Kürt ailelerde böyle şeyler olur mu

O sana söylenen kısmı , amcasının kızını alabilmek için vakti zamanında taklalar atmıştır amcasıda kızına iyi bakıp sevip sayacagina söz ver demiştir oda söz verdiği için şimdi paçası yemiyordur boşanmayı yada tamamen atiyordur evde pastam dursun sokakta karnım doysun yapiyordur

Konularınız bir garip:

Ya test yaptim negatif cikti ama adetim hic gecikmezdi neden olduki acaba

(Düğün sonrası altınlarla ilgili konunuzdan)
Sizce hepsini bozdurup kendime araba almalimiyim ? Sizler neler yaptiniz

Durumunuz nasil sizde calisiyor musunuz benim babam galiba vermicek benide sormak istedim

Düğün sonrası altınlarımın hepsini bozdurayım mı diyorsunuz ama başka bir konunuzda aslında evlenmemişsiniz, hatta nişanlanmamışsınız, hatta sözlenmemişsiniz, hatta daha isteme bile olmamış.

Hamilelik testi yapıyorsunuz demek ki evlenmeden hamile olmanıza sebep olacak bir şeyler yapıyorsunuz. Tabii ki ne isterseniz onu yaparsınız. Ama başka bir konunuzda türbanlı olduğunuz için kadın-erkek karışık spor salonuna gitmekle ilgili çekinceleriniz var.

Bence tek bir konu açın: “Ben niye böyle tutarsız konular açma ihtiyacı hissediyorum” diye.

Ablacim bizim toplumun her kisminda metres tutma da, buna kilif bulma da var. Parasi olan ev aciyor, dindar gecinen imam nikahi yaptim imam nikahli karim diyor, beriki namus var bizim ailede bosanma yok diyor....rezillik bu topragin tum erkeklerinde var. Aldatma Kurtlerde var da Turklerde yok mu yani? Eee dediginiz gibi akraba evliligi Turklerde de var, Kurtlerde de. Bu cesit evliliklerde bosanmak zor cunku tekmil hisim akraba isin icine karisiyor. Madem Turk de Kurt de akraba evliligi yapiyor bunun irkla ne ilgisi var peki?

Siz de çok yaşayın

Ay herkes de taşlama peşinde. Bacım ben seni anladım. Evet kürtlerde boşanma olayı batıya nazaran büyük krizler doğurduğu için evliliğin sürmesi büyük önem arz ediyor. Bu anlamda erkeğin de karısını boşaması durumunda o kız büyük mağduriyet yaşayacağı için babası böyle söylemiş. Benim eşim de kürt bir sülaleden geldiği için biliyorum dediğin şey doğru olabilir. Fakat umarım söz konusu kişi sevgilin falan değildir..

Türkler ve kürtler zaten birbirine yakin. Mesela almanlarda yok. En basidinden misal veriyim... ala turka tuvaletleri :)) bazi yerlerde var bazi yerlerde yok ama türkiye genelinde var :) isvicrede fransada namusu icin cinayet isleyen yok. Varsada cok nadir. Türkiyede esi öldü diye diri diri meydanlarda yakilan kadinlar yok ama hindistanda varmis bunu hindistanda herkes yapmasada bir genelleme yapila bilir. Irkcilik degul bu ... kürtlerde dul kalmakda cok büyük bir mesele. Hepsinde olmasada dünyanin baska taraflarina bakaraktan fazlasiyla var bu düsüncede olan ... galiba kendimi anlatamadim :) ama bence bunda irkci olan birsey degil. Bana göre.

Kız ırkçılık yapmamış ya çok üstüne geliyorsunuz. Irkçılık yapacak olsa bu kadar açık net soramazdı bir kere. Kendini ikna etmeye çalışıyor zannımca. Bu yüzden de kürt olduğunu belirtme gereği duymuş. Ha orada böyle diyerek rahatlamak için. Irkçılık bir durum yok. Kaldı ki büyük ihtimalle söz konusu adamın metresi olmak üzere. Irkçı olsa zaten bu söz konusu bile olmaz. Bu kadar hassas davranarak daha çok dikkat çekiyorsunuz etnik mevzulara. Şahsen ben doğu yöresi olarak canlandırıyorum gözümde kürt denince. Irkçılık gibi bir şey aklıma bile gelmiyor ..

Adam kürt öğretim görevlisi ne okumamışlığı
Tamamen kürtlere özgü birşey mi diye soruyor konu sahibi
Ben nereden bileyim adamın öğretim görevlisi oldugunu hey Allahım.Boylesı daha kotu değil mi

İki konu kürt üzerinden açılıyor bir insanda ar damarı yirtilmamissa ne kendini ne canını kiymetsize bindirir kesin kızım başıma kalmasın diye demiştir.

Olması gereken bu ama maalesef ki bu tür insanlar yüzünden ben ve benim gibilere sanki mükemmel bir iş yapıyormuşuz gibi teşekkür ediliyor, çok acı ya!
Çünkü yıllardır böyle olsun istendi..
ve biz sizin gibi can insanları gördükçe hep teşekkür ettik ve bu düzende hep teşekkür edeceğiz gibi görünüyor.

Olması gereken bu ama maalesef ki bu tür insanlar yüzünden ben ve benim gibilere sanki mükemmel bir iş yapıyormuşuz gibi teşekkür ediliyor, çok acı ya!
Çok doğru. Anlamayana davul zurna vursan yine aynı baksana biri belki gerçekten yapmış sanki tüm kürtler yapıyormuş gibi konu başlığı direk kürtler de böyle şeyler oluyormu anam hepsimi öyle oluyor anlamına geliyor. İnsanlarımıza ne oluyor böyle anlamıyorum

Ahh kurtler aahh..7 yilimi aldilar halada yetmedi insani mahvediyorlar yine yetmiyor..hayatını aliyorlar mecburdu diyorlar...off offf bu konu beni cok Uzduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…