin boşa çıkmaz bizi merakta koyma

ümmücüğüm düşmedi fsh yine çok yüksek çıktı çok istiyorum heralde daha zamanım mı var anlamadım bu buğday çimi nerde bulabilirim

Canım Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah. Bu kürler çok mucizevi, bugün başka bir başlıkta eşinde sorun olan bir arkadaş keçiboynuzu kürünün 2. ayında hamile kaldı. Bu kürler sayende senin, benim ve buradaki tüm arkadaşlarımızın da normal yolla olur inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!

umarım yaşarız ama ben fsh düşüremedim o kadar şey yapıyorumki yine gittim 41 çıkıtı yine hüsran ve ardı ardısı kesilmeyem moral bozukluğu krizleri

canım şu ibrahim saraçoğlunun sitesine bi mail atsan hamen cvp veriyolar umarım sanada en doğru kürü önerir , bide moralini yüksek tutmaya çalış yüce Rabbim inşalah nasip edicekk ben inanıyorum ...

Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç.Dr. Eda Karacan'nın yürüttüğü çalışma için yaklaşık 25 dakika süren ve anne baba olma isteği ve üretkenlikle ilgili aşağıdaki linkteki anketi doldurmanız rica edilmektedir.

Bu ankete aşağıdaki koşulları sağlayanlar katılabilecektir:
1- En az 2 yıllık evli olup çocuk sahibi olmayanlar
2- Evli olup, 5-25 yaş arasında en az 1 çocuk sahibi olanlar

Lütfen aşağıdaki linki uygun olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşınız.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvRl9VNlZieHUxR0hnaHotazdDcGc6MQ

hepinize selam arkadaşlar rozella tedavin ne aşamada transferin oldumu canım ...güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz..rowina ibrahim saraçoğlunun kürleri gerçekten çok güzel bencede bi araştır..buğday çimi wheat grass diye geçiyor canım int sitelerinden bulabilirsin yada kendin yetiştirip suyunu içebilirsin fsh yi düşürüyormuş canım allah hepimizin yardımcısı olsun..işallah kendiiğinden hamiş kalırız arkadaşlar ...allahım dualarımızı tez zamanda kabul etsin...

amiinnn...işallah seninde allah tamamına erdirsin darısıda bizlere olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…