Kürt ailelerde böyle şeyler olur mu

Konuda bahsedilen metres konu sahibi mi

Ya doğru söylüyosunda ama şöyle birşey var bazı ailelerde boşanmak gerçekten yok benim eşimin abisi göz göre göre başka kadının evine girip çıkıyoda eltim 8 çocuğuyla koca yolunu gözlüyor üstelik aile kızına sahip çıkmıyor çocuklarını bırak gel diyorlar üstelik onların genelinde çocuk erkek tarafına ait kadın sadece onu doğurdu üstünde hak iddia edemez anlatabiliyormuyum yani bu hayatlar ne yazıkki otaraflarda çok var bildiğim gördüğüm için söylüyorum oysaki bende babadan kürdüm ama bu zihniyet hala bitmek bilmeyen aşiretçilik durumda hepsinde var

Ben kurtum asla ama asla boyle bisey duymadim evet bosanma kolay değildir namusumuz nasil gider baskasina namus olur dusuncesinde olduklari icin keyfi sebepsiz bosanmalar olmaz..bir bosanma ancak ve ancak kadin namussuzluk yaparsa gerçeklestirilir..ayrica asla kizimizi bosama napiyorsan yap demezler evlendin seve seve sorumlulugunu yerine getirmek zorundasin derler.vanliyim asiretin tam ortasindayim bak 7 yildir sirf kocam bosanmiyor diye bosanamiyorum karim nasil baskasina namus olur diye bagirinca herkes susuyor

Kisacasi bu bir bahanedir aldatmayi hos karsilayin deme yoludur.kurtum kocamin ters hareketini gorunce kiyameti koparirim ama esim kendisi namus kavramina agir baktigi icin bosamaz..

Aynen cocuk bizim cocugumuz kimseye vermeyiz diyorlar bana dediklerinde mahkeme kime verirse diyorum

O zaman bu konuya bakarak da Turkler metres oluyor gibi bir sonuca varabiliriz!
Hayir ama mesela türklerdede akrabag evliligi diye birsey var :) bunlar gercekler :) kimse kusura bakmasin .... hakaret etmeye gerek yok. Inkar etmeyede gerek yok. Siz daha iyi bir dünya dileyip isteye bilirsiniz ama böyle seyler var iste :) her irka özel bir kültür bir adet etc ...

Aynen cocuk bizim cocugumuz kimseye vermeyiz diyorlar bana dediklerinde mahkeme kime verirse diyorum
Bana bunu dediklerinde bigün olayın biyolojik tanısını anlattım hiç utanmadım çünkü onlar benim çocuğu sahiplendiklerinde bogazlarına çökmek geldi içimden dediniz sizin oğlunuzun spermi kadından gelen sıvıyla birleşerek çocuk oluşuyo yani sizin oğlumuzun spermi tek başına bişiye yaramıyo yani söz konusu sadece yumurta değil kadındaki sıvıyla birleştiği içim ortakçocuk oluyo dna sizin eseriniz bile çıkmaz ama benden çok şey çıkar dedim hiçbişi diyemediler kimse kusura bakmasın ama çok cahil içlerinden birçoğu

Birşey sorucam üniversite de okuduğuna emin misin?Türkçe den kaç netin var ?

Ne saçma salak bir konu. Bitmediniz yeminle bitmediniz. Eşim kürt,ailesinden hiçbirinin de midesi geniş değil. Bu köken değil sapkınlık meselesi. Belli ki provokasyon için açılmış bir başlık.

Akraba evliligi turklerde mi var?
Cok guldum buna

Saka mi bu? yokmu? Bunada ben sesli güldüm kiz
Kiz derken?
Once saygili olun , akraba evliligi ulkenin nerelerinde yaygin ona bir bakin?
Ben olaylari irka baglamam , bana gore akraba evliligi cehalettir ancak ulkede neden devam ediyor , kimler devam ettiriyor bir arastirin , o zaman ogrenirsiniz nerelerde yaygin oldugunu

Mesela afyon... hepsi türkoglu türk genel olarak :)

Ayrica hem saygidan bahsediyorsun bir yandanda buna cok güldüm müldüm falan ...

etc bu hangi ırka özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…