Buna katılıyorum.Tabi ki yok. Çünkü o kursların okullarını okuyan, 2 yılını, 4 yılını buna ayırıp meslek edinenler duruken (ki bolca var bunlardan) sizi neden alsınlar?
Belediye kursları iş bulmak için değil kendini geliştirmek içindir.
Mecburen onları tercih ediyorlar çünkü devlette o sertifikaların bir geçerliliği yok. Kurum size sınıf emanet edemez, üzerinize ders yazamaz. 2 yıllık mezunları için de aynı şey geçerli. Öğretmen olmadığınız sürece kurumların işine yaramazsınız.Buna katılıyorum.
Bende bekarken çocuk gelişimi
Sertifikasını aldım.
iş başvurularında daha çok branşın örgün eğitimini görmüş diplomalısını tercih ettiler.
benim ki öyle hobi olarak kaldı.
Peki -sadece merakımdan soruyorum, öğrenmem hiçbir işime yaramayacak ahsfhs- halk eğitim sertifikaları e-devlette görünüyor. Sınıf emanet etmek, ders yapmak vs olmaz tabii de sınıflarda böyle yardımcı öğretmen, oyun ablası vs olmuyor mu? O kadrolarda değerlendiremezler mi?Mecburen onları tercih ediyorlar çünkü devlette o sertifikaların bir geçerliliği yok. Kurum size sınıf emanet edemez, üzerinize ders yazamaz. 2 yıllık mezunları için de aynı şey geçerli. Öğretmen olmadığınız sürece kurumların işine yaramazsınız.
Bir şeyler yapmak hiç birsey yapmamaktan her zaman iyidir.Gitmicem kursa falan hevesim kaçtı. Hayallerle gerçekler örtüşmüyor gene. Teşekkür ederim.
Liseden sonra fabrikalar da çalıştım zaten detayları yorumlar da yazdım. Okusaydın demekle olmuyor işte önceliklerim değişti yoksa okumamazlık etmicektim.Bi mezuniyet var mı açıktan beri bu yaşa kadar okusaydın. En kötü kpssye girseydin destek personeli ataması var. Güvenlik belgesi al belki bir işe yarar. Normal bi satış danışmanı işi bul en kötü ben senelerce okurken çalıştım ya da fabrika yok mu yaşadığın şehirde? Lise mezunu masabaşı arıyorsan zor
O da doğru tabi. Bilmiyorum napsam burdaki yorumlar da haklı ama evde oturunca da kimse almıyo zatenBir şeyler yapmak hiç birsey yapmamaktan her zaman iyidir.
Kursların şöyle avantajları daoluyor yeni insanlar ile tanisiyorsun .o insanlar sa yeni yollar açabilir size hiç belli olmaz .
Ama evde oturup beklemek daha pasif bir hareket.
Açıktan okumanın önceliğimi mi var ya da o kadar pandemi vardı online geçti 2 yıllık yazsaydın sağlık part çalışır halledersinLiseden sonra fabrikalar da çalıştım zaten detayları yorumlar da yazdım. Okusaydın demekle olmuyor işte önceliklerim değişti yoksa okumamazlık etmicektim.
Belediye sertifikasıyla vakit harcama. Kpss çalışman daha mantıklıO da doğru tabi. Bilmiyorum napsam burdaki yorumlar da haklı ama evde oturunca da kimse almıyo zaten
Evet.Mecburen onları tercih ediyorlar çünkü devlette o sertifikaların bir geçerliliği yok. Kurum size sınıf emanet edemez, üzerinize ders yazamaz. 2 yıllık mezunları için de aynı şey geçerli. Öğretmen olmadığınız sürece kurumların işine yaramazsınız.
Yaşım geçmiş derken 26 yaşındasın?Belediyenin kursları olan muhasebe kursuna yazıldım. Dört ay sürüyormuş, sertifika alınca iş hayatında bu belgelerin hiç önemi yok deniyor öyle mi ? Bi meslek edinmeye çalışıyorum ama yaşadığım şehir de kadınların yüzüne bile bakmıyorlar. Açıktan üniversiteye de yazılmak istiyorum. Henüz yaşım 26 o yüzden özel sektör de çalışsam yaşım geçmiş diye beni işe almıcaklar. Muhasebe de iş bulabilir miyim bilmiyorum, geleceğe dair planım yok sadece mesleğim olsun o kadar.
Muhasebe mezunuyum 8 senelik deneyimim var iş bulamıyorum 4 aylık bir kursla mezuniyetinizin olmadığı bir alanda iş bulacağınızı mı sanıyorsunuzBelediyenin kursları olan muhasebe kursuna yazıldım. Dört ay sürüyormuş, sertifika alınca iş hayatında bu belgelerin hiç önemi yok deniyor öyle mi ? Bi meslek edinmeye çalışıyorum ama yaşadığım şehir de kadınların yüzüne bile bakmıyorlar. Açıktan üniversiteye de yazılmak istiyorum. Henüz yaşım 26 o yüzden özel sektör de çalışsam yaşım geçmiş diye beni işe almıcaklar. Muhasebe de iş bulabilir miyim bilmiyorum, geleceğe dair planım yok sadece mesleğim olsun o kadar.
8 sene deneyimim var liseden beri bu mesleğin temelinden gelmeyim ama ben şu an iş arıyorum iş yok piyasa da doğru düzgün insanlara böyle kurslarla ümit veriyorlarTabi ki yok. Çünkü o kursların okullarını okuyan, 2 yılını, 4 yılını buna ayırıp meslek edinenler duruken (ki bolca var bunlardan) sizi neden alsınlar?
Belediye kursları iş bulmak için değil kendini geliştirmek içindir.
Yardımcı öğretmen en iyi ihtimalle üç sınıfa 1 tane alıyorlar. Çok adı duyulmuş kolejlerden birinde 8 sınıfa 2 yardımcı öğretmen bakıyor mesela bu sene. Onu da 2 yıllıklardan alıyorlar genelde, sertifika yine iş görmez kolay kolay.Peki -sadece merakımdan soruyorum, öğrenmem hiçbir işime yaramayacak ahsfhs- halk eğitim sertifikaları e-devlette görünüyor. Sınıf emanet etmek, ders yapmak vs olmaz tabii de sınıflarda böyle yardımcı öğretmen, oyun ablası vs olmuyor mu? O kadrolarda değerlendiremezler mi?
Tişikkirlir sipirmin.Yardımcı öğretmen en iyi ihtimalle üç sınıfa 1 tane alıyorlar. Çok adı duyulmuş kolejlerden birinde 8 sınıfa 2 yardımcı öğretmen bakıyor mesela bu sene. Onu da 2 yıllıklardan alıyorlar genelde, sertifika yine iş görmez kolay kolay.
Neden böyle düşüniyorsun? Evet yani böyle bir iş için o bölümü okuman ve diploman olması şarttır ama yani bu kurslarında bi amacı var hiç birşey boşa değildir. Her bir katılım sana tecrübe kazandırır sen neden herkesin her dediğine takılıyorsun ki. Okadar torpilli çalışan var her meslekten doktoruna kadar hemde.. neyle çalışıyor ? Hiç bir haltla :)Belediyenin kursları olan muhasebe kursuna yazıldım. Dört ay sürüyormuş, sertifika alınca iş hayatında bu belgelerin hiç önemi yok deniyor öyle mi ? Bi meslek edinmeye çalışıyorum ama yaşadığım şehir de kadınların yüzüne bile bakmıyorlar. Açıktan üniversiteye de yazılmak istiyorum. Henüz yaşım 26 o yüzden özel sektör de çalışsam yaşım geçmiş diye beni işe almıcaklar. Muhasebe de iş bulabilir miyim bilmiyorum, geleceğe dair planım yok sadece mesleğim olsun o kadar.
Sen kendini biraz kurban rölüne sokuyorsun. Çok daha kötü şartlarda yaşayıp bir yerlere gelenler var. Yaşadığın hayatın sebeplerini başka yerlerde arıyorsun ama senin tercihlerinin de etkisi büyük. Bunu kabullenirsen yolunu çizmen daha kolay olur.Liseden sonra fabrikalar da çalıştım zaten detayları yorumlar da yazdım. Okusaydın demekle olmuyor işte önceliklerim değişti yoksa okumamazlık etmicektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?