Kürt ailelerde böyle şeyler olur mu

İyi de size ne bundan karısı siz misiniz de bunu merak ettiniz bu olayın etnik kökeni mi olur benim eşimin Anne babası ayrılmış Arap kökenliler ve teyze çocukları istedi mi her türlü ayrılır

Öküz nasıl her yerde öküz ise. Kötü insan her yerde kötüdür. Bunun ırkla alakası yok. O kişi için kızının bosanmamasi mutlu olmasından daha önemli demek ki

O günden bu güne hala aynı adamla ilgili yazıyorsan, takık vaziyettesin demektir zaten.
Cevap ver diye sorduğum bi soru değildi. :)
Eşiyle konuşmayı düşünüyorum o yüzden ama eğer babası öyle demişse kızın benim konuşmamın sadece bana zararı dokunur

Bu düşünme şekli geleneksel arap düşünme tarzı hayatı
Adam evlenir bu resmi eşin toplumsal meşruğu vardır çocukları temsilcidir onu dışında cariyeleri olur adamın bu cariyeler meşru değidir fakat adamın x ihtiyaçlarını görür istediği gibi giyinir yer içer yaşar
Bunu afrikalı leo kitabında amin maulof çok güzel betimlemişti onu akla getirdin

Eşiyle konuşmayı düşünüyorum o yüzden ama eğer babası öyle demişse kızın benim konuşmamın sadece bana zararı dokunur

Ablacim konusacaksin da ne olacak sana o..u k..pe kocamin pesini birak diyecek. Ne demesini bekliyorsun bu kadinin sana?

Bak, sen bu adami da bu isin pesini de birak gitsin. Zamanina , sinrielrine yazik. Baska adam mi yok su memlekette?

Ne saçma bir konu şerefsiz şerefsizdir bunun başka açıklaması yok hiçbir baba git sen kızımı aldat ,ne yaşıyorsan yaşa demez

-Amcama bir söz verdim boşanamam. Senle de böyle takılırız. Ama arada üremeye devam ederim.
Bunları etnik kökeninden değil, haysiyetsiz olduğundan söylemiş olabilir. Ne söz vermis amcasına allasen "Amcacığım, öğrencim filan dinlemem her haltı yerim ama kızınla da boşanmam?" Boşanmak istemiyor ayak yapıyor resmen.

Merak ettim acaba böyle birşey mi var diye çünkü o taraf namus konularına çok takıntılı
namus konularina takintili olanlar cahil kesim oluyor. bu zihniyettekiler her yerde olabilir. 'o taraf' diye insanlari ayirmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…