Kursa kaydoldum ama olumsuz dönüşler alıyorum

Buna katılıyorum.
Bende bekarken çocuk gelişimi
Sertifikasını aldım.
iş başvurularında daha çok branşın örgün eğitimini görmüş diplomalısını tercih ettiler.
benim ki öyle hobi olarak kaldı.

Mecburen onları tercih ediyorlar çünkü devlette o sertifikaların bir geçerliliği yok. Kurum size sınıf emanet edemez, üzerinize ders yazamaz. 2 yıllık mezunları için de aynı şey geçerli. Öğretmen olmadığınız sürece kurumların işine yaramazsınız.

Peki -sadece merakımdan soruyorum, öğrenmem hiçbir işime yaramayacak ahsfhs- halk eğitim sertifikaları e-devlette görünüyor. Sınıf emanet etmek, ders yapmak vs olmaz tabii de sınıflarda böyle yardımcı öğretmen, oyun ablası vs olmuyor mu? O kadrolarda değerlendiremezler mi?

Gitmicem kursa falan hevesim kaçtı. Hayallerle gerçekler örtüşmüyor gene. Teşekkür ederim.
Bir şeyler yapmak hiç birsey yapmamaktan her zaman iyidir.
Kursların şöyle avantajları daoluyor yeni insanlar ile tanisiyorsun .o insanlar sa yeni yollar açabilir size hiç belli olmaz .
Ama evde oturup beklemek daha pasif bir hareket.

Bi mezuniyet var mı açıktan beri bu yaşa kadar okusaydın. En kötü kpssye girseydin destek personeli ataması var. Güvenlik belgesi al belki bir işe yarar. Normal bi satış danışmanı işi bul en kötü ben senelerce okurken çalıştım ya da fabrika yok mu yaşadığın şehirde? Lise mezunu masabaşı arıyorsan zor

Liseden sonra fabrikalar da çalıştım zaten detayları yorumlar da yazdım. Okusaydın demekle olmuyor işte önceliklerim değişti yoksa okumamazlık etmicektim.

O da doğru tabi. Bilmiyorum napsam burdaki yorumlar da haklı ama evde oturunca da kimse almıyo zaten

Liseden sonra fabrikalar da çalıştım zaten detayları yorumlar da yazdım. Okusaydın demekle olmuyor işte önceliklerim değişti yoksa okumamazlık etmicektim.
Açıktan okumanın önceliğimi mi var ya da o kadar pandemi vardı online geçti 2 yıllık yazsaydın sağlık part çalışır halledersin

Evet.
Sadece işte
El işi kukla falan yapmayı öğrendim.

Yaşım geçmiş derken 26 yaşındasın?

Niye bulamam bence tamam tecrübeli olana öncelik verilebilir genede işi iyice öğrenmek istiyorum diyen daha az maaşı kabul eden insanları degwrlendirende çok yer var belki bir ekibe dahil olur işi iyice öğrenirsiniz.Eskiden farklı yorum yapardım şimdi birşey gözlemledim.İsverenler en az parayı isteyene de şans veriyor işlerine geliyor çoğu yerde mesela orada belli maaşa çalışması onu etkin şekilde yapması gereken birinin yerine kendi içinden yetiştirdiği birini yada daha az paraya onuda yapacak birinide alabiliyor .Ben şansınız hiç yok diyemem biri çok biri daha az isterken tecrubeyetdegil buna bakan çok yer var.Doğru birşey değil bu fakat siz bunu tecrübe edinmek için lehinize kullanabilirsiniz Belge deyio geçmeyin öğrenmeye bakın bu önemli

Yaşınız genç kpss de yaş sınırı 40 olacak diye duydum yada oldu bilmiyorum neyse yaşınız genç daha yapmayın lütfen

Muhasebe mezunuyum 8 senelik deneyimim var iş bulamıyorum 4 aylık bir kursla mezuniyetinizin olmadığı bir alanda iş bulacağınızı mı sanıyorsunuz

8 sene deneyimim var liseden beri bu mesleğin temelinden gelmeyim ama ben şu an iş arıyorum iş yok piyasa da doğru düzgün insanlara böyle kurslarla ümit veriyorlar

Yardımcı öğretmen en iyi ihtimalle üç sınıfa 1 tane alıyorlar. Çok adı duyulmuş kolejlerden birinde 8 sınıfa 2 yardımcı öğretmen bakıyor mesela bu sene. Onu da 2 yıllıklardan alıyorlar genelde, sertifika yine iş görmez kolay kolay.

Neden böyle düşüniyorsun? Evet yani böyle bir iş için o bölümü okuman ve diploman olması şarttır ama yani bu kurslarında bi amacı var hiç birşey boşa değildir. Her bir katılım sana tecrübe kazandırır sen neden herkesin her dediğine takılıyorsun ki. Okadar torpilli çalışan var her meslekten doktoruna kadar hemde.. neyle çalışıyor ? Hiç bir haltla :)

Sen kendini biraz kurban rölüne sokuyorsun. Çok daha kötü şartlarda yaşayıp bir yerlere gelenler var. Yaşadığın hayatın sebeplerini başka yerlerde arıyorsun ama senin tercihlerinin de etkisi büyük. Bunu kabullenirsen yolunu çizmen daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…