- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.205
- 348
Peki Bilmediğimden soruyorum gaz ile diğer yakıtlar aynı mı ? Aynı değil diye biliyorumEğer yol 5 km ise taksi ile 23 25 tl vereceksiniz. 6 km ise 26 30 tl bandı.
Yine günlük 50 tl yapıyor.
Günlük 60 üstüne çıkartmamaya çalışmanız kafi şu an. Zira taksi zammı da yoldadır.
Ya da uzun vadeli araç kiralamaya da bakabilirsiniz.
Elinizde birikmiş varsa araç alın.
Tamamına kredi araçlara da bakabilirsiniz, farkındayım günlük 50 tl çok görünüyor ama değil.
Bizim için geliyorKesinlikle o arabaya bi daha binmem. Sadece sizin için mi çıkıyor yoksa güzergah üzerinde misiniz? Bizim burda yoldan herhangi bir arac durup alıyor sabah işe gidenleri ve aldıkları ucret dolmuş ne alıyor ise o. Eniştem de iş yerinden biri ile anlasmislardi gidiş geliş dolmuş ücretine götürüyordu adam. Baştan fiyat konuşuldu ise zırt pırt zam olmaz banane benzine zam geldiyse haftalık zam mı olur?
Aracı değiştirin. Boşuna konuşmayı denemeyin ki zaten konuşmuşsunuz. Taksi kullanın, en azından fiyat belli.iyi geceler arkadaşlar
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var ben ikizlerimle aynı okuldayım benim sınıfımdalar (okul öncesi öğretmeniyim) gittiğim okula araç yok kendi aracımızda yok (ev kredisi veriyoruz)
Eşimin iş yeri de okuluma çok yakın mesafede neyse hep beraber gidiyoruz nasıl olsa deyip bi araçla anlaştık günlük parasını veriyoruz taksi ile aynı sadece o vakitli geldiği için anlaştık onla,adam anlaştığımız günden bu yana sürekli fiyatı değiştiriyor bu akşam da eşimi arayıp yine arttırıyorum demiş
Ben de eşime istemiyorum gelmesin dedim yani o kadar belli ki kurnazlık yaptığı çünkü daha geçen hafta arttırdı biz sesimizi etmedik her şey zamlandı dedik ama daha 1 hafta bitmeden yine yapılır mı yahu ?
Neden kurnazlık diyorum çünkü ben alışverişe çıkabilen biri değilim hem çocuklardan hem de sevmem,her şeyi internetten alırım,ne zaman gelsek eve kargoyla dönüyoruz o da gözler fıldır fıldır bakıyor Hatta en son eşim çarşıda mutfak alışverişi yapmıştı o akşam bi fiyat değiştirdi anladım hemen ondan diye..
Yani baştan net bi fiyat söylesin ya da geçen hafta belirledik tekrar değiştirmenin mantığı nedir ?
Siz olsanız adamın gelmesini ister miydiniz yoksa yol mu verelim aşırı sinirlendim yani adam her canı istediğinde değiştirecek bu gidişle öyle değil mi ama ?
Korsan taksi tuttunuz yani. siz korsana yönelirseniz kayıt dışı iş yaparsanız adam da fiyatı arttırmakta kurnazlık yapmakta bir sakınca görmez. Bu yaptığınız suç biliyorsunuz dimi? iki taraf da bundan dolayı para cezası alıyoriyi geceler arkadaşlar
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var ben ikizlerimle aynı okuldayım benim sınıfımdalar (okul öncesi öğretmeniyim) gittiğim okula araç yok kendi aracımızda yok (ev kredisi veriyoruz)
Eşimin iş yeri de okuluma çok yakın mesafede neyse hep beraber gidiyoruz nasıl olsa deyip bi araçla anlaştık günlük parasını veriyoruz taksi ile aynı sadece o vakitli geldiği için anlaştık onla,adam anlaştığımız günden bu yana sürekli fiyatı değiştiriyor bu akşam da eşimi arayıp yine arttırıyorum demiş
Ben de eşime istemiyorum gelmesin dedim yani o kadar belli ki kurnazlık yaptığı çünkü daha geçen hafta arttırdı biz sesimizi etmedik her şey zamlandı dedik ama daha 1 hafta bitmeden yine yapılır mı yahu ?
Neden kurnazlık diyorum çünkü ben alışverişe çıkabilen biri değilim hem çocuklardan hem de sevmem,her şeyi internetten alırım,ne zaman gelsek eve kargoyla dönüyoruz o da gözler fıldır fıldır bakıyor Hatta en son eşim çarşıda mutfak alışverişi yapmıştı o akşam bi fiyat değiştirdi anladım hemen ondan diye..
Yani baştan net bi fiyat söylesin ya da geçen hafta belirledik tekrar değiştirmenin mantığı nedir ?
Siz olsanız adamın gelmesini ister miydiniz yoksa yol mu verelim aşırı sinirlendim yani adam her canı istediğinde değiştirecek bu gidişle öyle değil mi ama ?
otogaz son 1 ayda en çok artan yakıt oldu.Peki Bilmediğimden soruyorum gaz ile diğer yakıtlar aynı mı ? Aynı değil diye biliyorum
Yorumlarınıza önem verdiğim için buraya yazdım maşallah buradaki kadınların çoğunluğu akıllı:) siz de çok mantıklı bi yorum yapmışsınız teşekkür ederim
Şaşırdım.Günlük 40 veriyoruz şimdi 50 diyor
30 du ekimde düşünün 2 ayda 20 arttırdı
Peki Bilmediğimden soruyorum gaz ile diğer yakıtlar aynı mı ? Aynı değil diye biliyorum
Yorumlarınıza önem verdiğim için buraya yazdım maşallah buradaki kadınların çoğunluğu akıllı:) siz de çok mantıklı bi yorum yapmışsınız teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?