Kürt ailelerde böyle şeyler olur mu

Eşiyle konuşmayı düşünüyorum o yüzden ama eğer babası öyle demişse kızın benim konuşmamın sadece bana zararı dokunur

Konuşup ne diyeceksin mesela?
"Kocanız sizi aldatıyor. Sadece bu sadakatsizlikten haberiniz olsun istedim, ben kendisinin evli olduğunu öğrenir öğrenmez terk ettim." gibi şeyler mi?
Yoksa "Aramızdan çekil, kocan bana aşık, onun özeli biriciği benim, senle mutsuzmuş zaten" tarzı şeyler mi?

Karısına anlatıp ne yapacaksın sen kendini kurtar o heriften kimsenin değil senin adın çıkar okulun var

Bunun kürtlükle ne alakasi var... siz niye insanları ayristiriyorsunuz ki...
Mune

Karısına üzüldüm cidden. Babası ve eşi üstünden pazarlık yapıyor. Kadın da yeni bebek sahibi olmuş. Siz kadın ile konuşsanız ne olacak. Babası belli ki eve kabul etmeyecek.

Babanız gıbı baba Allah gerkese basıp etsın amıııııın

hayır kocan bana yaptıklarının hiç birini sana yapmadı(2 haftada) 2 ayım daha olsa aklını alırdım diyecek..

Evli erkeklerin düşün yakasından ya yuva yıkıcılar sizi
Yuva kurmayı ve yıkmayı ne kadar kolay sanıyorsunuz siz öyle
Eşiyle yemiyor içmiyor yıllarca para biriktirip mal yapıyorlar tam rahata erdikleri zamanda birisi geliyor hooppp hazıra konuyor yuva yıkanın yuvası olmazmış inşallah o kadına yaşattığınızı sizde yaşarsınız

Hayırdır? önceki konunuzdaki evli ve sözde amcasının kızıyla evli olan eşini sevmediğini ve sizin aşkınızdan ölüp bittiğini düşündüğünüz ama daha yeni çocuk yapmış olan sevgilinizi mi soruyorsunuz? hem de iki haftada dimi ve evde mutsuz olmasa dışarı kaymazdı dimi

Yeter yaa hangi yüzle hala soruyorsunuz? hani ayrılmıştınız öğrenince ne biçim insansınız adam evi.farkında mısınız 2 haftada da size ölüp bitmedi daha yeni çocuğu olmuş bir düşün yakasından gururunuz olsun.

Adam gayet mutlu. Ne demek evli.ol ama kimle görüşürsen görüş.kürt değil kimse demez deseler bile bir kadın kuma olmaya razıyda sizin gibi birşey farkediyor mu?

Şimdi dinleri, ırkları, milletleri bir kenara bırakalım, şu bahsettiğiniz olayın düpedüz bir ahlaksızlık olduğu ortada değil mi? Yani kimin yaşadığının önemi yok, zira ahlaksızlık kabul edilebilir bir şey değil. Yani Kürtlükle ne alakası var? Neyi öğrenmeye çalıştığınız kısmını anlamadım. Birileri evet Kürtlerde böyle bir şey var derse, bu ahlaksızlık daha mı kabul edilebilir olacak sizin için?

Merak ettim aklıma geldide bizde böyle birşey asla olmaz ama belki kürt ailelerde bazı kısımlarda oluyordur diye çünkü onlar namus konularına fazla düşkünler ya

Hayır yanii biz mi karşıdan salak görünüyoruz acaba? konunuzda bunu yazmayı unuttuysanız ve adamdan ayrıldıysanız artık bunu sormanın ne anlamı var peki? öğtenip ne olacak diyelim ki var diyelim ki evliyken başkasıyla olmasına razı oluyorlar ki.bu sizin uydurmanız zaten; buradaki yorumlara göre gidip ilişkiye de devam mı edeceksiniz?

hala kılıf uydurmaya çalışıyorsunuz madem ayrıldınız daha ne soruyorsunuz yok siz onun mutsuz olduğunu sanıyorsunuz hala kadını suçlayıp durmuştunuz yazık memlekette adam mı kalmadı.

Hiç.evli olduğunu sonradan öğrendim de demeyin daha önce de yasak olan neden güzeldir diye konu açtınız niye yasak denilince de hocam okulda o yüzden dediniz ama o başlık zaten herşeyi belli ediyordu siz zaten evli.olduğunu bilerek başladınız da ben nedense adamın umrunda olduğunuzu sanmıyorum

Her ırkın şerefsizi var. Irkla alakası yok, insan görünümlü bazı varlıklar böyle şeyler yapıyor.

Nikah ve aile birliğini önemsemeyen,
Haramı helali sadece kadına mahsus sayan,
İnsanı insan saymayan,
Eş olmayi bilmeyen,
Aile olmayı bilmeyen...

Bu tip insanlarda görülebilir bir vakıa.

Boşanmak helal ama evli bir adamın başkasıyla düşüp kalkması haram.

Hadi dini algısı yok diyelim namus algısı da mı yok?

Rezil insanlar.

Yanlış anlaşılmasın, kürtler için değil dediklerim.

Bu düşünceye sahip Amerika, Avrupa, Afrika.. Hangi kıtada varsa böyle insanlar hepsi için diyorum.

Son düzenleme:
Kürt'ler diye bahsettiğinize göre kürt değilsiniz. Yazmaya çalıştığınız "şey"e bakarsak dilini kullanamayan bi insansınız. Buna rağmen başka ırklar hakkında saçma sapan sorular soruyosunuz. Naçizane tavsiyem Türkçe'yi öğrenin ve kürt kardeşlerimden uzak durun. Saçma sorularınız kalp kırar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…