Ben de böyle düşündüğüm için açıkçası istemiyorum artıkAdam durumunuzun fena halde farkında. Tam bir fırsatçı
Sozlesme ile başlamak en iyisi aslında.İşte bizim de aracımız o
Otobüsle 2 defa in bin yapacağız ve duraklar ev ile okula epey uzak
Yani bilmiyorum insanların böyle kurnazlığına yem olmak istemiyorum artık usandım cidden
Bakıcılarda da çok yaşadık baştan konuşuyoruz her şeyi sonra bi bakıyordum her ay maaşımı arttır muhabbeti
Ona yedireceğime daha erken kalkıp taksiyle gitsem daha mantıklı değil mi sizceSozlesme ile başlamak en iyisi aslında.
Zam oranında sizde fiyat arttirirsiniz zaten normali bu.
Ama şuan bence bu kadar eziyet çekmeyin birde dün gece benzine 50 kuruştan fazla indirim geldi onu da söyleyin en azından bilmediğinizi düşünmesin.
Başka arac da ayarlamaya çalışın.Ona yedireceğime daha erken kalkıp taksiyle gitsem daha mantıklı değil mi sizce
Bir haftada litre başına 2 lira zam geldi yahu. 10 km gidiyorsanız 20 lira eder zaten. İnsaf. Bi de adamı kurnazlıkla suçluyorsunuz.Yok kargolar bana okula geliyor
Eşime yakıta zam geldi diyor
Sanki 20 lira zam geldi
Ben eşimin yumuşaklığını kullandığını da düşünüyorum eşim öyle pazarlık falan yapamaz o da buldu yoluyor
Yol veriniyi geceler arkadaşlar
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var ben ikizlerimle aynı okuldayım benim sınıfımdalar (okul öncesi öğretmeniyim) gittiğim okula araç yok kendi aracımızda yok (ev kredisi veriyoruz)
Eşimin iş yeri de okuluma çok yakın mesafede neyse hep beraber gidiyoruz nasıl olsa deyip bi araçla anlaştık günlük parasını veriyoruz taksi ile aynı sadece o vakitli geldiği için anlaştık onla,adam anlaştığımız günden bu yana sürekli fiyatı değiştiriyor bu akşam da eşimi arayıp yine arttırıyorum demiş
Ben de eşime istemiyorum gelmesin dedim yani o kadar belli ki kurnazlık yaptığı çünkü daha geçen hafta arttırdı biz sesimizi etmedik her şey zamlandı dedik ama daha 1 hafta bitmeden yine yapılır mı yahu ?
Neden kurnazlık diyorum çünkü ben alışverişe çıkabilen biri değilim hem çocuklardan hem de sevmem,her şeyi internetten alırım,ne zaman gelsek eve kargoyla dönüyoruz o da gözler fıldır fıldır bakıyor Hatta en son eşim çarşıda mutfak alışverişi yapmıştı o akşam bi fiyat değiştirdi anladım hemen ondan diye..
Yani baştan net bi fiyat söylesin ya da geçen hafta belirledik tekrar değiştirmenin mantığı nedir ?
Siz olsanız adamın gelmesini ister miydiniz yoksa yol mu verelim aşırı sinirlendim yani adam her canı istediğinde değiştirecek bu gidişle öyle değil mi ama ?
10 km yok işte maksimum 5-6 km yani 20 lira da olmazBir haftada litre başına 2 lira zam geldi yahu. 10 km gidiyorsanız 20 lira eder zaten. İnsaf. Bi de adamı kurnazlıkla suçluyorsunuz.
Valla o kendi bileceği iş. Belki düzenli yolcudan daha az kazanıyordur bilemeyiz. Sizin de işinize gelmiyorsa bırakın. Daha ucuza götüren bulursanız onunla anlaşırsınız.10 km yok işte maksimum 5-6 km yani 20 lira da olmaz
Bi de düzenli yolcuyuz günde 1-2 yolcu almakla 1 yıl boyunca hergün yolcu almak aynı olmamalı bnce
Daha ucuzu olmaz ama haftalık da fiyat değişmezValla o kendi bileceği iş. Belki düzenli yolcudan daha az kazanıyordur bilemeyiz. Sizin de işinize gelmiyorsa bırakın. Daha ucuza götüren bulursanız onunla anlaşırsınız.
Ya tamam da geçen ay arttırdı oturduk konuştuk her zam yapıldığında sen de yapacak mısın dedik yok kurtarır her türlü dedi sonra bu hafta tekrar arttırdı bana iyi niyetli gelmediAdamin kargolariniza bakarak fiyat artiracagini sanmam, aklima bile gelmez bu yuzden yaptigi.
Markette bir gun aldiginiz sey, ertesi gun 2 kati oluyor, gidip kasiyere, mudure kurnazlik yapıyorsunuz diyebiliyor musunuz?
Benzine gelen olaganustu zamlara bakarsak, hatta zamli fiyattan satmak icin benzini bile karaborsa yaptiklarini dusunursek normal deil mi?
Fark yok aynı şuan onunki daha çok olacak arttırsakNe olduğunu bilemem ama kurnazlık olmadığı kesin. İnsanlar benzinliklerdeki tabelalara yetişemiyor artık. Kargo gelmesi çok lüks bir şey değil ki onun için sizi zengin sanıp yolmaya çalışsın.
Taksiyle aradaki ücret farkı ne kadar?
boyle konusmustuk diye hatirlattigizda ne diyor peki? Nasil bir aciklama yapıyor fiyat artimina?Ya tamam da geçen ay arttırdı oturduk konuştuk her zam yapıldığında sen de yapacak mısın dedik yok kurtarır her türlü dedi sonra bu hafta tekrar arttırdı bana iyi niyetli gelmedi
Bi seferde 20 dese tamam ama her seferinde olmaz ki
Kargolara bakıp yaptığını düşünüyorum dememin nedeni şu mesela o gün kargom geldi adam biz indik eşimi aradı pazarlık yaptıAdamin kargolariniza bakarak fiyat artiracagini sanmam, aklima bile gelmez bu yuzden yaptigi.
Markette bir gun aldiginiz sey, ertesi gun 2 kati oluyor, gidip kasiyere, mudure kurnazlik yapıyorsunuz diyebiliyor musunuz?
Benzine gelen olaganustu zamlara bakarsak, hatta zamli fiyattan satmak icin benzini bile karaborsa yaptiklarini dusunursek normal deil mi?
O zaman baştan konuşun bu son zam, bir daha artırırsan taksiyle gidip gelmek zorunda kalacağız diye. Gerisini kendi bilir. Taksiyle aynıysa siz kazançlısınız şu anda çünkü bekleme derdiniz yok.Fark yok aynı şuan onunki daha çok olacak arttırsak
Sadece dediğim gibi vakitli gidip gelmek iyi oluyor
Taksiler ortak karara, belediyenin yaptırımlarına tabi çünkü. Kafalarına göre zam yapamazlar. Siz ise kurala kanuna bağlı bir iş yapmıyorsunuz, arada sözleşme yok.Daha ucuzu olmaz ama haftalık da fiyat değişmez
Taksiler bile her zam geldiğinde zam yapmıyor yani.
Biz vakitli gidip gelelim diye tuttuk başka artısı yok da.
Zam geldi her şeye diyor çok haklı ama her hafta arttıtılmaz ki bir kerede şu deboyle konusmustuk diye hatirlattigizda ne diyor peki? Nasil bir aciklama yapıyor fiyat artimina?
Evet bunu biliyorum okul servisleri de öyle çünküTaksiler ortak karara, belediyenin yaptırımlarına tabi çünkü. Kafalarına göre zam yapamazlar. Siz ise kurala kanuna bağlı bir iş yapmıyorsunuz, arada sözleşme yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?