Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
v**** hasas bir bölge asla böyle şeyler kullanıpta mikrop kapma ihtimalini göze almazdım ben
mikrop kapılırsanız şayet yumurtalıklara kadar ilerleme riski var.
biliyorum çaresizlikten deniyorsunuz ama dikkatli olun.
inşallah rabbim size de evlat nasip eder .
bu arada ben vvan muradiye ilçesindeyim doğu beyazıta gelmiştim çok güsel artı ercişe de çok yakın arabayla 15_20 dk felan viegra hapını nasıl kullanıyosun
ikracım dogubeyazıta geldiginizde görüşmek isterdim.viegrayı fitil olarak akşam birtane kullanıyosun yumurtlama döneminde ve ovulasyon takibi için vücut ısını ölç ovulasyon olunca 1-2 derece artıyo onlarıda takip etmekte yarar var diye düşünüyorum.ha birde druma oradan ayrılırken sordum(bana ne önerirsiniz yumurta kalitesi için)diye BÖGÜRTLEN KÖKÜ dedi bi hastası yapmış çok iyi sonuç gözlemlemiş dr hanım bizede giderken söyleme zahmetinde bulundu.başta söleseydi yapardık.kafana takma bak yalnız degilsin Allah dilerse olur birbirimize dua edlim.buara Ramazanı şerifiniz mübarek olup tüm dualarımız kabul olsun.aminn.
nihayet benim karışım geldi ve bugün başladım balla baharat karışımı zencefil tadını aldımda gerisini çıkaramadım inşallah Rabbimiz umduklarımıza nail eylesin.
ikracım herşeyi kendine sorun etme durum sandıgın gibi olmayabilir yeterki iyi bir dr seç.Ben miyomektomi ameliyatı geçirdim 4 saat ameliyatım sürdü rahim tehlike altındaydı Allaha sıgındım veiyi bir doç.dr seçtik 4 saatte miyomlar alınmış kanallar tıkalıymış açmışlar şimdi çok şükür iyiyim.sag yumurtalık benim zayıf sol yumurtalıkta yumurta oluşuyor ama çatlamıyor ve rezerve azalmış ameliyattan sonra çok ümitliydim ama yine olmadı Allah umutlarımıza ışık olur inşaaallah.
ikracım benimde yumurta az ama hiç oolmayanlarda var Allah yardımcımız olsun sen iyi bir drda ameliyt olursan sorun olacagna inanmıyorum tüpbebek te kanalların açık olmasına gerek yok fakat tüplerde iltihap vs varsa oda engelledigini embriyoyu bozdugnu duydum bak fitil kullanıyosun belki açılmıştır tüpler nedersin?nezaman dr gideceksin hsg çektirsende ne oldugnu anlasan demi?hormonların ne durumda?
canım senin adına sevindim hormanların gerçekten çok iyi gözünaydın.inşaallah en kısa zamanda saglıkla gebe kalırsın ve bebegine kavuşursun.benim fsh normalden yüksekonun için arada aslanpençesi içiyorum.