• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürt Hekim Fitili Kullanan Var mı?

bu arada ben vvan muradiye ilçesindeyim doğu beyazıta gelmiştim çok güsel artı ercişe de çok yakın arabayla 15_20 dk felan viegra hapını nasıl kullanıyosun

benim kullandığıım fitil balık etinden yapılmış çeşitli baharatlara bulanmuş kazık gb sert bişey tabi o içimde eriyor balık eti dağılıyor ve yağla karışık sarı renkte bişeyler akıyor üstelik acayip pis kokuyor bir gün aralıklarla kullanılıyor fitil 2-3 çeşit kadında kadın bakıyor seni muatne ediyor hangisini verecekse onu veriyor ben 2. fitile geçtim şimdi birinciyi kullanıp bitirdiğimde aradaki farkı eşim farketti ben bişey yok ddedikçe içi dahada yumuşamış devam edelim faydalı bence dedi eşim bende devam ediyorum hayırlısı neyse kadına 2. gidişimde yani 7 fitili kullanıp bitirince bidaha gidiyorsun kadın tekrar bakıyor sırtını ve yumurtalıklarının üzerini kasıklarını yani adını bilmiyorum ama bir yağ la iyice masaj yapıyor ve zerine yakı yaapıştırıyor benim yakılarda çıktı yani rahimin iini yumuşatmış oldu rahim kayması varmış onlar düzelmiş şimdi 2. seans fitillere başladım bilmiyorum onlar ne yapacak ama iltihap atıyorum çok fazla kadın dedi her an olabailir ggebelik hap felan içme dikkat et dedi ama hayırlısı anlıcanız fitil macerası bu

v**** hasas bir bölge asla böyle şeyler kullanıpta mikrop kapma ihtimalini göze almazdım ben
mikrop kapılırsanız şayet yumurtalıklara kadar ilerleme riski var.
biliyorum çaresizlikten deniyorsunuz ama dikkatli olun.
inşallah rabbim size de evlat nasip eder .

v**** hasas bir bölge asla böyle şeyler kullanıpta mikrop kapma ihtimalini göze almazdım ben
mikrop kapılırsanız şayet yumurtalıklara kadar ilerleme riski var.
biliyorum çaresizlikten deniyorsunuz ama dikkatli olun.
inşallah rabbim size de evlat nasip eder .

amin canım sağolasın ama çaresizlik böyle bişey olsa gerek

selam kızlar epeydir bakamadım müsait degildim viegra için soru sormuşunuz EVET bildiginiz viegra rahmi güçlendirip embriyonun tununmasında çok fayda görülmüş yatmadan önce bir tane fitil olarak kullanıyordu 2 kutu kullandm sonra transfer edildi.yani...bende şaşırmıştım.

bu arada ben vvan muradiye ilçesindeyim doğu beyazıta gelmiştim çok güsel artı ercişe de çok yakın arabayla 15_20 dk felan viegra hapını nasıl kullanıyosun

ikracım dogubeyazıta geldiginizde görüşmek isterdim.viegrayı fitil olarak akşam birtane kullanıyosun yumurtlama döneminde ve ovulasyon takibi için vücut ısını ölç ovulasyon olunca 1-2 derece artıyo onlarıda takip etmekte yarar var diye düşünüyorum.ha birde druma oradan ayrılırken sordum(bana ne önerirsiniz yumurta kalitesi için)diye BÖGÜRTLEN KÖKÜ dedi bi hastası yapmış çok iyi sonuç gözlemlemiş dr hanım bizede giderken söyleme zahmetinde bulundu.başta söleseydi yapardık.kafana takma bak yalnız degilsin Allah dilerse olur birbirimize dua edlim.buara Ramazanı şerifiniz mübarek olup tüm dualarımız kabul olsun.aminn.

ikracım dogubeyazıta geldiginizde görüşmek isterdim.viegrayı fitil olarak akşam birtane kullanıyosun yumurtlama döneminde ve ovulasyon takibi için vücut ısını ölç ovulasyon olunca 1-2 derece artıyo onlarıda takip etmekte yarar var diye düşünüyorum.ha birde druma oradan ayrılırken sordum(bana ne önerirsiniz yumurta kalitesi için)diye BÖGÜRTLEN KÖKÜ dedi bi hastası yapmış çok iyi sonuç gözlemlemiş dr hanım bizede giderken söyleme zahmetinde bulundu.başta söleseydi yapardık.kafana takma bak yalnız degilsin Allah dilerse olur birbirimize dua edlim.buara Ramazanı şerifiniz mübarek olup tüm dualarımız kabul olsun.aminn.

amin canım benim valla ben kayseriye gidip laparoskopi ve histereskopi olmayı düşünüyorum bilmiyorum ne derece doğru olur

selam.tabi dogal hamile kalabilmek için kanalların açık olup olmadıgını ögrenmen gerek buda hsg ile oluyor ben yatırdım regl agrısı gibi bi agrı oluyo ama abartılı bişey degil.niye kayseri?

nihayet benim karışım geldi ve bugün başladım balla baharat karışımı zencefil tadını aldımda gerisini çıkaramadım inşallah Rabbimiz umduklarımıza nail eylesin.

nihayet benim karışım geldi ve bugün başladım balla baharat karışımı zencefil tadını aldımda gerisini çıkaramadım inşallah Rabbimiz umduklarımıza nail eylesin.

amin canım benim hayır getirir inşallah sebeptir tabiki böyle şeyler aile kayseride o yüzden buarada hsg çekindin ben kapalı çıkmıştı laparoskopi tüp ameliyatı canım benim oda yumurtalara zarar verirmiş ne yapcam ben offfffffffff

ikracım herşeyi kendine sorun etme durum sandıgın gibi olmayabilir yeterki iyi bir dr seç.Ben miyomektomi ameliyatı geçirdim 4 saat ameliyatım sürdü rahim tehlike altındaydı Allaha sıgındım veiyi bir doç.dr seçtik 4 saatte miyomlar alınmış kanallar tıkalıymış açmışlar şimdi çok şükür iyiyim.sag yumurtalık benim zayıf sol yumurtalıkta yumurta oluşuyor ama çatlamıyor ve rezerve azalmış ameliyattan sonra çok ümitliydim ama yine olmadı Allah umutlarımıza ışık olur inşaaallah.

ikracım herşeyi kendine sorun etme durum sandıgın gibi olmayabilir yeterki iyi bir dr seç.Ben miyomektomi ameliyatı geçirdim 4 saat ameliyatım sürdü rahim tehlike altındaydı Allaha sıgındım veiyi bir doç.dr seçtik 4 saatte miyomlar alınmış kanallar tıkalıymış açmışlar şimdi çok şükür iyiyim.sag yumurtalık benim zayıf sol yumurtalıkta yumurta oluşuyor ama çatlamıyor ve rezerve azalmış ameliyattan sonra çok ümitliydim ama yine olmadı Allah umutlarımıza ışık olur inşaaallah.

canım ben 2 yumurta verdim zaaten 3 ay önce şimdi dahada azalırsa peki :(

ikracım benimde yumurta az ama hiç oolmayanlarda var Allah yardımcımız olsun sen iyi bir drda ameliyt olursan sorun olacagna inanmıyorum tüpbebek te kanalların açık olmasına gerek yok fakat tüplerde iltihap vs varsa oda engelledigini embriyoyu bozdugnu duydum bak fitil kullanıyosun belki açılmıştır tüpler nedersin?nezaman dr gideceksin hsg çektirsende ne oldugnu anlasan demi?hormonların ne durumda?

ikracım benimde yumurta az ama hiç oolmayanlarda var Allah yardımcımız olsun sen iyi bir drda ameliyt olursan sorun olacagna inanmıyorum tüpbebek te kanalların açık olmasına gerek yok fakat tüplerde iltihap vs varsa oda engelledigini embriyoyu bozdugnu duydum bak fitil kullanıyosun belki açılmıştır tüpler nedersin?nezaman dr gideceksin hsg çektirsende ne oldugnu anlasan demi?hormonların ne durumda?

valla bilmiyorumki asel öyle dondum kaldımki biranönce biyerlerden başlamam gerek ama nereden :) 3 gn sonra reng li bitiyor buay sadece rahim filminemi harcasam yoksa memlekete gidip histereskopi ve laporoskopimi olsam valla tıkandım artık allah kimseyi eli kolu bağlı etmesin bakakaldım resmen hayata ne bi adım ileri nede geri sonuç ne kocaman nurtop gb bir düşüğüm :43::43::43::43::43:

Ben dogubeyazıtta özel bir merkezde 150 ye hsg çekildim çok kolaydı çok pahalı degil canım.Histeroskopi 500 milyona yapıldı daha pahalıya yapanlarda var rahin içindeki problemlere bakılıyor sorun varsa müdahalede yapılıyor.bebek tedavisinde bunların olması gerek.Sen düşükmü yaptın?

vallahi doktor kan değererin güzel dedi fsh 5 e2 değerim 50 bence çok ideal dedi ne menepozu dedi ama ben tp bebek tedavimde 2 yumurta verdim gerisi boş çıktı dedim onlar pra kazanmak için güzel ve özensiz yıkanmamıştır boş deyip atmışlardır dedi doktor çok sevinçliyim artık sorun kalmadı nezaman geirsee gelsin bebeğim menopz riskim yok nasılsa

canım senin adına sevindim hormanların gerçekten çok iyi gözünaydın.inşaallah en kısa zamanda saglıkla gebe kalırsın ve bebegine kavuşursun.benim fsh normalden yüksekonun için arada aslanpençesi içiyorum.

canım senin adına sevindim hormanların gerçekten çok iyi gözünaydın.inşaallah en kısa zamanda saglıkla gebe kalırsın ve bebegine kavuşursun.benim fsh normalden yüksekonun için arada aslanpençesi içiyorum.

hayıt tohumuda iyi geliyor diye biliyorum canım benim buarada benim bu yumurtaları galiba bukadının fitilleri düzeltti kadın diyor buay bilemedin öbür ay hamile kalırsın tam oturdu herşey yerine vucudunda diyor ama hayırlısı

Back
X