Kursa kaydoldum ama olumsuz dönüşler alıyorum

Sertifikalar hakkında yorum yapamam ama 26 yaşa kimse yaşın geçmiş demez. Herkes yaklaşık o yaşlarda ilk işine başlıyor, abartılı olmuş.

Boşver abla . Benim Survivor kaldığı yerden devam. Gitmicem kursa zaten. Sildim kaydı çektim başvuruyu geri. Kontenjan kalmamış dicem bizimkilere
Polislik, astsubaylık falan bunun yaş sınırı kadınlarda 27 diye hatırlıyorum. Böyle şeyleri de araştırabilirsin. Gardiyan olmak için de uğraşabilirsin. Böyle kurban psikolojisine girersen baştan kaybedersin.

Yanlış anlamayın ama yazılım yapay zeka matematik kafası gerektiren zeki insanların yaptığı işler. Meslek edinmeye çalışan ortalama bir insan nasıl bu alanlarda başarılı olsun? Dışarıdan tıp oku demek gibi bir şey bu.

Yok isterdim ama kalp hastasıyım. Delik vardı hala devam ediyor minimal düzeyde. Ameliyat geçirdim yoğun bakımda falan kaldım. Yoksa düşünürdüm tabiki.

Yani denicem gene de . Bi çıkış yolu arıyorum benim gibi olan da çok elbette bi ben değilim. Kendimi bi baltaya sap olamadığım için suçluyorum zaten. Bende bi yerden başlamak istiyorum.

Yok canım niye yanlış anlayayım. Tıbbı içerden dışardan okumak hem azim hem yüksek IQ gerektirir ama yazılım öyle sanıldığı gibi matematik dehası olmayı gerektirmiyor. Ortalama zekaya sahip olmak yeterli. Evet ciddi çalışma gerektiriyor ama zaten hanım kızımızın pek gönlü yok o yüzden uzatmadim.

Teşekkür ederim

Bana kalırsa bir yerden başlaman lazım, şu olur mu bu olur mu diye düşünmeden sen adımını at böyle durduğun yerde durdukça daha kötü. En kötü çevren gelişir, yeni bir şey denemiş olursun. Muhasebe için sertifika ile işe alınacağını ben de çok sanmıyorum ama hiç değilse program falan öğrenirsin.

Muhasebe için bölüm mezunları alınır. Kişisel gelişim sertifikası ya da klavye alsanız adalete zabıt katipliğine girebilirsiniz ama. Şartlarını araştırın.

Okumak boş tam olarak da. Senin suçun değil hiçbiri. Allah bu düzeni böyle yapanların belasını versin.

Okumak boş tam olarak da. Senin suçun değil hiçbiri. Allah bu düzeni böyle yapanların belasını versin.
Üzücü maalesef. Dönen torpilleri görseniz ,mesela bizim bina da bi kız vardı, sonra kız bi anda atandı , gelini de atandı dışarıdan lise mezunu kadın sağlıkçı olarak atandı yani nasıl oluyor ben anlamadım. Şimdi söylesem siyaset yapmaktan ban yerim.

Son düzenleme:
Ortaöğretim kpss çalışıp atanmaya bakın bence.

Birkaç iş yerinden böyle bir tavır gördünüz diye hemen enseyi karartmayın bence.
Ben Kayseri de okudum zengini çok fazla oranın.
Doğrudan meslek sahibi olacağınız kurslara gitmek daha mantıklı bence de.
O kursa da eğer boş vaktiniz varsa gidin bence.
Özel okullarda vs giriş personeli olarak çalışabilirsiniz oralara başvurabilirsiniz.
Ama daha iyi bir kurs varsa orayı değerlendirin derim.
Açıkçası bizde biraz tanıdık işiyle yürüyor etrafınıza hep haber bırakın .

Kendinizi çaresizlik duygusuna kaptırmışsınız. Ben önlisans sonrası kursa gidip memur olanı çok biliyorum ama siz kursa gitmemeye ve önlisans okumamaya dünden razısınız.

Aynen öyle. Çaresizlik üretmeye harcadığı enerjiyi doğru değerlendirse bir yol bulacak ama... Bin tane öneri sunuldu. Yoksa yok..

Kendinizi çaresizlik duygusuna kaptırmışsınız. Ben önlisans sonrası kursa gidip memur olanı çok biliyorum ama siz kursa gitmemeye ve önlisans okumamaya dünden razısınız.
Aynen öyle. Çaresizlik üretmeye harcadığı enerjiyi doğru değerlendirse bir yol bulacak ama... Bin tane öneri sunuldu. Yoksa yok..
Üniversite sınavına giricem seneye zaten, planım muhasebeye dair iyi kötü bi yer bulup hem tecrübe edinip hem lisans diploması veya önlisans diploması almaktı, yani hala düşünüyorum, ne yapabilirim diye.

Üniversite sınavına giricem seneye zaten, planım muhasebeye dair iyi kötü bi yer bulup hem tecrübe edinip hem lisans diploması veya önlisans diploması almaktı, yani hala düşünüyorum, ne yapabilirim diye.
Evet çok yönlü ilerlemen gerekli bu devirde. Önlisans+mesleki kurs+ kpss. Hiç olmazsa masabaşı işin olacak özelde bile çalışsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…