Kurnazlık değil de ne ?

Sozlesme ile başlamak en iyisi aslında.
Zam oranında sizde fiyat arttirirsiniz zaten normali bu.
Ama şuan bence bu kadar eziyet çekmeyin birde dün gece benzine 50 kuruştan fazla indirim geldi onu da söyleyin en azından bilmediğinizi düşünmesin.

Ona yedireceğime daha erken kalkıp taksiyle gitsem daha mantıklı değil mi sizce

Ona yedireceğime daha erken kalkıp taksiyle gitsem daha mantıklı değil mi sizce
Başka arac da ayarlamaya çalışın.
Taksi ile anlaşma yapın hergun olacak ya sonuçta yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Açıkçası bende istemezdim,siz çok haklısınız ama 4 kişi,uzak mesafe,hava soğuk diye idare etmeye çalışırdım galiba.

Yok kargolar bana okula geliyor
Eşime yakıta zam geldi diyor
Sanki 20 lira zam geldi
Ben eşimin yumuşaklığını kullandığını da düşünüyorum eşim öyle pazarlık falan yapamaz o da buldu yoluyor
Bir haftada litre başına 2 lira zam geldi yahu. 10 km gidiyorsanız 20 lira eder zaten. İnsaf. Bi de adamı kurnazlıkla suçluyorsunuz.

Yol verin

Bir haftada litre başına 2 lira zam geldi yahu. 10 km gidiyorsanız 20 lira eder zaten. İnsaf. Bi de adamı kurnazlıkla suçluyorsunuz.
10 km yok işte maksimum 5-6 km yani 20 lira da olmaz
Bi de düzenli yolcuyuz günde 1-2 yolcu almakla 1 yıl boyunca hergün yolcu almak aynı olmamalı bnce

10 km yok işte maksimum 5-6 km yani 20 lira da olmaz
Bi de düzenli yolcuyuz günde 1-2 yolcu almakla 1 yıl boyunca hergün yolcu almak aynı olmamalı bnce
Valla o kendi bileceği iş. Belki düzenli yolcudan daha az kazanıyordur bilemeyiz. Sizin de işinize gelmiyorsa bırakın. Daha ucuza götüren bulursanız onunla anlaşırsınız.

Adamin kargolariniza bakarak fiyat artiracagini sanmam, aklima bile gelmez bu yuzden yaptigi.
Markette bir gun aldiginiz sey, ertesi gun 2 kati oluyor, gidip kasiyere, mudure kurnazlik yapıyorsunuz diyebiliyor musunuz?
Benzine gelen olaganustu zamlara bakarsak, hatta zamli fiyattan satmak icin benzini bile karaborsa yaptiklarini dusunursek normal deil mi?

Valla o kendi bileceği iş. Belki düzenli yolcudan daha az kazanıyordur bilemeyiz. Sizin de işinize gelmiyorsa bırakın. Daha ucuza götüren bulursanız onunla anlaşırsınız.
Daha ucuzu olmaz ama haftalık da fiyat değişmez
Taksiler bile her zam geldiğinde zam yapmıyor yani.
Biz vakitli gidip gelelim diye tuttuk başka artısı yok da.

Ya tamam da geçen ay arttırdı oturduk konuştuk her zam yapıldığında sen de yapacak mısın dedik yok kurtarır her türlü dedi sonra bu hafta tekrar arttırdı bana iyi niyetli gelmedi
Bi seferde 20 dese tamam ama her seferinde olmaz ki

Fark yok aynı şuan onunki daha çok olacak arttırsak
Sadece dediğim gibi vakitli gidip gelmek iyi oluyor

boyle konusmustuk diye hatirlattigizda ne diyor peki? Nasil bir aciklama yapıyor fiyat artimina?

Kargolara bakıp yaptığını düşünüyorum dememin nedeni şu mesela o gün kargom geldi adam biz indik eşimi aradı pazarlık yaptı
Bu defa da eşim mutfak alışverişi yapmıştı bağaja bıraktı biz eve geldik indik yine eşimi aramıştı yani ne bileyim ne dürtüyor da seni sabah demediğini dönüşte diyorsun
Sabah eşimle Yanyana oturuyor sesini etmiyor dönüşte arıyor pazarlık yapıyor

Fark yok aynı şuan onunki daha çok olacak arttırsak
Sadece dediğim gibi vakitli gidip gelmek iyi oluyor
O zaman baştan konuşun bu son zam, bir daha artırırsan taksiyle gidip gelmek zorunda kalacağız diye. Gerisini kendi bilir. Taksiyle aynıysa siz kazançlısınız şu anda çünkü bekleme derdiniz yok.

Daha ucuzu olmaz ama haftalık da fiyat değişmez
Taksiler bile her zam geldiğinde zam yapmıyor yani.
Biz vakitli gidip gelelim diye tuttuk başka artısı yok da.
Taksiler ortak karara, belediyenin yaptırımlarına tabi çünkü. Kafalarına göre zam yapamazlar. Siz ise kurala kanuna bağlı bir iş yapmıyorsunuz, arada sözleşme yok.

Taksiler ortak karara, belediyenin yaptırımlarına tabi çünkü. Kafalarına göre zam yapamazlar. Siz ise kurala kanuna bağlı bir iş yapmıyorsunuz, arada sözleşme yok.
Evet bunu biliyorum okul servisleri de öyle çünkü
Keşke baştan biz de sözleşme yapsaydık diyorum yani adam tutar yılbaşında da maaşınız arttı bana da zam yapın der
O potansiyelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…