- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Eşiyle konuşmayı düşünüyorum o yüzden ama eğer babası öyle demişse kızın benim konuşmamın sadece bana zararı dokunur
Babanız gıbı baba Allah gerkese basıp etsın amıııııınBir kürt olarak yazıyorum bi kere boşandım ikinci kocayla ayrıldım şimdi geri barıştım... Daha bir gün babamdan niye ayrıldın niye boşandın niye barıştın duymadım... o bahsettiginiz babanın yaptığı kürtlügünden değil serefsizliginden... o insan müsvettesi kızını bu kadar hice sayarsa koca kişisi de göklere koymaz tabi
Konuşup ne diyeceksin mesela?
"Kocanız sizi aldatıyor. Sadece bu sadakatsizlikten haberiniz olsun istedim, ben kendisinin evli olduğunu öğrenir öğrenmez terk ettim." gibi şeyler mi?
Yoksa "Aramızdan çekil, kocan bana aşık, onun özeli biriciği benim, senle mutsuzmuş zaten" tarzı şeyler mi?
hayır kocan bana yaptıklarının hiç birini sana yapmadı(2 haftada) 2 ayım daha olsa aklını alırdım diyecek..
Merak ettim aklıma geldide bizde böyle birşey asla olmaz ama belki kürt ailelerde bazı kısımlarda oluyordur diye çünkü onlar namus konularına fazla düşkünler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?