O sana söylenen kısmı , amcasının kızını alabilmek için vakti zamanında taklalar atmıştır amcasıda kızına iyi bakıp sevip sayacagina söz ver demiştir oda söz verdiği için şimdi paçası yemiyordur boşanmayı yada tamamen atiyordur evde pastam dursun sokakta karnım doysun yapiyordurBirşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler
Tabi kı hepsı degıl ..Valla mi, hepsi diyorsun yani
Birşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler
Ya test yaptim negatif cikti ama adetim hic gecikmezdi neden olduki acaba
Sizce hepsini bozdurup kendime araba almalimiyim ? Sizler neler yaptiniz
Durumunuz nasil sizde calisiyor musunuz benim babam galiba vermicek benide sormak istedim
Ben kapalı biriyim spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ama erkekli kadınlı karışıkmı gitsem yoksa sadece kadınların gittiği biryere mi emin değilim böyle karışık yerlere benden başka kapalı giden var mı acaba ? Bide öyle kıytırık biryere değilde gidebileyim iyi insanların takıldığı biryer var mı çünkü biraz sosyalleşmekte istiyorum
Hayir ama mesela türklerdede akrabag evliligi diye birsey var :) bunlar gercekler :) kimse kusura bakmasin .... hakaret etmeye gerek yok. Inkar etmeyede gerek yok. Siz daha iyi bir dünya dileyip isteye bilirsiniz ama böyle seyler var iste :) her irka özel bir kültür bir adet etc ...
Siz de çok yaşayınYa belli ki konu sinir kat sayımı arttıracak okumayayım diye kendi kendime telkinlerde bulunuyordum
Ama herkes o kadar hakim ki konuya vallahi çatlayac
Ayyyy çok güldüm...
Günün en samimi sorusu olmalı siz çok yaşayın
Ay herkes de taşlama peşinde. Bacım ben seni anladım. Evet kürtlerde boşanma olayı batıya nazaran büyük krizler doğurduğu için evliliğin sürmesi büyük önem arz ediyor. Bu anlamda erkeğin de karısını boşaması durumunda o kız büyük mağduriyet yaşayacağı için babası böyle söylemiş. Benim eşim de kürt bir sülaleden geldiği için biliyorum dediğin şey doğru olabilir. Fakat umarım söz konusu kişi sevgilin falan değildir..Birşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler
Türkler ve kürtler zaten birbirine yakin. Mesela almanlarda yok. En basidinden misal veriyim... ala turka tuvaletleri :)) bazi yerlerde var bazi yerlerde yok ama türkiye genelinde var :) isvicrede fransada namusu icin cinayet isleyen yok. Varsada cok nadir. Türkiyede esi öldü diye diri diri meydanlarda yakilan kadinlar yok ama hindistanda varmis bunu hindistanda herkes yapmasada bir genelleme yapila bilir. Irkcilik degul bu ... kürtlerde dul kalmakda cok büyük bir mesele. Hepsinde olmasada dünyanin baska taraflarina bakaraktan fazlasiyla var bu düsüncede olan ... galiba kendimi anlatamadim :) ama bence bunda irkci olan birsey degil. Bana göre.Ablacim bizim toplumun her kisminda metres tutma da, buna kilif bulma da var. Parasi olan ev aciyor, dindar gecinen imam nikahi yaptim imam nikahli karim diyor, beriki namus var bizim ailede bosanma yok diyor....rezillik bu topragin tum erkeklerinde var. Aldatma Kurtlerde var da Turklerde yok mu yani? Eee dediginiz gibi akraba evliligi Turklerde de var, Kurtlerde de. Bu cesit evliliklerde bosanmak zor cunku tekmil hisim akraba isin icine karisiyor. Madem Turk de Kurt de akraba evliligi yapiyor bunun irkla ne ilgisi var peki?
Kız ırkçılık yapmamış ya çok üstüne geliyorsunuz. Irkçılık yapacak olsa bu kadar açık net soramazdı bir kere. Kendini ikna etmeye çalışıyor zannımca. Bu yüzden de kürt olduğunu belirtme gereği duymuş. Ha orada böyle diyerek rahatlamak için. Irkçılık bir durum yok. Kaldı ki büyük ihtimalle söz konusu adamın metresi olmak üzere. Irkçı olsa zaten bu söz konusu bile olmaz. Bu kadar hassas davranarak daha çok dikkat çekiyorsunuz etnik mevzulara. Şahsen ben doğu yöresi olarak canlandırıyorum gözümde kürt denince. Irkçılık gibi bir şey aklıma bile gelmiyor ..Birşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler
Ben nereden bileyim adamın öğretim görevlisi oldugunu hey Allahım.Boylesı daha kotu değil miAdam kürt öğretim görevlisi ne okumamışlığı
Tamamen kürtlere özgü birşey mi diye soruyor konu sahibi
Sen bitanesin, cansın,insansınValla Kürt değilim ama bu Kürtler size ne yaptı be kardeşim? Nedir bu çamur atmaların sebebi? Bi Kürtlere bi de Alevilere çamur ata ata bitiremediniz yeminle! Baydınız artık ya, bi bitmediniz gitti
Sen bitanesin, cansın,insansın
Çünkü yıllardır böyle olsun istendi..Olması gereken bu ama maalesef ki bu tür insanlar yüzünden ben ve benim gibilere sanki mükemmel bir iş yapıyormuşuz gibi teşekkür ediliyor, çok acı ya!
Çok doğru. Anlamayana davul zurna vursan yine aynı baksana biri belki gerçekten yapmış sanki tüm kürtler yapıyormuş gibi konu başlığı direk kürtler de böyle şeyler oluyormu anam hepsimi öyle oluyor anlamına geliyor. İnsanlarımıza ne oluyor böyle anlamıyorumOlması gereken bu ama maalesef ki bu tür insanlar yüzünden ben ve benim gibilere sanki mükemmel bir iş yapıyormuşuz gibi teşekkür ediliyor, çok acı ya!
Ben Turkum bizim bir onceki kusakta cok yaygin maalesef .Akraba evliligi turklerde mi var?
Cok guldum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?