sebebi irkcilik degil Kürt sevgilisi esinden bosanmak istemiyor , boyle bir bahane bulmus,konu sahibi de ayrilmak istemiyor ,boyle bir sey var mi diyor
Farkındayım da soruyu niye Kürtlük üzerinden sorduğunu anlamadım. O ailenin yaklaşımı böyleymiş, sizce böyle bir şey olabilir mi gibi bir soruyla konuyu etnik bir bağlama çekmeden açabilirdi! Çünkü bu durum ahlakla alakalıdır. Ahlakın da ahlaksızlığın da ırkı yoktur!Konu başlığına takılma sen canim zira konunun sahibi de gizli bir kürd hayranı:)
Mukkak öyledirYa en kadimi ya da değil, hepimiz insanız işte.
Huzursuz bi evlilik varsa, cocuk oldugu zaman daha da cikmaza giriyor işler bence.. O huzursuzluk ortami çocuğu da mahvediyor.. Sonra da sorunlu kisilikler, mutsuz bireyler..çocuk yapın evliliğiniz düzelir düzelmedimi ikincisini yapın üçüncüsünü yap kızın kocanı eve bağla o hovarda bile olsa gene sana ve çocuğuna dönecektir
altın değerinde nasihatler lavanta
Benim eşimde Kürt bütün ailesini karşısına alıp boşanmış bir insan kendisi .Demem o ki karşında ki insanın ne kadar sağlam duruşlu olduğuna bağlı Kürt,Türk,Çerkezliğine değil kendine bahane arama.
Miss benim bir yakinim da bazen bu tür mevzular olduğunda " Allahım hadi beni kürt ırkından yarattın ama neden Türkiye'de yarattın"diye sızlanırdı.Bu insandaki itilmişliğin acısını anlayabiliyorsundur.Kürtlere fasizanlıkla yaklaşmalarının tek sebebi genelini malum örgütün sempatizanı olarak görmelerinden.Oysaki o araştırmadan bildiklerini sanmalari yüzünden hepsi.Konu sahibinin ilişki seçimi konusunda hiç bir yorumum yok kendi tercihidir sonucları onu bağlar fakat sorduğu soru neye kılıf aramaktı onu çözemedim.Ha bu arada karşı komşum Türk ve kızının kocası başka bir kadınla dost hayatı yaşıyor bir de çocuk yapmış ve bu baba damat tarafıyla akraba oldukları için kızın boşanmasina izin vermiyor.(Sesim geliyor mu konu sahibi).
Aynen öyle benim eşim de karadenizli boşanma dedin mi ortalık ayağa kalkar, sülalesinin tek boşanmış adamı benim eşim, sağlam durmuş ve boşanmış, yıllar geçmesine rağmen halen bazen eleştirilir ama insanın duruşu önemli dediğiniz gibi
Her irkinbir adeti bir kültürü var ... irkcilikla alakasi yok bence.
Kürtlükle ne alakası var bu karakter meselesi.böyle konuları bilerek açıyorsunuzBirşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler
Irkıni dikkate almadan yorum yapicam. Bahsettiginiz aile kucuk kasaba tarzi bir yerde yasiyorsa bosanmak o aile icin gurur kirici ve namus meselesi ise demis olabilir. Kucuk yerlerde bakis acisi farkli olabiliyor bu bosanma meselesine. Ya da soz konusu baba kizini kabul etmek istemiyordur.Birşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?