Kürt ailelerde böyle şeyler olur mu

Her ne sebeple olursa olsun adam boşanmadıysa boşanmamıştır. Nesini sorguluyorsunuz ki. Kanunen evli.
Merak ettim aklıma geldide bizde böyle birşey asla olmaz ama belki kürt ailelerde bazı kısımlarda oluyordur diye çünkü onlar namus konularına fazla düşkünler ya

Irkcılık yapmıyorum

kurtlukle ne alakasi var batida, koy yerinde, yegenlerinin dayak yuzunden bosanmasini engelleyen evli kalmaya ikna eden insanlar var. dogu bati kuzey guney her yerde olabiliyor. hayir yani evet kurtlerde oyle deyince elinize ne gececek? ne yapacaksiniz?amacinizi anlamadim

Karşıdakinin genişliğiyle alakalı bu..
Irk mezhep fark etmez.
Mide bulandırıcı.

Bir kürt olarak yazıyorum bi kere boşandım ikinci kocayla ayrıldım şimdi geri barıştım... Daha bir gün babamdan niye ayrıldın niye boşandın niye barıştın duymadım... o bahsettiginiz babanın yaptığı kürtlügünden değil serefsizliginden... o insan müsvettesi kızını bu kadar hice sayarsa koca kişisi de göklere koymaz tabi

Merak ettim acaba böyle birşey mi var diye çünkü o taraf namus konularına çok takıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…