Kursa gidip gitmeme konusunda kararsiz kaldim. Hoca saygisizlikmi yapti?

Öğretmenim sınıfımın veli Whatsapp grubuvar. bazen veliler özelden soru sorduğunda diğerlerinden de benzer sorular geleceğini düşünerek direkt gruba sorunun cevabını atıyorum. Ya da doğum yaptığımda veliler mesaj çektiğinde özelden dönemedim zamanım yoktu direkt gruba teşekkür mesajı yolladım. Bence sizin hocanızda da durum bu gereksiz şahsi algılamışsınız

.++++

Birçok öğretmenim kendisine soru sorduğumuzda veya birşey attığımızda geri dönüşü gruptan yapıyor.O acıyla hepinize tek tek cevap vermeniz garip ortada hocanın kızdığı falan yok gereksiz alınganlık yapıyorsunuz

kadın tek tek döneceğine, muhtemelen sizin gibi yazan başkaları da olduğu için topluca cevap vermiş.
eminim telefonunda yanıtlaması gereken 10larca öğrencisi, whatsapp grubu ve özel mesajları vardır.
insanca temennide bulunmanıza neden kızsın ayrıca ?
eskiden aranızda bir husumet oldu da bu olaydan mana mı çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamadım.

Gereksız samımıyet beklıyosunuz.Yapmayıncada uzuluosunuz

Gereksız samımıyet beklıyosunuz.Yapmayıncada uzuluosunuz
Samimiyet beklediğim yok sadece ilk msjima cvp beklemedim bile ama salona gidebilmis ise artık msjlarada cvp verebilecek pskolojidedir diye düşündüm. Hadi toplu yazdı onada Ok ama aradım onada çıkmadı. Onemli değil sadece ben kibarlık yapıp çıkacak bi insanım çalışıp dans edip videolar atıyorsam herhalde artık cvp verebilir di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…