Taksi tutarız mecburen daha erken kalkarız çünkü durakta hep araç olmuyor beklemek zorunda kalıyoruzPeki o gelmezse neyle gideceksiniz?
Ya tamam anlarız ama geçen haftadan bu haftaya 10 lira mı geldiYakıta sürekli zam geliyor diye yapmıştır.
Hayır yahu hiçbir yere gitmiyoruz kargom bana geliyor o elimizde görüyor ya da bagaja atarken mecburen görüyorBenzine sürekli zam geliyor normal değil mi ?
Bir de anlaşma da ev işe okul arasında ve siz farklı yerlere de uğruyorsanız fiyat arttırması normal geldi bana .
Aaa ben kargo almaya falan da ugrusyorsunuz zannettim. Peki eşinize ne diyerek açıklama yapmış ?Hayır yahu hiçbir yere gitmiyoruz kargom bana geliyor o elimizde görüyor ya da bagaja atarken mecburen görüyor
Güzergah hep ev okul oldu
Hatta çok acil kayınvalideme gerekti hakkına girmeyeyim dedim eve geldim evden çıktım tekrar.
Benzine zam geliyor da 2 haftada 20 çok değil mi
20 de değil ama yaBunun benzeri gorumcemin şirketi de yaptı çok zorlandılar.
3 çalışanı taksiyle aldırıp iş çıkışı eve gönderiyorlar.
İş saatlerinde sadece geliş ve dönüş için.
Sürekli zam,bazen zamanında gelmeme,araba arızası gibi sorunlar oldu.
O araçla anlaşmayı bitirdiler.sirket kendi aracıni aldı ve şoför tuttu öyle kurtuldular
Ben olsam sizin yerinizde rahatsız olurum ama 4 kişi nasıl gidip geliceksiniz.birde kış geldi kar yağacak zorlanırsınız.
Ama o kişinin yaptigi çok ayıp.nasil anlastiysaniz o şekilde devam etmeliydi ama benzine zam geldi o yüzden fiyat arttırmış olabilir.
Ya tamam anlarız ama geçen haftadan bu haftaya 10 lira mı geldi
2 ayda 20 lira arttırdı
Yok kargolar bana okula geliyorAaa ben kargo almaya falan da ugrusyorsunuz zannettim. Peki eşinize ne diyerek açıklama yapmış ?
Km olarak hesaplayın.20 de değil ama ya
Günlük 40 veriyoruz şimdi 50 diyorKm olarak hesaplayın.
1 km de en az 1 lira zam geldi diye biliyorum ben.
Gidiş, dönüş 20 TL olabilir.
Bu dediğiniz zaman günlük 20 TL mi haftalık mi birde 5 gün kullanıyorsunuz zaten aracı.
Otobüs veya dolmuşla aynı fiyata mı denk gelecek.Günlük 40 veriyoruz şimdi 50 diyor
30 du ekimde düşünün 2 ayda 20 arttırdı
İşte bizim de amacımız oOtobüs veya dolmuşla aynı fiyata mı denk gelecek.
Arada çok fark yoksa en azından yaz tailine kadar idare edin ve başka zam yapmayın.
Şimdi soğukta otobüsle falan zor olur.cocuklar da zorlanır en azından ailece rahat rahat gidip geliyosunuz daha konforlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?