hah! işte o test.evet tek embriyo trans edildi.ve bu denemede daha önce söylediğim gibi bebek tutunsun diye çizdiler.
hangi merkezde yaptırdın rozella? Benimkiler çizildi mi hiç bilmiyorum ama sana faydası olmuş demekki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hah! işte o test.evet tek embriyo trans edildi.ve bu denemede daha önce söylediğim gibi bebek tutunsun diye çizdiler.
Embriyonun zarının inceltilmesi - assisited hatching (aha) kimlere ve nasıl uygulanır?
Assisted hatching (AHA): Embriyonun rahim duvarına tutunmasını kolaylaştırmak için, etrafını saran zarın inceltilmesi ya da açıklık oluşturulması işlemidir. AHA'nın uygulandığı durumlar:
• 35 yaş ve üzerindeki olgulardan elde edilen embriyolar
• Embriyoyu saran zarın kalın olduğu durumlar
• Yavaş bölünen embriyolar
• Daha önceki denemelerinde iyi kalitede embriyo transferine rağmen gebelik elde edilememiş olgular
• FSH hormonu sınırda ya da yüksek olan olgular (12 MIU /ml ve üzeri)
• Embriyo biyopsisi yapılacak embriyolar
• Dondurma - çözme sonrası elde edilmiş embriyolar.
AHA kimyasal, mekanik ya da lazer yöntemiyle yapılabilir. Bu işlemin özellikle kalın zarla çevrili ve yavaş gelişen embriyolarda, embriyo ile rahim duvarı arasındaki uyumu sağladığı ve tutunmayı arttırdığı düşünülmektedir.Merkezimizde transfer öncesi tüm embriyolara rutin olarak AHA (embriyo zarının inceltilmesi işlemi) uygulanmaktadır.
canım topğin başların da yazmıştım.6 lt suya 400 gr böğürtlen kökünü atıp kaynat.30 dk kaynasın.södür ve soğut sonra süz. sabah akşam aç eşinle şifa niyetiyle iç.1 çay bardağı. ya adını hatırlamıyorum am iri yapılı bir kanser uzmanı profösör var hani haberlerde çıkıyo. o dr. böğürtlenin herşeyinde bol tüketin diyo ekan topuzmuydu neydi. aktarlarda bügürlen kökü, böğürtlen çiçeği satılıyor. topk başındada söyledim kanser hücrelerine dahi iyi geliyo. hücre yeniliyo
hangi merkezde yaptırdın rozella? Benimkiler çizildi mi hiç bilmiyorum ama sana faydası olmuş demekki.
umutsuz sen nerde yaptırdın tedavilerini
kayseri de ve ankara anatolia da yaptırdım ben selbu.
Kayseri'de ne yaptırdın canım..
Ben de kayserideyimmm
Yeni öğrendim bende...
Amh çok düşük
Fsh çok yuksekkkk:18:
Hayirli cumalar
Rabbim dualarimizi kabul Amellerimizi makbul eylesin ins Hamile kalan kardeslerimize hayirlisiyla kucaklarina almasini öpüp koklamayi nasip etsin
Bebek hasretiyle yanan maddi ve manevi emek veren ugrasan herkeze Mevlam su mubarek cuma gunu hurmetine hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin Aminnnnnnnnn
Bende bu ugurda coook ugras verenlerdenim coook savastim emek verdim tum olumsuzluklara ragmen yavrumu Rabbim nasip rtti sukrolsun hamddolsun benim hikayem coook uzun 20 sene ugrastim didindim coook zor gunler aylar seneler gecirdim.
8. migro tedavimde tek yumurtayla hamile kaldim.Denemedigim ottu cöptu kurler kalmadi bogurtlen kokunu bende icmistim ama biz daglardan sökmustuk kökleri bir ay kadar icmistim sabahlari coook aciydi denize dusen yilana sarilir misali cokmayan candan ümit kesilmezmis.
Her sey bir vesile inanin bu dunya imtehan dunyasi Allahu Taala kimini varligiyla kiminide yokluguyla imtehan ediyor önemli olan Rabbimizden gelene Razi olmaktir sabretmektir umutlu ve ümitle BEKLEMEKTIR:
Bizede son tedavimizde artik bu dosyayi kapatalim denildi bosuna ugrasmayalim yumurtalar bitti bitecek olmuyor olmaz artik denildi ben yurt disindayim buradaki hekimler dedi bana biz coook zoooor vakaydik esim azo spermi yani menide hic canli sperm yoook anca migroteseyle bulunuyordu.
Benimde rezervim coook azdi TURKIYEDE Allahima sukurler olsun 3. denememde Mevlam umudumuzu nasip etti simdide menepozla savasiyorum.
Allahim nasip ederse dilerse ogluma kardes istiyorum Tabiki Allahim bu duyguyu once olmayanlara tattirsin ins gercektende coook yoruldum yillarimi verdim.
fsh hormonum tavan yapmis hayirlisi turkiyeden hayit,civanpercemi,arslanpencesi,cobancantasi,adacayi,getirttim.
once bir sogan kurunu yapayim sonrada bu karisimlari icecem 3 ay hakkimizda hayirlisi neyse o olsun ins selam ve duayla Allaha emanet olun sevgiler.![]()