adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş
O gün yazmayı unutmuşum tabikide bittiMetres Olcan yani ,hala bitirmedinmi evli adamla ilişkini
Bu konu sahibi mi metres
Yemin ederim evlilikten soğudumspermleri şırınga yoluyla mı enjekte etmişler. adamın karısı yeni doğurdu yahu..
Merak ettim aklıma geldide bizde böyle birşey asla olmaz ama belki kürt ailelerde bazı kısımlarda oluyordur diye çünkü onlar namus konularına fazla düşkünler yaHer ne sebeple olursa olsun adam boşanmadıysa boşanmamıştır. Nesini sorguluyorsunuz ki. Kanunen evli.
Yemin ederim evlilikten soğudum
Hayır bana o demedi amcam böyle dedi diye. Sadece amcama bi söz verdim dedie adamın her dediğine kanma. kafan çalışmıyor mu?
olmuyorsa 2 çocuk gökten zembille mi inmiş.
Irkcılık yapmıyorumOfff yine kargaşa çıksın diye açılmış bir konu.. bende kürdüm böyle birşey kendi ailemde hiç görmedim boşanmış akrabalarımda var ayrıca.. sizin saydıklarınız insanlık dışı şeyler kürt türk alakalı birşey değil..
Hayır bana o demedi amcam böyle dedi diye. Sadece amcama bi söz verdim dedi
Hayır bana o demedi amcam böyle dedi diye. Sadece amcama bi söz verdim dedi
Merak ettim acaba böyle birşey mi var diye çünkü o taraf namus konularına çok takıntılıkurtlukle ne alakasi var batida, koy yerinde, yegenlerinin dayak yuzunden bosanmasini engelleyen evli kalmaya ikna eden insanlar var. dogu bati kuzey guney her yerde olabiliyor. hayir yani evet kurtlerde oyle deyince elinize ne gececek? ne yapacaksiniz?amacinizi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?