Hayır o gün yazmayı unutmuşum sadeceHala o evli adama takık vaziyette misin? Hayırdır o mu anlattı bunu sana?
Eşiyle konuşmayı düşünüyorum o yüzdenİyi de size ne bundan karısı siz misiniz de bunu merak ettiniz bu olayın etnik kökeni mi olur benim eşimin Anne babası ayrılmış Arap kökenliler ve teyze çocukları istedi mi her türlü ayrılır
Hayır o gün yazmayı unutmuşum sadece
Kesin öyledir. Sevmiyor ama o işi yapabiliyorspermleri şırınga yoluyla mı enjekte etmişler. adamın karısı yeni doğurdu yahu..
Namus konusuna takıntılı olunca böyle oluyorsa demek!Merak ettim acaba böyle birşey mi var diye çünkü o taraf namus konularına çok takıntılı
Eşiyle konuşmayı düşünüyorum o yüzden ama eğer babası öyle demişse kızın benim konuşmamın sadece bana zararı dokunurO günden bu güne hala aynı adamla ilgili yazıyorsan, takık vaziyettesin demektir zaten.
Cevap ver diye sorduğum bi soru değildi. :)
Hayır bana o demedi amcam böyle dedi diye. Sadece amcama bi söz verdim dedi
Hayır o gün yazmayı unutmuşum sadece
Merak ettim aklıma geldide bizde böyle birşey asla olmaz ama belki kürt ailelerde bazı kısımlarda oluyordur diye çünkü onlar namus konularına fazla düşkünler ya
Neden dünya dışı şeyler değil bunlar. Daha beterleri oluyorNamus konusuna takıntılı olunca böyle oluyorsa demek!
Pardon?Neden dünya dışı şeyler değil bunlar. Daha beterleri oluyor
Eşiyle konuşmayı düşünüyorum o yüzden ama eğer babası öyle demişse kızın benim konuşmamın sadece bana zararı dokunur
Eşiyle konuşmayı düşünüyorum o yüzden ama eğer babası öyle demişse kızın benim konuşmamın sadece bana zararı dokunur
Neden dünya dışı şeyler değil bunlar. Daha beterleri oluyor
namus konularina takintili olanlar cahil kesim oluyor. bu zihniyettekiler her yerde olabilir. 'o taraf' diye insanlari ayirmayin.Merak ettim acaba böyle birşey mi var diye çünkü o taraf namus konularına çok takıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?